Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ке реагира Морати ке видите,значи он уште на почетокот го предупреди дека со таа формација на Интер не му иде баш најдобро.Незнам што уште јаде бубрези Гасперини,се виде вчера еден Палермо не утепа со контри,одбраната швајцарско сирење,па замислете со оваа формација се појави во ЛШ,игра против Барса,Манчестер и компанија,па ке ни ебат матер,или нека менува или нека се губи од тимот,да не не брука само,бев јас скептик уште кога дојде,бев за Делио Роси,кој и самиот изјави невозможно е да се одбие Интер,ова е ист проблем како со Бенитез,така и ни ги земаа бодовите лани,еве сеа иста прича и со овој... али ајде ке почекаме,ако не му иде на Интер до 7-8 коло со оваа негова супер секси формација,и ако не ја смени и склопи друга формација,едноставно Морсти нека му каже само едно РАУФС !
Како што можев да прочитам во вчерашниот разговор мегу Бранка и Гасперини. Бранка го критикувал за тоа дека не оди формацијава со 3ца во одбрана, а Гасперини се правдал дека не било до формацијата..туку до играчите кој не биле внимателни. Разговорот траел 20мин.
Денес ке имаат Морати и Гасперини исто така состанок..можеби имале до сега, нема уште ништо.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
П.С. дали се сеќавате на соло акцијата на Оби на резултат 2-2 кога помина 3-4 противнички играчи и излезе сам пред голот на Палермо ??...тоа ти е играч без искуство,се плашеше да шутни !
Како си помина како брз воз мораше да шутне,секој ги шутнал незнам он зошто така изреагира.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
П.С. дали се сеќавате на соло акцијата на Оби на резултат 2-2 кога помина 3-4 противнички играчи и излезе сам пред голот на Палермо ??...тоа ти е играч без искуство,се плашеше да шутни !
Во тој соло пробив требаше да проигра на крај..незнам точно кој беше дали Милито или Форлан пред гол. Али сепак нема уште доволно искуство.
Исто така вчера не требаше Алварез место Камбиасо да влезе, туку место Станкович..вчера не се виде..освен кога се радуваа на двата гола.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Него имаше најава од Syn дека ќе се оди на мечот Интер - Рома, па една недела има до мечот(неполна една недела), па ќе се оди или да?:)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас мислам дека Интер треба да се гради врз формацијата на Мурињо 4-2-3-1 формацијата која ги донесе трите титули.
Ова да се игра може да се менува и во друга во зависност од натпреварот но ова да биде главната формација.

--------------------Цезар--------------------
-Мајкон-----Самуел----Лусио-----Нага--
-------Оби------------------Алварез---------
---Зарате---------Снајдер---------Форлан--
---------------------Милито------------------------

Е сега имаме многу фудбалери за ротација ова горе не мора да е прв состав.
Џонатан може и бек да игра а може и на место на Форлан или Зарате инаку Џонатан почнал да игра како шпиц потоа го преместиле крилно и офанзивен бек.

Пацини исто со Милито ротират Ранокиа со Лусио и Самуел.

Само оваа формација бара многу активност на крилата Ето и Пандев беа одлични во дефанзивата .Зарате и Форлан по мое милење тешко тие работи да ги вршат.
Кутињо ќе го заборавев еден од најдобрите на последните тренинзи растураше со асистенции и одлично изнесување на топка а и физички послилен ми стоеше.
Тој може да игра и на трите позиции зад шпицот заслужува поголема минутажа оваа година.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
6.484
Како што можев да прочитам во вчерашниот разговор мегу Бранка и Гасперини. Бранка го критикувал за тоа дека не оди формацијава со 3ца во одбрана, а Гасперини се правдал дека не било до формацијата..туку до играчите кој не биле внимателни. Разговорот траел 20мин.
Денес ке имаат Морати и Гасперини исто така состанок..можеби имале до сега, нема уште ништо.
Глуп ли е тој Гасперини бе,како може да не е до формацијата кога можевме 7 гола да примиме,таа формација може само да се игра против лесни тимови кој се бранат цело време ама против појаки се виде колку е добра.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
6.484
^ Исто и мене ме интересира дали ќе се оди и кога ќе ги добиеме подароците ?
Jaс како што знам за со Рома ке одат само двајца наши претставници кои ке ги земат членските,а потоа тука ке ни ги поделат:).Иначе најверојатно прво идење во Милано ке биде дуелот со Јуве(10 коло) на 30 октомври,али се уште не е официјално!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Исфрустриран сум уште од вчера у пм .
Нагатомо , Занети , Станкович и Камбијасо фала ви за се што направивте до сега ама нејќам очи да ви видам веќе . Знам дека не е можно ова ама 100 години ги гледам у први 11 , дали на некој друг му здосадија или само на мене ??
Нека почнат да играат Оби , Алварез , Кутњо и Поли .
Стварно веќе одбивни ми стануваат , стварно

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
6.484
Исфрустриран сум уште од вчера у пм .
Нагатомо , Занети , Станкович и Камбијасо фала ви за се што направивте до сега ама нејќам очи да ви видам веќе . Знам дека не е можно ова ама 100 години ги гледам у први 11 , дали на некој друг му здосадија или само на мене ??
Нека почнат да играат Оби , Алварез , Кутњо и Поли .
Стварно веќе одбивни ми стануваат , стварно
Брат и сам знаеш дека Занети неможе на клупа,иначе за Станкович и Камби и јас сум да бидат на клупа бидејки се гледа дека веќе се во поодминати години и не се за во прв тим.Имаме млади играчи кои се желни за докажување (Оби и Алварез) тие трчаат многу повеќе од другиве двајца и плус знаат да одиграат со топка каде каде подобро од Деки и Камби,за Занети немам замерка бидејки вчера добро изигра он али и да изигра лошо пак не му можеме ништо јбг легенда е!

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Брат и сам знаеш дека Занети неможе на клупа,иначе за Станкович и Камби и јас сум да бидат на клупа бидејки се гледа дека веќе се во поодминати години и не се за во прв тим.Имаме млади играчи кои се желни за докажување (Оби и Алварез) тие трчаат многу повеќе од другиве двајца и плус знаат да одиграат со топка каде каде подобро од Деки и Камби,за Занети немам замерка бидејки вчера добро изигра он али и да изигра лошо пак не му можеме ништо јбг легенда е!
KOj igrac bre brat nemoze na klupa sto e zaneti svetec,dosta mu bese ajde na zima neka se penzionira cao arividerci,stankovic po nego........ajde goni gi veke nemat sila da tr4at,tehnika uste pomalce,koskite im se raspagat veke a sakat fudbal da igrat ajde neka se gonat u tri lepi pi4ke materine

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Барам подршка од 100 фанови на Интер од Македонија,да му пишам на Морати протестна нота во која ќе барам смена на Гзперини и на негово место да дојде Марко Барези!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Барам подршка од 100 фанови на Интер од Македонија,да му пишам на Морати протестна нота во која ќе барам смена на Гзперини и на негово место да дојде Марко Барези!
Јас барам 100 фанови да отидеме до Милано и да го истепаме за д аму дојде памет да смени формација.:pos::pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Јас барам 100 фанови да отидеме до Милано и да го истепаме за д аму дојде памет да смени формација.:pos::pos:
Идам со задоволство ама ако го истепаме и Јуруч заедно со него!:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom