Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Me потсеќа ова на утакмицата со Барса во полуфиналето. Ама не дома, во гости.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
И после Мурињо играл дефанзивен фудбал...тогаш Раниери игра про дефанзивен фудбал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
1. Честито победа и осмина финале.
2. Заклучок од денес стриктно за Раниери, од 60та минута имаше еден единствен план до крај, да не прими гол, гол немаа шанси да дадат, па уште и Зарате го вади, мислиш човеков последниве месец дена 100 утакмици изиграл од по 90 мин.

Не гледам логика во ова, поготово зашто се покажа дека Лил не се нешто посебно, исто и со Болоња постапи.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не ми се веруе дека по 200 пат ме дупнуе утакмица ради проклет судија ...

ебани 4 на ЕДЕН беа ...куртон мораше офсајд да свирне !
--- надополнето: Oct 18, 2011 8:52 PM ---
За утакмицава ќе искоментирам за 10мин од сеа !

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.312
Победа добро е, следни се Киево.

Како не ја уплатив налет нека е, а на сите им кажав да си ја играат 2-ка. :eek:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
А не помислувате дека можеби толку им е душата? Зарате се знаеше и претходно дека не е 100% фит, и самиот си кажа во првата изјава кога премина во Интер, додека за Снајдер е ова прва утакмица по повредата, не очекувате сигурно 90мин да ги изигра на највисоко ниво и тоа кога 40 годишните играчи немаат сила да прднат а не па да потрчаат.
Сакате со Занети и Камби во средина и Снајдер вратен од повреда да трчаат 90 мин и напред и назад, ало каде бе....
Јас сум задоволен од резултатот, но не и од игрите на Камби и Занети, особено од овој вториов. Мислам дека сите коментари за Нагасаки се излишни...
И Маикон падна во вториот дел, ако во првиот пробуваше да помине, во вториот не се ни обидуваше...
Се на се, имаме малку 100% спремни играчи, а и дел од оние кои се 100% спремни можат максимум 60 минути да изиграат т.е. Синдромот Пандев.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Честито победа, и морам да го пофалам Хазард, детето ги растури старците во нашата одбрана, само што немаше со кого да игра ...

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Браво за Жулионе...се повампири! :)
Голиште на Пацо!

Според мене се беше добро додека Раниери не почна со своите луууузерски измени, па можевме многу лесно да примиме гол...како и да е, честита победа нека ни е!

Офтопик:
Инаку кај стигнав 2ка ја имав Интер, а потоа Агуеро :pipi: да е здрав и жив ме напрај добитен.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Аирлија победа.Браво за момците,Браво за КИВУ,Цезар,Зарате,Снајдер,Пацини,Лусио,Камбиасо,РАНИЕРИ,Мота,Занети...ај доста се!Одиме понатаму!Ајде убаво да спиете вечерва,да не се нервирате!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Први 45 минути колку толку напаѓавме, се деси голот што се деси, добра акција направена.
Второ полувреме се браневме, ептен лош фудбал, реално неаме одбрана за да браниме резултат, некој погоре рече Еден немаше поддршка од другите играчи на Лил иначе секако гол ќе постигнеа со таква наша одбрана на чело со Киву и Нагатомо, во право е.
На крај сепак се битни трите бода.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.312
Џанлука Пацини :pos: :pos: кој кретен е коментаторон на канал 5 :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom