Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Се знае ние за која формација имаме играчи 4-3-1-2, 4-3-3. 4-2-3-1.
Ретко кој ја игра 4-4-2 формацијата. Јунајтед едино ако ја користат.
Jуве уште ја користи традиционалната 4-4-2

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ако чекаме да покаже времето, Занети ќе наполни 44 години а на Камби ќе му порасне коса...
Ако мислиш на Занети, Камбиасо и Станкович во средината што ги ставив, тоа беше само шематски да покажам дека со четири во средина може да се игра без крилни играчи. А според мене кога ке дојде Куцка и Поли ко ке се опорави, тогаш мора да ги заменат Камби и Станкович.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.040
Шо ти е гајле бе, ЛШ нека влезе доста е.
Не е доста, ќе разберев у Јануари да дојде да пополни место, со оглед дека Милан вечер и да тепа само 3 бода ќе е пред нив, одлукава на Морати е зашто, ооо зашто си ме мајко родила ...

Раниери го земаат за тренер екипи кои се задоволуваат само со настап во ЛШ, така направија и Рома кога го земаа али за момент им се зголемија амбициите кога влегоа во серија која дефакто сите знаевме дека нема титула да им донесе, бидејќи Лузериери сепак им е тренер, изгубија од единствените 2 шута кон нивни гол против Сампдорија, а они при 1-0 стативи гаѓаа, празни голови утињаа ... тоа ти е, Мур е роден под среќна ѕвезда, овој под '' Катрина ''.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Syn како само Милан да е во Серија А, па Наполи има страшен состав и далеку по конкурентен е тој отколку Милан. Си запнал ти за Милан.
Па и Јуве не го заборавај, незнам зошто го потценувате тој тим.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На Скај Спорт 24 кажаа дека моментално Бранка го чекал адвокатот на раниери . Кажаа и дека во опција е договор на 1+1 година .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не е доста, ќе разберев у Јануари да дојде да пополни место, со оглед дека Милан вечер и да тепа само 3 бода ќе е пред нив, одлукава на Морати е зашто, ооо зашто си ме мајко родила ...

Раниери го земаат за тренер екипи кои се задоволуваат само со настап во ЛШ, така направија и Рома кога го земаа али за момент им се зголемија амбициите кога влегоа во серија која дефакто сите знаевме дека нема титула да им донесе, бидејќи Лузериери сепак им е тренер, изгубија од единствените 2 шута кон нивни гол против Сампдорија, а они при 1-0 стативи гаѓаа, празни голови утињаа ... тоа ти е, Мур е роден под среќна ѕвезда, овој под '' Катрина ''.
А бе знам, ама што е тука е. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

Колку и да не го сакаме Раниери. Сепак на Рома и помогна многу. По голема негатива зад Интер во сезона 2010, успеаа до крајот да се борат за титула, иако пред да дојде беа веке откажани од титулата од многу луѓе.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Па ваљда нема цел живот овој втор да завршува:),ај може среќата му е кај нас!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.040
Syn како само Милан да е во Серија А, па Наполи има страшен состав и далеку по конкурентен е тој отколку Милан. Си запнал ти за Милан.
Па и Јуве не го заборавај, незнам зошто го потценувате тој тим.
Mилан е ниво над другите, ја по нив се водам, они ги поставија лани стандардите во Серија А и они сеуште се главен фаворит за титулата, аналогно на тоа, разликата со нив моментално е 0, со тоа што они имаат меч помалку.

Интер во моментов се однесува ко Милан да им бега 25 бодови на табелата, односно, баш ко Рома, кога Раниери дојде во тимот а Интер имаа плус 14 на табела а Рома се надеваа на излез во Европа, максимумот ЛШ но и Лига Европа ќе ја задоволеше Сенси, ипак, ептен мизерни беа до неговото доаѓање.

Тим со шампионски амбиции не смее да ангажира ваков тренер, а ја да не испаднам контрадикторен, и да не бидам заслепен само зашто сум фан на екипава, сум со тој став, дека он е ЛУЗЕР, само да се навратам на сите дискусии со фановите на Јуве кога им беше тренер, кога ме отекуваа на форумов зашто сум пишувал за лузерското во Раниери, зашто пред сезона им реков дека ќе дојде време кога ќе го колнат и едвај ќе чекаат да си иде ...

Абе само навратете се сите на вашите ставови за Раниери дур ги водеше Јуве, или па, само сетете се на сите изјави на Мурињо контра Раниери, кога стававте линкови и умиравте од смеење зашто Мурињо црташе колкав лузер е Раниери.
Па после кога им пуштал делови од Гладијатор на своите играчи, па Мурињо кажа, не сум лудак тоа да го правам со својот тим ...

Ееее, Раниери човече,

“We preferred to work on the field and study Roma carefully to find their weak points. If before a match I made my team watch ‘Gladiator,’ they’d start laughing or call the doctor asking if I was ill.”
- Мурињо

He also stated: “I never said I was a phenomenon, but it’s certainly not my fault if in 2004, after coming to Chelsea and asking why Ranieri was replaced, I was told they wanted to win and it was never going to happen with him.

“It is really not my fault if he was considered a loser at Chelsea.”
- Мурињо

“Ranieri? I guess he’s right with what he said I am very demanding of myself and I have to win to be sure of things.
“This is why I have won so many trophies in my career. Ranieri on the other hand has the mentality of someone who doesn’t need to win. He is almost 70 years old.
He has won a Supercup and another small trophy and he is too old to change his mentality.
He’s old and he hasn’t won anything.”
- Мурињо

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Раниери? :place:

Тешки демони го имаат опседнато Морати, не не... ова не е нормално.

Kajgana Shop

На врв Bottom