Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Ne sme losi ko za prijatelska, slednata sve ke e ok. Mn utna Inza denes, so rotacii, so ne praenje izmeni, procitan ko selski bukvar od prva minuta pak, sansa seriozna se macime od igra da stvorime 2 utakmici po red, bekovite 2 nedeli nemaat topka nafrleno. Max remi denes, ako pocneme bilo kakov fudbal da igrame.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Мистерот дозволи да го надигра Паладино, кок беше пред бркање, дозволи Раниери да изгледа како Малдини. Едноставно дозволивме да изгубиме од екипа која во стартните единаесет има се на се 4 офанзивни играчи.
Влагаш во клучен дел од сезоната ти го оставаш Барела на клупа.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.239
Поени од реакции
13.169
Тоа е тој "напаѓач" марко арнаутович :D :D :D

Член од
12 март 2024
Мислења
312
Поени од реакции
564
Мојс Кин да те помоча и уште дрес да соблече. Резил.

Сомер е умрен, на лето мора да се мења, рефлексиве му се ко на Ханда пред пензија т.е. непостоечки. Двата гола умрена реакција.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.188
Поени од реакции
10.189
Мојс Кин да те помоча и уште дрес да соблече. Резил.

Сомер е умрен, на лето мора да се мења, рефлексиве му се ко на Ханда пред пензија т.е. непостоечки. Двата гола умрена реакција.
Важи, да. Зомер е крив.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Види ги се збогуваат од титула на минус 3 бода хахахахаха
Poshto sme fantasticni sezonava na derbi sredbite, zatoa e toa taka, primorani sme da pobedime i so juve i so napoli gosti sto ke bide pekolno tesko i izvodlivo, tradicionalno se macime na tie gostuvanja, 1 ton pritisok na nas grb baska i golemi se sansite da doziveeme kolaps.

Sansite za titula posle kolovo ke se na stranata na Napoli poveke ako ne izramnime a toa nema da se desi, Inza zemal mi go rotira Barela u utakmica sto pocnuva u 17ta minuta, i e super vazna za nas, totalno nesfatlivo, isto i Pavard, mesto da izvadi najak sostav pa posle doma toa da go prai so istiov tim.
Napoli ne me plasat kako tim, Konte gomnoto me plasi zasto e motivator i ova ke go koristi da gi busta uste tolku sleden period so krv u oci da vlagaat na sekoja utakmica, poveke se krstam u nivniot nekvalitet koj se nadevam ke izleze na povrsina ama sve e dzabe ako sme vakvi ocajni.

Ova e period koga se krsi sezonata nie vrzuvame 2 prosecni utakmici kade voopsto ne go igraat fudbalot sto go neguvaat vo pogolem del od sezonata, eve 83ta minuta e denes, bez zaebancija, sansa za gol nemame napraveno, De Gea nema intervencija do ovoj moment, a Fiorentina bez pola tim se, mnogu ocajno izdanie, definitivno najlosoto ovaa godina koe doaga vo mnogu nezgoden moment.

edit, Pavard ne e prijaven denes, ne deka ova nesto menja.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Поштено не изгазија шут на гол неаме. Одамна не сме гледале ваков мизерен интер и надиграни и победени на секој дел на теренот.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.188
Поени од реакции
10.189
Хахахахах види го бе овој, само за на Сеоски фудбал е.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.239
Поени од реакции
13.169
Леле какво босо копиле е арнаутович мајкооо...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
12 март 2024
Мислења
312
Поени од реакции
564
Смрдениот Арнаутовиќ утиња топка сам пред гол. Спас нема со умренава клупа и ниеден саглам напаѓач замена.

Ауууу Мојс Кин не домоча, Димарко ја засра. Резил сме.

Член од
18 март 2022
Мислења
301
Поени од реакции
1.038
Неаме пари за играчи не знам што очекувате

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.713
Фиорентина играње одбрана Мурињо 2010 , не памтам ваков аутистичен Интер у напад .

Мистерот се испосра како никад до сега у најбитен дел од сезона . 3-0 во бантер ера не сме губеле од Фиорентина . Бруки .

Kajgana Shop

На врв Bottom