Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.193
- Поени од реакции
- 46.409
Зарате дојде во Интер во Август, сега е средина на Октомври, он недела дена по доаѓањето, толку мислам беше, кажа дека си ја вратил идеалната тежина и дека е спремен за игра, исто и тогаш го искритикува Реја за односот негов кон него, једино со Палермо наводно имал проблеми со физичката подготвеност али и тоа беше на старт на сезона.А не помислувате дека можеби толку им е душата? Зарате се знаеше и претходно дека не е 100% фит, и самиот си кажа во првата изјава кога премина во Интер, додека за Снајдер е ова прва утакмица по повредата, не очекувате сигурно 90мин да ги изигра на највисоко ниво и тоа кога 40 годишните играчи немаат сила да прднат а не па да потрчаат.
Инаку Снајдер разбирам зашто беше заменет, се е тоа ок, ама Зарате не требаше да го вади, ако примеа гол а се знае дека сезонава не се сигурни во одбраната ( ова е само втор меч каде не примиле гол а имаат и најмногу примено во Серија А ) ќе беше нешто слично ко со Катанија, ќе немаше како да дојдат до шанса за гол со тие играчи на терен и мене лично тоа ми сметаше иако и со бод ќе бев задоволен ама гледајќи ги Лил глупо ќе беше да не ја искористеа оваа шанса и скоро и да се пласираат во осмина финалето.