Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.294
Испревртени се зборовите на Мурињо стандард од медиумите, Мурињо кажа само еден факт, до сега со ниту еден тим не дал толку голови во една сезона и не освоил толку бодови што е и точно, а дека ова е најдобра негова сезона маломорген, не е малоумен таков став да изнесе, статистички може да, најдобра е, ама ко што вели и он, трофеите се секогаш најбитни ...

Аврам Грант кога дојде во Челзи на негово место изјави во стил, барем јас стигнав до финале во ЛШ со Челзи и малку фалеше да го освојам, преведено на англиски, almost, а Мурињо му реплицираше:

''After two titles per season for the last three years there were zero titles this season, which in my philosophy means a really bad season. Maybe in the philosophy of a loser this was a great season, which I respect.'
In my philosophy it was a very bad one because in football 'almost' means defeat and Chelsea almost won the Carling Cup, almost won the Champions League and almost won the Premier League. Almost is nothing.''

Oва ми е една од омилените изјави дадени од Мурињо, пред да стане тренер на Интер ова го изјави.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
И да рекол така, комплетно го разбирам. Мислам дека сите го знаеме Мурињо, и да врне и да вее, 100% е позади екипата, мора некако да им даде морал и да ги окуражи тие неговите идиотчиња, фали уште да каже дека не биле којзнае што. Овие и така се исплашени од барса ко пукани зајци, уште тренерот да им каже дека не ги бива и 10 комада ќе примат на ноу камп.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Сите нешто ве гледам омилени цитати од Мурињо си пишувате.

За мене не е цитат него е дело, тоа со рацете:

Дело за кое беше казнет, и дело за кое многу гомна се изеде од сите други тимови и навивачи во Италија демек ова она, како може ти реков ми рече. Може уште јадат гомна навивачите на Милан/Јуве/Рома, ама факт е дека таа сезона цела Италија беше против Интер, додуша и Морати го призна тоа со истиов гест:

That being said, колку само го замразив коа се обиде око да му изваде на тоа педерчето од Барса, тоа чудо едно.

Он-топик: Гого е втор јузер на Бене, јузер со кој може да си пише што навистина мисли без да го заебаваме + во иднина коа со оригиналниот јзуер ке пише позитивни работи за Рафа, ’’Гого’’ одма да потврди све.

Уште ова, заборавете на новиот стадион. Нема да се гради, барем не во идните 15-20 години. Освен ако не добие на лото Морати 200-300 милиони евра.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Уште ова, заборавете на новиот стадион. Нема да се гради, барем не во идните 15-20 години. Освен ако не добие на лото Морати 200-300 милиони евра.
Да. Убава приказна беше доу... Како онаа за Санчез. И Меси. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Со кои пари? -250 милиони евра сме, сеуште немаме решение за тоа како да ја надминеме оваа криза. Не знам дали Интер како клуб може да земе кредит некој, тоа може да не спасе ама само со некоја убер-перфектна стратегија и школувани луѓе, не со Бранка, Толдо, Матераци и Фиго.

Kajgana Shop

На врв Bottom