- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.925
- Поени од реакции
- 16.209
Rafa is back
Aко го турат да игра милито на местото на пацини мислам дека одма треба одказ на гзперини.Пацини кога влезе во второто полувреме италија словенија ги искина,а овој сега ке ми го става милито прва постава нзн од кого да се почне али некој мора да се убие ако се деси оваа.а Зш не игра со 3-4-3 или 4-3-3 цццц срамотаОвој Мота секогаш повреден како Харгреифс е.Еве шанса за Мунтари.Се надевам Оби да игра.
Во нападот нешто тензија се дига кој да игра за Форлан нема дискусија дека ќе е прва фуорикласе бил за Морати,Милито на тренерот омилен,Пацини сака прва и медиумите и Морати велат да игра Пацини заслужува прва постава Зарате не го есапат.
Според мене Зарате и Пацини ќе грејат клупа.
Кутињо заслужува шанса оваа година на тренинзите импрсионира физички да зајакне ќе биде голем играч.
Samuel + Cambiaso !!!Aко го турат да игра милито на местото на пацини мислам дека одма треба одказ на гзперини.Пацини кога влезе во второто полувреме италија словенија ги искина,а овој сега ке ми го става милито прва постава нзн од кого да се почне али некој мора да се убие ако се деси оваа.а Зш не игра со 3-4-3 или 4-3-3 цццц срамота
.......Форлан.....Пацини....Зарате......
.......Станкович...Снајдер.....Занети..
..Нага...Лусио....Ранкои....Џонатан....
..........................Цезар................------->>>чисто совршенство че биде оваа ако се деси 4-3-3
--- надополнето: Sep 9, 2011 12:37 AM ---
Ранкои----Ранокиа(печатна грешка се извинуваме)
Ranokia i samuel ke se menat.....A za Cambiaso sto znam nekoja idea u 4-3-3 za nego? posto jas nemam edinstveno da igrat 4-1-2-1-2Samuel + Cambiaso !!!
Најкратко:Бене дај бе преведи у кратки црти
eve jaКаде е опцијата за игнор?
Не го лажи,еве јаНајкратко:
Мурињо: Минатата сезона беше најдобра во мојата кариера.
(И коментар од тој што го пишувал артиклот, како може да ја заборави тројната круна, а Мурињо пробал нешто да се извади(според тоа што пишува во текстот))
--- надополнето: Sep 9, 2011 11:00 AM ---
eve ja
You can't ignore him