Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Уште не е избркан овај бе луѓе?
Ај ваљда дека недела е, не се работи....

П.С
Гледам сеа, и Алегри го фали, го фала и другиве, демек ич не се секирајте,, че го биди...
оф мореее...курташак си игра со нас :mad:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.661
Поени од реакции
7.307
Уште не е избркан овај бе луѓе?
Ај ваљда дека недела е, не се работи....

П.С
Гледам сеа, и Алегри го фали, го фала и другиве, демек ич не се секирајте,, че го биди...
оф мореее...курташак си игра со нас :mad:
Го фалат како што го фалеа Бенитез лани зошто им одговара на нив.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Морати не го упропастувај она што го градеше со години,биди разумен и дај му отказ на Гасперини во следните 24 часа иначе го јадевме на велико! Немаме ни една позитивна работа со овој тренер на кој би ме навело дека ке стигнат успеси,едноставно овој човек не би го зеле ни Напредок од Кичево! Не мислам со овој да се нервирам повеќе,ај барем денес колку толку може Македонија пак ке не израдува:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Во право е Марли кога вика дека Морати втора година по ред ги купува најголемите засилувања на Милан.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Кој знае италјансики многу е смешно.Фиорело еден од најголемите шоумени во Италија го имитира Гасперсон.Инаку Фиорело е голем навивач на Интер.
Му се смејат сите веќе на овој.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.618
Поени од реакции
115.124
Шо ве глеам негативно расположени? :) Леле за кој кур губев саат и пол вчера пичка му матер неписмена, па нормален ли е бе, личиме на екипа од Дебар, од пичку матер некоја екипа!!!!!
МУНТАРИ ГО СТАВИ МЕСТО ФОРЛАН ХАХАХАХАХААХХАХАХА ќе се отрујам не глеам више утакмица на Интер се додека не го сменат алкохоличаров.
П.с. Дали го приметувате како Камби ги шири рацете кога расчистува некоја ситуација? Онака пошо 100000% е сигурен дека нема опасност. ги шири рацете и ја остава топката за Цезар, ама онака 10 минути му остануваат раширени. :pos: :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.096
Поени од реакции
45.995
Oвој Куцка минатото коло беше критикуван од Презиоси, му рекол со ваква игра нит во Џенова нит во Интер ќе успееш денес гледам гол дал против Лацио гости за 1-2, во моментов колку само фали ваков играч, место бушавион.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.661
Поени од реакции
7.307
И Куцка и Паласио ги дале головите за победа на Џенова. :confused:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Гледав до 75 минута негде така да коментарот му е за до таму, ама ко што читам после влегол Мунтари, така да мило ми е што не сум догледал.

Рома не доминираше во играта по тоа што го гледав. Се што ние направивме доаѓаше од индивидуални акции или грешки во играта на Рома. Искрено, ако оваа утакмица се играше откако Рома би поминала барем 6 месеци заедно, новите играчи и новиот начин на игра, мислам дека би завршиле со 2 или 3 парчиња во мрежа. BTW Рома иде во супер правец, ако продолжат вака за 1 или 2 години ќе бидат супер тим. За разлика од нас, кои очигледно немаме правец.
Ич немаме баланс во играта, ама апсолутно никаков. Јас сум само гледач и знам малку за фудбалот и затоа не можам точно да проценам до што е работата, ама не сум толку сигурен дека целиот проблем е во тренерот. Ова не значи дека го бранам Гасперини или дека мислам дека прави добра работа, само кажувам дека многу работи во клубов не ми штимаат. Од менаџмент до некои од играчите кои веќе ми идат по живци. Последното посебно се однесува на Камби и Занети. Мора да се седнат на клупа, или барем да не се играат заедно. Едноставно ни ја лимитираат играта страшно. Безброј пати вчера централните мораа да исфрлаат панично во аут, затоа што и двајцата незнаат да изиграат како мидфилдери и да примаат топка и да дадат едноставни пасови а се играат на таа позиција. Плус се бавни и плус постојано одбегнуваат одговорност.

Ако сега мењаме тренер тоа значи дека уште една сезона ќе се бориме само за излез во Европа. А и ако за нецела година ипол се сменети тројца тренери и ни еден не е добар избор, тогаш мислам дека е време одговорност да се бара и на друго место, малце повисоко во хиерархија.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Иначе во вторник-среда има повторно италианско,ние играме во вторник 20 - 45 со Новара во гости!Ако кретенот не биде избркан до тогаш,пак ке изгубиме значајни бодови:mad:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.493
Поени од реакции
6.909

Kajgana Shop

На врв Bottom