Фан Клуб: Интер

--------------------Цезар-----------------

Маикон--Лусио--Самуел--Нагатомо

------------------Камбиасо--------------
-----------Снајдер--------Мота----------

-----Зарате----------------Форлан-----
-----------------Пацини-------------------

не е лошо ... :)

--------------------Цезар-----------------

Маикон--Лусио--Самуел--Нагатомо

------------------Камбиасо--------------
-----------Снајдер--------Мота----------

-----Зарате----------------Форлан-----
-----------------Пацини-------------------

не е лошо ... :)
Читав прееска некои коментари дека Мота и Камби се лоша комбинација, посебно лани кога Мота играше поназад од Камби, тоа беше трагедија. Не за џабе сакаа да го продадат во Турција. (иако како играч го сакам, а и што останува кога покрај него ги имавме Марига и Мунтари на таа позиција...) Како и да е, не зедоа 10 нови играчи за составот да изгледа како лани :) Алварез/Оби тука ќе добијат шанса, а како ќе ја искористат ќе видиме...

И ја тоа викам, Зарате е.
Абе ајде, кој ти дава туку така на позајмица играч што вреди 15-20 милиони. Него, друго ми е муабетот, зашто секогаш мора да чекаме до 31ви за да земеме некој? Затоа што тогаш се знае кои играчи не требаат во клубовите па се ослободуваат од што мораат и ги праќаат кај нас?...
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:37 PM ---
Абе, а Занети сите го забораваме :pos:

Читав прееска некои коментари дека Мота и Камби се лоша комбинација, посебно лани кога Мота играше поназад од Камби, тоа беше трагедија. Не за џабе сакаа да го продадат во Турција. (иако како играч го сакам, а и што останува кога покрај него ги имавме Марига и Мунтари на таа позиција...) Како и да е, не зедоа 10 нови играчи за составот да изгледа како лани :) Алварез/Оби тука ќе добијат шанса, а како ќе ја искористат ќе видиме...
Ако се лоша комбинација Мота-Камби подобро би било занети да е во комбинација со некои од нив? :)

Оваа година само не сум сигурен дали Занети ке добива шанса . Ги имаме Алварез , Кутињо , Поли и Оби . Мислам дека успешно се подмладивме оваа година . Мака ми е за Сантон , сите се радувавме кога го гледавме на почетокот но тоа е тоа . Оваа година дури и не сакам да бидеме први , но сакам младите полека да се вклопат во тимот и да се спремиме за наредната сезона .

Io Sono во право си , ама го сакам Мота како играч и затоа го ставив во прв состав . Што е до мене нека играат Оби Снајдер и Алварез :)

Абе ајде, кој ти дава туку така на позајмица играч што вреди 15-20 милиони. Него, друго ми е муабетот, зашто секогаш мора да чекаме до 31ви за да земеме некој? Затоа што тогаш се знае кои играчи не требаат во клубовите па се ослободуваат од што мораат и ги праќаат кај нас?...
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:37 PM ---
Абе, а Занети сите го забораваме :pos:
А бе исто викаме јас и ти, не гледаш зошто го пишав тоа за Зарате?

Ако се лоша комбинација Мота-Камби подобро би било занети да е во комбинација со некои од нив? :)
Потврдено лоша комбинација се, освен кога Мота има офанзивни задачи а Камби е назад. Лани се докажа тоа во пракса и го дискутиравме многу пати.
Нема да ја има таа комбинација повеќе како прва опција, Мота ќе биде повеќе на клупа и ќе чека новиве да усерат нешто. Камби сигурно ќе игра. За Занети види го линкот што го постирав на предходната страна :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:44 PM ---
Io Sono во право си , ама го сакам Мота како играч и затоа го ставив во прв состав . Што е до мене нека играат Оби Снајдер и Алварез :)
Те разбирам, исто и јас, ама оваа година ќе има проблем. Офанзивно сега имаме играчи за разлика од лани кога мораа Дејо и Мота да туркаат со сила :) Ќе го ставаат, кога ќе треба искуство :) Важно клупата е каде-каде подобра оваа година.

Еден проблем има кај Зарате. Премногу е себичен. Подобра опција ќе им беше Лавеци. Но и Зарате не е за потценување, добро игра.

Ај некој по упатен нека пише збор два за Поли ..
Го следев неколку утакмици, нема ништо посебно, мада и од такви играчи не се очекуваат егзебиции. Ми се допадна тоа што секогаш имаше сигурни пасови и добро покриваше. За да бидеш добар на таа позиција треба и искуство, има време за него...

m2.jpg

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom