Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Истата грешка ко со Јуве. Препуштаме игра, се браниме и не се одбрануваме. На крај можевме и да изгубиме иако 5 минути не делеа од многу важна победа.
Имавме 3 шанси да се одлепиме ама сезонава одлучиле да ни приредат инфаркт завршница. Ме заболе каков распоред имаат Наполи секако најдобри се со топ екипите а кикснаа со послабите. Со господ напред, моментално шансите се 55-45 за нас.
Кој тоа 55-45 кога Аталанта е само 3 бода зад нас и тие исто така не играат ЛШ ниту куп..плус имаме меѓусебен со нив за две кола каде неколку дена претходно ние играме со Фејнорд што 100% ќе играме со прв состав, а Аталанта ќе одмараат...таму скоро сигурно губиме каде што одвај ќе одат нашите играчи на теренот..е тогаш ќе има три тима и ништо чудно Јувентус да се вклучи со оглед на тоа дека утре ако победат се само 6 бода зад нас и тие плус свежи секое коло.

Член од
12 март 2024
Мислења
381
Поени од реакции
722
Она што е константно кај нас е дека без Чалханоглу немаме посед и шансите дека ќе примиме гол се 80%. Ни Аслани ни Зиелински не ги бива таму, преку кур веќе никако да најдеме достоен бекап на Хакан. Би го земал Брозович назад на една сезона жими се.

Бод е највеќе што заслуживме овде, не е лошо идеме даље.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.000
Поени од реакции
24.025
Кој тоа 55-45 кога Аталанта е само 3 бода зад нас и тие исто така не играат ЛШ ниту куп..плус имаме меѓусебен со нив за две кола каде неколку дена претходно ние играме со Фејнорд што 100% ќе играме со прв состав, а Аталанта ќе одмараат...таму скоро сигурно губиме каде што одвај ќе одат нашите играчи на теренот..е тогаш ќе има три тима и ништо чудно Јувентус да се вклучи со оглед на тоа дека утре ако победат се само 6 бода зад нас и тие плус свежи секое коло.
Ок
Интер 40%
Аталанта 30%
Наполи 30%

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.044
Тешка сезона, многу тешка.
Пак флопнавме во дерби утакмица.
Ne se osokolivme koga imavme sansi za toa, a toa e u prvo, i Dimarko mnogu poeba sto ne ja podade na Lautaro za 0-2, tuka nas ni bese sansata denes, vo vtoro ne dokopaa povredite na Dimarko i Hakan, cela sreka togas ne primivme gol zasto ako primetivte igracite ne znaea kako da se postavat takticki koga vleze Pavard mesto Dimarko.

Prvo Damfris otide levo, a Pavard desno, i ok toa bese toa za da odma posle minuta Damfris pak bese desno, a Bastoni dole go dadoa u kadar kako se objasnuva i rasprava so Inzagi i klupata, ne znaese sto da pravi, pa taka edno 2-3 minuti igraa i na kraj pak se vrati Damfris levo. Ozonska dupka imase levo, Geri ne znaese kaj da tera ama i u takva situacija bez greska izigra.

Konte e poznat po toa sto negovite ekipi fizicki se mnogu jaki, ne me inzenadi sto na vakva sezona, ne izdominira na toj plan, ama smetam deka i u vakva situacija mozevme nesto poveke, ete primer Turam i Lautaro ne vlegoa vo sansa za gol, i imaa 0 sutevi kon gol, a sme ekipa so najmnogu postignati golovi vo liga. Isto i malce korni imavme, i prekini barem taka da dademe gol, vo vtoro ne pamtam deka nesto od toa imavme iskren da bidam.

Tesko ke bide mnogu do kraj, realno ranlivi sme na vakva sezona, gostuvanja protiv Torino, Bolonja i Atalanta ne se zaebancija, zatoa steta sto ne iskoristivme sansa denes sto ni bese dadena, a toa e da imame eden joker za trosenje. Gospod neka ni e na pomos sledni nekolku meseci, narocito sto ima i pauza so repki :facepalm: , sto isto moze da ne koshta.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.282
Поени од реакции
10.424
Не ни очекував да сме први на табела у март, макар и со еден поен. У ситуацијава каде ни фалат доста играчи, ова е максимумот јбг.

Се изнајадов гомна колку е непотребен трансфер Мартинез, ама може да ни донесе титула квалитетен втор голман. Многу ми се допаѓа како брани дечкото.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Не ни очекував да сме први на табела у март, макар и со еден поен. У ситуацијава каде ни фалат доста играчи, ова е максимумот јбг.

Се изнајадов гомна колку е непотребен трансфер Мартинез, ама може да ни донесе титула квалитетен втор голман. Многу ми се допаѓа како брани дечкото.
Ова со Мартинез сакав да го пишам, сепак не биле така фрлени 15м за втор голман. Поучени од предходни години коха изгубивме титула баш од втор голман.

