Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
--------------------Цезар-----------------

Маикон--Лусио--Самуел--Нагатомо

------------------Камбиасо--------------
-----------Снајдер--------Мота----------

-----Зарате----------------Форлан-----
-----------------Пацини-------------------

не е лошо ... :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
--------------------Цезар-----------------

Маикон--Лусио--Самуел--Нагатомо

------------------Камбиасо--------------
-----------Снајдер--------Мота----------

-----Зарате----------------Форлан-----
-----------------Пацини-------------------

не е лошо ... :)
Читав прееска некои коментари дека Мота и Камби се лоша комбинација, посебно лани кога Мота играше поназад од Камби, тоа беше трагедија. Не за џабе сакаа да го продадат во Турција. (иако како играч го сакам, а и што останува кога покрај него ги имавме Марига и Мунтари на таа позиција...) Како и да е, не зедоа 10 нови играчи за составот да изгледа како лани :) Алварез/Оби тука ќе добијат шанса, а како ќе ја искористат ќе видиме...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
И ја тоа викам, Зарате е.
Абе ајде, кој ти дава туку така на позајмица играч што вреди 15-20 милиони. Него, друго ми е муабетот, зашто секогаш мора да чекаме до 31ви за да земеме некој? Затоа што тогаш се знае кои играчи не требаат во клубовите па се ослободуваат од што мораат и ги праќаат кај нас?...
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:37 PM ---
Абе, а Занети сите го забораваме :pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Читав прееска некои коментари дека Мота и Камби се лоша комбинација, посебно лани кога Мота играше поназад од Камби, тоа беше трагедија. Не за џабе сакаа да го продадат во Турција. (иако како играч го сакам, а и што останува кога покрај него ги имавме Марига и Мунтари на таа позиција...) Како и да е, не зедоа 10 нови играчи за составот да изгледа како лани :) Алварез/Оби тука ќе добијат шанса, а како ќе ја искористат ќе видиме...
Ако се лоша комбинација Мота-Камби подобро би било занети да е во комбинација со некои од нив? :)

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Оваа година само не сум сигурен дали Занети ке добива шанса . Ги имаме Алварез , Кутињо , Поли и Оби . Мислам дека успешно се подмладивме оваа година . Мака ми е за Сантон , сите се радувавме кога го гледавме на почетокот но тоа е тоа . Оваа година дури и не сакам да бидеме први , но сакам младите полека да се вклопат во тимот и да се спремиме за наредната сезона .

Io Sono во право си , ама го сакам Мота како играч и затоа го ставив во прв состав . Што е до мене нека играат Оби Снајдер и Алварез :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Абе ајде, кој ти дава туку така на позајмица играч што вреди 15-20 милиони. Него, друго ми е муабетот, зашто секогаш мора да чекаме до 31ви за да земеме некој? Затоа што тогаш се знае кои играчи не требаат во клубовите па се ослободуваат од што мораат и ги праќаат кај нас?...
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:37 PM ---
Абе, а Занети сите го забораваме :pos:
А бе исто викаме јас и ти, не гледаш зошто го пишав тоа за Зарате?

Ако се лоша комбинација Мота-Камби подобро би било занети да е во комбинација со некои од нив? :)
Потврдено лоша комбинација се, освен кога Мота има офанзивни задачи а Камби е назад. Лани се докажа тоа во пракса и го дискутиравме многу пати.
Нема да ја има таа комбинација повеќе како прва опција, Мота ќе биде повеќе на клупа и ќе чека новиве да усерат нешто. Камби сигурно ќе игра. За Занети види го линкот што го постирав на предходната страна :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:44 PM ---
Io Sono во право си , ама го сакам Мота како играч и затоа го ставив во прв состав . Што е до мене нека играат Оби Снајдер и Алварез :)
Те разбирам, исто и јас, ама оваа година ќе има проблем. Офанзивно сега имаме играчи за разлика од лани кога мораа Дејо и Мота да туркаат со сила :) Ќе го ставаат, кога ќе треба искуство :) Важно клупата е каде-каде подобра оваа година.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Еден проблем има кај Зарате. Премногу е себичен. Подобра опција ќе им беше Лавеци. Но и Зарате не е за потценување, добро игра.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ај некој по упатен нека пише збор два за Поли ..
Го следев неколку утакмици, нема ништо посебно, мада и од такви играчи не се очекуваат егзебиции. Ми се допадна тоа што секогаш имаше сигурни пасови и добро покриваше. За да бидеш добар на таа позиција треба и искуство, има време за него...

Kajgana Shop

На врв Bottom