Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.668
- Поени од реакции
- 59.773
И ја тоа викам, Зарате е.Е сеа и ти, не го позајмуваш Мунтари, Зарате е ебаго![]()
И ја тоа викам, Зарате е.Е сеа и ти, не го позајмуваш Мунтари, Зарате е ебаго![]()
Читав прееска некои коментари дека Мота и Камби се лоша комбинација, посебно лани кога Мота играше поназад од Камби, тоа беше трагедија. Не за џабе сакаа да го продадат во Турција. (иако како играч го сакам, а и што останува кога покрај него ги имавме Марига и Мунтари на таа позиција...) Како и да е, не зедоа 10 нови играчи за составот да изгледа како лани--------------------Цезар-----------------
Маикон--Лусио--Самуел--Нагатомо
------------------Камбиасо--------------
-----------Снајдер--------Мота----------
-----Зарате----------------Форлан-----
-----------------Пацини-------------------
не е лошо ...![]()
Абе ајде, кој ти дава туку така на позајмица играч што вреди 15-20 милиони. Него, друго ми е муабетот, зашто секогаш мора да чекаме до 31ви за да земеме некој? Затоа што тогаш се знае кои играчи не требаат во клубовите па се ослободуваат од што мораат и ги праќаат кај нас?...И ја тоа викам, Зарате е.
Ако се лоша комбинација Мота-Камби подобро би било занети да е во комбинација со некои од нив?Читав прееска некои коментари дека Мота и Камби се лоша комбинација, посебно лани кога Мота играше поназад од Камби, тоа беше трагедија. Не за џабе сакаа да го продадат во Турција. (иако како играч го сакам, а и што останува кога покрај него ги имавме Марига и Мунтари на таа позиција...) Како и да е, не зедоа 10 нови играчи за составот да изгледа како ланиАлварез/Оби тука ќе добијат шанса, а како ќе ја искористат ќе видиме...
А бе исто викаме јас и ти, не гледаш зошто го пишав тоа за Зарате?Абе ајде, кој ти дава туку така на позајмица играч што вреди 15-20 милиони. Него, друго ми е муабетот, зашто секогаш мора да чекаме до 31ви за да земеме некој? Затоа што тогаш се знае кои играчи не требаат во клубовите па се ослободуваат од што мораат и ги праќаат кај нас?...
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:37 PM ---
Абе, а Занети сите го забораваме![]()
Потврдено лоша комбинација се, освен кога Мота има офанзивни задачи а Камби е назад. Лани се докажа тоа во пракса и го дискутиравме многу пати.Ако се лоша комбинација Мота-Камби подобро би било занети да е во комбинација со некои од нив?![]()
Те разбирам, исто и јас, ама оваа година ќе има проблем. Офанзивно сега имаме играчи за разлика од лани кога мораа Дејо и Мота да туркаат со силаIo Sono во право си , ама го сакам Мота како играч и затоа го ставив во прв состав . Што е до мене нека играат Оби Снајдер и Алварез![]()
Navivach na Bilan , saka da bide Pirlo ....Ај некој по упатен нека пише збор два за Поли ..
Го следев неколку утакмици, нема ништо посебно, мада и од такви играчи не се очекуваат егзебиции. Ми се допадна тоа што секогаш имаше сигурни пасови и добро покриваше. За да бидеш добар на таа позиција треба и искуство, има време за него...Ај некој по упатен нека пише збор два за Поли ..
Пиши на google "Zarate" ..повеќе овакви слики ќе ти дај, отколку во некој дрес.Кај ја најде сликава ахахаххахахаххахахах
Букмаркнав сликава , за да си знаат Ѓубрињана од Комшии кој позер ќе ги полни ко мисирки !!!