Според распоредот Аталанта и Болоња нинсе најнезгодни гостувања. Уште од сега ме маваат флешови, бем му матер.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.363
Поени од реакции
959
Следните 3 кола решаваме Скудето, па полека но сигурно да насочуваме погледи кон ЛШ и 1/4 финале.
  • Монца
  • Аталанта (да ги отпишеме и нив сред Бергамо)
  • Удинезе
Наполи во истиве 3 кола игра со Фиорентина, Венеција и Милан.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.009
Поени од реакции
67.895
Ne se osokolivme koga imavme sansi za toa, a toa e u prvo, i Dimarko mnogu poeba sto ne ja podade na Lautaro za 0-2, tuka nas ni bese sansata denes, vo vtoro ne dokopaa povredite na Dimarko i Hakan, cela sreka togas ne primivme gol zasto ako primetivte igracite ne znaea kako da se postavat takticki koga vleze Pavard mesto Dimarko.

Prvo Damfris otide levo, a Pavard desno, i ok toa bese toa za da odma posle minuta Damfris pak bese desno, a Bastoni dole go dadoa u kadar kako se objasnuva i rasprava so Inzagi i klupata, ne znaese sto da pravi, pa taka edno 2-3 minuti igraa i na kraj pak se vrati Damfris levo. Ozonska dupka imase levo, Geri ne znaese kaj da tera ama i u takva situacija bez greska izigra.

Konte e poznat po toa sto negovite ekipi fizicki se mnogu jaki, ne me inzenadi sto na vakva sezona, ne izdominira na toj plan, ama smetam deka i u vakva situacija mozevme nesto poveke, ete primer Turam i Lautaro ne vlegoa vo sansa za gol, i imaa 0 sutevi kon gol, a sme ekipa so najmnogu postignati golovi vo liga. Isto i malce korni imavme, i prekini barem taka da dademe gol, vo vtoro ne pamtam deka nesto od toa imavme iskren da bidam.

Tesko ke bide mnogu do kraj, realno ranlivi sme na vakva sezona, gostuvanja protiv Torino, Bolonja i Atalanta ne se zaebancija, zatoa steta sto ne iskoristivme sansa denes sto ni bese dadena, a toa e da imame eden joker za trosenje. Gospod neka ni e na pomos sledni nekolku meseci, narocito sto ima i pauza so repki :facepalm: , sto isto moze da ne koshta.
Немам видено риплеј, ама во живо делуваше како многу тежок пас, веќе беше вратен еден од одбраната на Наполи. Едино меѓу нозе, ама и тоа пак е ризик.

Член од
12 март 2024
Мислења
381
Поени од реакции
722
У гз да се ебам со сите постови погоре...

А победа овде ќе значеше 4 бода.
Дека со исто бодови на крај на сезона ќе имавме подобар меѓусебен дуел.

Мрш
Ко што знам при ист број бодови на крај сезона се игра мајсторка.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.400
Поени од реакции
11.881
Ќе истуркаме куп и Сериа А на сила, 1/4ф во ЛШ и тоа е тоа годинава.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.044
Немам видено риплеј, ама во живо делуваше како многу тежок пас, веќе беше вратен еден од одбраната на Наполи. Едино меѓу нозе, ама и тоа пак е ризик.
Da, bas taka, megju noze, tezok pas, pisav za toa na poluvreme, ali vredese da proba. Kako i da e, jedino da se nervirame sto kasno primivme, ama na vakov nash prikaz i statistika celokupna, bodot e ok, mnogu go plakame cehot na golem broj natprevari godinava. Osven pul, poveketo golemi timovi se macat, i so igra i so povredi, i siti i real ne licat na sebe, arsenal isto izdisaa, psg i baern se liga za sebe u svoite ligi pa ne mi se nekoj reper.

U pravo e boce pogore, sledni 3 kola ni se sansata za iscekor, u sprotivno sledi infarktna zavrsnica na sezonata.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.974
Поени од реакции
116.633
Реков и против Левер, ќе кажам и сега, не можам да разберам пристап од екипа која атакува на сите можни титули со тотална незаинтересираност за напад и пикање на 11 играчи во сопствен 16ник. Со таа разлика што вчера и дадовме гол, зашо против Левер ни на крај памет не ни падна да нападнеме, ама џабе кога не издржавме до крај. А овој Наполи, јалов каков што е последниве месец дена, беше зрел да изеде 2-3 добри контри и да ги торпедираме со 3/4 комада во нивната мрежа.

Не знам што му е курот на Инзаги најискрено, екстремно голем паничар е, дај преку кур веќе земи одери некого прописно и не ми се повлекувај ко да си Монца. Многу добра шанса испуштивме вчера, да издржевме ќе имавме +4 и следна со Монца дома, поубаво амин. Вака, се уште ги држиме во игра Наполи и искрено само ради повредите кои не зачестија во последно време ќе речам дека не сме сигурни шампиони. Знам за нив дека ќе киксаат, проблемот е и што ние киксаме и губиме непотребно бодови.

Тоа е, идеме да го унаказиме Феенорд сеа за да не ме замараат во реваншот да се тресам и нервирам.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.695
Поени од реакции
851
Зошто никој не ме цитираше што погодив точен 1:1, и на полувреме што пишав дека примаме 1 сигурно и ако сакаме победа мора да дадеме втор.

Ебате искомплексираните

Kajgana Shop

На врв Bottom