Од еден агол изгледаше дека е аут, од друг агол не...Треба да измислат и воведат аут лајн технолџиПред да се деси срањето примети некој дали беше реално аут? Делуваше на прва дека е.
Ради срањево очекувам ништо од тоа да не биде, да си почне од 0-0. Таман еднаш ќе убоде шут Лаутаро, жртви ќе паднат, буквално.Od cisti kristalni 0 1 treba da ja produzat, ova prv pat u istorija na fudbal se desava, sred var pregled da se prekine i da ne se znae sto kako.
Ama ako jasno ne se glea sto e mislam deka prvicnata odluka si stoi, a toa e gol.
Да ама дадоа и еден друг кадар каде ќе си речеш дека не е баш сигурно дека е аут.
lazat vakvite kadri so linijata, zasto cel obem sekako treba da e pominata, ama posle slikava za mir u kukja garant ke ostavat 0-0, a so sigurnost ne veruvam deka ke ima kadar sto ova bi go potvrdil.Да ама дадоа и еден друг кадар каде ќе си речеш дека не е баш сигурно дека е аут.
У секој случај ако не се гледа јасно ќе поништат зашо првичната одлука не е гол туку аут, уствари тоа и досуди главниот судија на асистенција на помошникот.
Ме боли кур за мирот во куќата, ако е гол треба да го признаат.lazat vakvite kadri so linijata, zasto cel obem sekako treba da e pominata, ama posle slikava za mir u kukja garant ke ostavat 0-0, a so sigurnost ne veruvam deka ke ima kadar sto ova bi go potvrdil.
Не, следна година претпоставувам, има и Куп утакмици од вторник нагоре, Фиорентина игра во среда со Емполи.Има шанси утре да се преигра? За клаџа ми е
Те дупна Јуве џабе прашуваше.Има шанси утре да се преигра? За клаџа ми е