- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.744
- Поени од реакции
- 6.467
Брат ја изигра 1 ?
Брат ја изигра 1 ?
Е добро де Syn, не се од вчера играчите да му ебам мајката, колку и да е еби ветер тренерот, сигурно имаат барем играчите нешто во глава, и без тренер оваква екипа како Новара треба да се победи.Неможе да не создадат шанса за гол а играат со Новара, тоа не е ради играчите и ради неможноста да направат дриблинг, него имаат тактичар на клупа кој толку му е капацитетот, да има само поголем посед од протнивниците, мада со Рома тоа не му успеа.
Не, сакав Новара дава гол ама толку сме мизерни што коефициентот падна од 3.50 на 2.60. Може ќе уплатам нешто второ.Брат ја изигра 1 ?
Абе ако е за тоа боље да не ангажираат тренери во иднина, они 3 месеци по освојувањето на тројната круна друга екипа беа само зашто дојде друг човек со други филозофии ...Е добро де Syn, не се од вчера играчите да му ебам мајката, колку и да е еби ветер тренерот, сигурно имаат барем играчите нешто во глава, и без тренер оваква екипа како Новара треба да се победи.
брат и да ја свртиме 5-1,(што е немогуче) за првово полувреме автоматски му следи отказ на ВАНАБИ ТРЕНЕРОТ ГАСПЕРИНИ!!Има некој надеж дека ке ја вртиме ?
Gasperini you idiot, WTF are you waiting for?! send Muntari in NOW!
seriously, what the fuck?
we have been slowly improving over the last few games and this guy decides to make all of the previous mistakes over those matches in one game
starting milito over pazzini? check
playing sneijder deep? check
playing 3 strikers who need service without a link to midfield? check
Јас отказ ке му дадев уште со Палермо,незнам Морати што чекабрат и да ја свртиме 5-1,(што е немогуче) за првово полувреме автоматски му следи отказ на ВАНАБИ ТРЕНЕРОТ ГАСПЕРИНИ!!