Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.298
Moта се повреди за Италија, на полувреме беше заменет, не на тренинг на Интер.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Мота 25 дена во болница:)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Овој Мота секогаш повреден како Харгреифс е.Еве шанса за Мунтари:).Се надевам Оби да игра.
Во нападот нешто тензија се дига кој да игра за Форлан нема дискусија дека ќе е прва фуорикласе бил за Морати,Милито на тренерот омилен,Пацини сака прва и медиумите и Морати велат да игра Пацини заслужува прва постава Зарате не го есапат.
Според мене Зарате и Пацини ќе грејат клупа.
Кутињо заслужува шанса оваа година на тренинзите импрсионира физички да зајакне ќе биде голем играч.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Овој Мота секогаш повреден како Харгреифс е.Еве шанса за Мунтари:).Се надевам Оби да игра.
Во нападот нешто тензија се дига кој да игра за Форлан нема дискусија дека ќе е прва фуорикласе бил за Морати,Милито на тренерот омилен,Пацини сака прва и медиумите и Морати велат да игра Пацини заслужува прва постава Зарате не го есапат.
Според мене Зарате и Пацини ќе грејат клупа.
Кутињо заслужува шанса оваа година на тренинзите импрсионира физички да зајакне ќе биде голем играч.
Aко го турат да игра милито на местото на пацини мислам дека одма треба одказ на гзперини.Пацини кога влезе во второто полувреме италија словенија ги искина,а овој сега ке ми го става милито прва постава нзн од кого да се почне али некој мора да се убие ако се деси оваа.а Зш не игра со 3-4-3 или 4-3-3 цццц срамота

.......Форлан.....Пацини....Зарате......
.......Станкович...Снајдер.....Занети..
..Нага...Лусио....Ранкои....Џонатан....
..........................Цезар................------->>>чисто совршенство че биде оваа ако се деси 4-3-3
--- надополнето: Sep 9, 2011 12:37 AM ---
Ранкои----Ранокиа(печатна грешка се извинуваме)

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Aко го турат да игра милито на местото на пацини мислам дека одма треба одказ на гзперини.Пацини кога влезе во второто полувреме италија словенија ги искина,а овој сега ке ми го става милито прва постава нзн од кого да се почне али некој мора да се убие ако се деси оваа.а Зш не игра со 3-4-3 или 4-3-3 цццц срамота

.......Форлан.....Пацини....Зарате......
.......Станкович...Снајдер.....Занети..
..Нага...Лусио....Ранкои....Џонатан....
..........................Цезар................------->>>чисто совршенство че биде оваа ако се деси 4-3-3
--- надополнето: Sep 9, 2011 12:37 AM ---
Ранкои----Ранокиа(печатна грешка се извинуваме)
Samuel + Cambiaso !!!

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Samuel + Cambiaso !!!
Ranokia i samuel ke se menat.....A za Cambiaso sto znam nekoja idea u 4-3-3 za nego? posto jas nemam edinstveno da igrat 4-1-2-1-2

............Forlan......Pacini......
..............Snajder...............
.....Stankovic......Zaneti........
..............Cambiaso........
..Naga...Samuel(Ranokia)....Lucio...Dzonatan(maikon-povreden)
...................Cesar..........

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Masimo Morati ima puno poverenja u novog trenera Intera Đanpjera Gasperinija.
''Navijači imaju jaka osećanja prema važnim problemima i kada je klubu teško, ponekad žele da to prestane pa se ne slažu sa potezima uprave. Pored toga, mi mislimo da smo veoma jaka ekipa, ima sumnji u novi sistem, ali mislim da je to prirodno, zbog evolucije ekipe'', kaže Morati i dodaje.

''Zbog toga, podržavam trenera, on će uspeti u taktičkoj evoluciji. On je pametan i ako ne bude išlo, promeniće to. Imam veru u osvajanje lige, dok ćemo Ligi šampiona pristupati utakmicu po utakmicu'', zaključuje predsednik Intera.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Mou snobba il triplete: "Meglio la scorsa stagione"

09.09.2011 10:48 di Alberto Santi articolo letto 5353 volte

© foto di Matteo Gribaudi/Image Sport
Nessuno di noi dimenticherà mai la stagione 2009/2010, quella in cui l'Inter si laureò Campione d'Italia, Campione d'Europa e vincitrice della Coppa Italia. La prima squadra italiana a vincere il mitico treble, e il merito è da attribuire in gran parte al tecnico di Setubal, Zè Mario, lo Special One, per tutti semplicemente Josè Mourinho. L'allenatore portoghese sembra averla però dimenticata, perchè, in una lunga intervista concessa al sito portoghese Lusa, dichiara che la scorsa stagione, nonostante la sola vittoria della Copa del Rey, sia stata la sua migliore, da quando ha iniziato ad allenare. Ecco come giustifica questa sua affermazione: "La Liga 2010/2011 è stato il campionato in cui ho vinto più volte, in cui ho fatto più punti, in cui ho segnato di più. E' stata una stagione molto, molto buona". Caro Mou, scusa se te lo diciamo, ma non ci crediamo. Vuoi mettere una stagione da protagonista con una all'ombra del Barcellona? Ti conosciamo troppo bene per crederti.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Бене дај бе преведи у кратки црти :(:(
Најкратко:
Мурињо: Минатата сезона беше најдобра во мојата кариера.
(И коментар од тој што го пишувал артиклот, како може да ја заборави тројната круна, а Мурињо пробал нешто да се извади(според тоа што пишува во текстот))
--- надополнето: Sep 9, 2011 11:00 AM ---
Каде е опцијата за игнор?
eve ja :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најкратко:
Мурињо: Минатата сезона беше најдобра во мојата кариера.
(И коментар од тој што го пишувал артиклот, како може да ја заборави тројната круна, а Мурињо пробал нешто да се извади(според тоа што пишува во текстот))
--- надополнето: Sep 9, 2011 11:00 AM ---

eve ja :)
Не го лажи,еве ја

Kajgana Shop

На врв Bottom