Изјавата после мечот на Гасперини ти е 100% копи-пејст на гомнава што ги јадеше Бени.
Алварез нека игра пред Станкович секогаш, Оби нека игра пред нагатоко, ама за Камби уште немаме замена. Нема Интер деструктивец, Поли не го рачунам како некое си засилување, ни Кучка па ни никој друг во тимот. Оби, Снајдер, Алварез и Камби во една нормална формација ти е сосема солиден среден ред, ама ајде, ќе видиме дали ке научи од грешките Гасперини или не.
--- надополнето: Sep 12, 2011 1:36 PM ---
Исфрустриран сум уште од вчера у пм .
Нагатомо , Занети , Станкович и Камбијасо фала ви за се што направивте до сега ама нејќам очи да ви видам веќе . Знам дека не е можно ова ама 100 години ги гледам у први 11 , дали на некој друг му здосадија или само на мене ??
Нека почнат да играат Оби , Алварез , Кутњо и Поли .
Стварно веќе одбивни ми стануваат , стварно
Nagatoko e zver!!!!
Тоа што викаш, и мене одбивни ми стануваат. Колку го сакам Деки, ама се мисли дека енедопирлив во тимот, па и голот он почна да го слави како он да го дал или пак асистирал...
Занети ко Занети, се уморив за него да зборам.
Камби е добар деструктивец, нека игра со нормална средина Гасперини, подобро ке игра и Камби, а вака во тој среден ред со 2 бекови, 1 деструктивец и еден Деки кого кур за ништо не го боли, и Меси да го ставиш пак ништо не прави.
Еден вчера го читав на фиф, и вика ’’имаме одбрана од 3 играчи, кои заедно прават над 100 години’’... Tрагично е ова
Нема бе дисциплина во тимот, ја нема. Тоа што го имаме е желбата на младите да играат, затоа и одма се приметува кога ке влезе некој. Нагатомо мисли дека освоил и он триплета, па кога јадев јас тука дека за ништо не го бива вие за будала ме праевте. Тој можеби навистина за најсилен негов атрибут го има one-on-one, ама и тоа му е за никаде, па сега рачунај како е во другите работи. Ниеден центаршут не упате, зеро. Еднаш проба да издрбла еден играч и тоа,
a la messi x 1000 му влезе онака чудно од внатрешна страна... Колку бев напумпан после натпреварот да пишам 10 страни со критики за него и Џонатан, овој Џонатан се изваде во второ полувреме, а нагатоко го тргнаа. Ај што не го сфаќам Гасп кога го игра Снајдер крило, океј тоа. Ама нагатоко да го играш во среден ред бе, и притоа да нема никакво фајде од тоа, тоа не можам.
Мислам Син рече дека најмал проблем ни е позицијата на Снајдер, додуша да, ама така се берат проблемите: позицијата на снајдер, позицијата на зарате, позицијата на нагатоко, на занети, на деки... И гледаш 11 души кои поима немаат што треба да прават.