Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.912
Поени од реакции
16.174
Неможе да не создадат шанса за гол а играат со Новара, тоа не е ради играчите и ради неможноста да направат дриблинг, него имаат тактичар на клупа кој толку му е капацитетот, да има само поголем посед од протнивниците, мада со Рома тоа не му успеа.
Е добро де Syn, не се од вчера играчите да му ебам мајката, колку и да е еби ветер тренерот, сигурно имаат барем играчите нешто во глава, и без тренер оваква екипа како Новара треба да се победи.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Не ми се верува....Маџорини изгледа како КЛАСА НАПАЃАЧ во споредба со Форлан,Милито и Кастаињос...како и да заврши натпреваров треба отказ за Гасперини....ми се мачи кога го гледам Снајдер пред наши 16 метри,Нагатомо не го коментирам,он се извинил не му се играло денес и немој некој пак да рекол нешто против Занети се искина од трчање човекот...Алварез го нема ни на клупа,ако го извади после 30 минути Зарате со Палермо,тогаш што требаше до сеа со тројцата амигоси напред?/? да ги избрка од клубот!! ужас,немам други зборови УЖАААААААААААААС...КАТАСТРОФА!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Брат ја изигра 1 ?
Не, сакав Новара дава гол ама толку сме мизерни што коефициентот падна од 3.50 на 2.60. Може ќе уплатам нешто второ.

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Leleeeeee nemozam veke da gi gledam zimi se , Cambiasso dali e svesen deka zaboravil da igra fudbal.
Sega znam zosto Forlan bese rezerva kaj Ferguson, bez razlika na godinite.
Milito se gadam od ovoj. Chivu idi u pi... mater.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
ХАААААААААААААХААХХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА ОВА Е ЗА СМЕЕЊЕ ЛУЃЕ,ШТО ИГРА ЛУСИО? А НАЈВИШЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА ШТО ИГРА СНАЈДЕР???? НА КРАЈ ДЕСЕН БЕК ИГРАШЕ ! ОВА Е ЛУДО ВЕКЕ ВАКОВ ИНТЕР НЕАМ ГЛЕДАНО ДО СЕА ! НЕЗНАМ ШТО ЧЕКА ПА И ТОЈ МОРАТИ ВЕКЕ КАТАСТРОФА :eek::eek:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.993
Е добро де Syn, не се од вчера играчите да му ебам мајката, колку и да е еби ветер тренерот, сигурно имаат барем играчите нешто во глава, и без тренер оваква екипа како Новара треба да се победи.
Абе ако е за тоа боље да не ангажираат тренери во иднина, они 3 месеци по освојувањето на тројната круна друга екипа беа само зашто дојде друг човек со други филозофии ...

Си имаат тренинзи, не е само мечов, воопшто, цел овој период со Гасперини, и подготвителни мечеви и тренинзи уз пут, Се се базира на овој скапан 343 систем и баш дека не се од вчера треба многу малце за да бар создаваат шанси за гол за што у моментов не се способни бидејќи ги следат инструкциите на стратегот од клупа чиј приоритет е поседот.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Ај барем да се посмејме... :) Овие од ФИФ ме умреа од смеење со постовите, еве неколку:

Gasperini you idiot, WTF are you waiting for?! send Muntari in NOW!

seriously, what the fuck?

we have been slowly improving over the last few games and this guy decides to make all of the previous mistakes over those matches in one game

starting milito over pazzini? check
playing sneijder deep? check

playing 3 strikers who need service without a link to midfield? check

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
брат и да ја свртиме 5-1,(што е немогуче) за првово полувреме автоматски му следи отказ на ВАНАБИ ТРЕНЕРОТ ГАСПЕРИНИ!!
Јас отказ ке му дадев уште со Палермо,незнам Морати што чека:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom