Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Е ако де, со Рома нерешен извадивме.

Сега можеби ќе ја испоебеме Новара и ке трпиме 3-4-3 аka 5-3-2 до крај на сезона, ако биде вака го молам Гаспеини да не го повикува воопшто Кутињо на натпревари, барем јас да сум на раат. :)

Можно е да загубиме од Новара, и после ќе биде лошо за нас многу. Некои ќе се радуваат со бркање на Гасперини, ама кој ќе дојде, и што ќе направи... остај тоа, ќе направиме рекорд, една сезона и пол, 4 различни тренери :)

Вчера Гасп на интервјуто рече дека ни фалеле неколку повредени играчи, и кога ке се вратат тие, ке биде подобро.

Повредени играчи ни се, Деки, Киву, Маикон. Сите овие се стартери во очите на Гасп.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Е ако де, со Рома нерешен извадивме.

Сега можеби ќе ја испоебеме Новара и ке трпиме 3-4-3 аka 5-3-2 до крај на сезона, ако биде вака го молам Гаспеини да не го повикува воопшто Кутињо на натпревари, барем јас да сум на раат. :)

Можно е да загубиме од Новара, и после ќе биде лошо за нас многу. Некои ќе се радуваат со бркање на Гасперини, ама кој ќе дојде, и што ќе направи... остај тоа, ќе направиме рекорд, една сезона и пол, 4 различни тренери :)

Вчера Гасп на интервјуто рече дека ни фалеле неколку повредени играчи, и кога ке се вратат тие, ке биде подобро.

Повредени играчи ни се, Деки, Киву, Маикон. Сите овие се стартери во очите на Гасп.
И јас си викам, кои играчи ни фалеле жити се :)

И Мота ни фали...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.614
Поени од реакции
115.119
Лусио-Самуел-Занети
Нагатоко-Камби-Деки-Киву
Форлан-Милито-Снајдер

:pos:
Порнич.
--- надополнето: Sep 18, 2011 6:58 PM ---
Се молам на Господ да не тепаме со Новара, зашто така ќе си напука кредити у гзот ова хроников и ќе не ебе барем до полусезона.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Миланезиве беа многу загреани за заебавање ..прашајте ги моментално дали се.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.093
Поени од реакции
45.988
Ja на нивно место би бил, зашто од нивна перспектива Интер делува слично ко оној Милан што се пласираше во УЕФА Купот пред неколку сезони или оној Милан што го шлапаа по 0-4 и 2-0 со играч мање 70 минути ...

Милан кад-тад ќе си ја врати формата, Алегри си ја има добитната комбинација, знае што треба а што не треба, а Интер во моментов уште нема идеална тактика, сезоната е почната а Интер сеуште експериментира, земаа тренер што форсира цел живот 3-4-3, значи цела тренерска кариера, едно коло изиграа го тераа да игра со 4ца у одбрана, па играше, па повторно се врати на 3ца во одбрана но се реши Снајдер да му игра поповлечено а најистурени да бидат само двајца играчи ...

100 тактики сменети ниту една не се покажа идеална, т.е. онаа во која делуваа до некаде асално беше онаа со Трабзон, ама и тоа создава една дилема дали било до тактиката или до фактот што играа со Трабзон кои немаат ни тренер, асистент ги водеше, викендов дома у турско гледам загубиле.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ние не сме во состојба да ги заебаваме сега ама затоа па можеме да заработиме нешто :)
Наградно прашање: колку црвени ќе ни шлакнеше нам Таљавенто за „шерифување“ по терен? :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.093
Поени од реакции
45.988
Ние не сме во состојба да ги заебаваме сега ама затоа па можеме да заработиме нешто :)
Наградно прашање: колку црвени ќе ни шлакнеше нам Таљавенто за „шерифување“ по терен? :)
Неста е во прашање, за истото кај Интер Занети немаше да добие директен црвен.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.093
Поени од реакции
45.988
Па без него 2-2 изиграа со Барса, нејсе, не е ова тема за Милан а и Наполи реално, се многу јаки оваа сезона.
--- надополнето: Sep 18, 2011 8:23 PM ---
А масовно на цело село за дуелот со Маџо?
Не видов тоа :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
На тој дечкото А.К. од Фан клуб билан... му пишав друже кој последен се смее најслатко се смеее :pos: :tapp:.
Ми го избришаа постот...хехехехе:pos:...Мало господа су нервозни...:pos:

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Морати избркај го Гасп пред Новара... Утакмицата само ќе му купи време!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom