Види ги се збогуваат од титула на минус 3 бода хахахахаха
Poshto sme fantasticni sezonava na derbi sredbite, zatoa e toa taka, primorani sme da pobedime i so juve i so napoli gosti sto ke bide pekolno tesko i izvodlivo, tradicionalno se macime na tie gostuvanja, 1 ton pritisok na nas grb baska i golemi se sansite da doziveeme kolaps.
Sansite za titula posle kolovo ke se na stranata na Napoli poveke ako ne izramnime a toa nema da se desi, Inza zemal mi go rotira Barela u utakmica sto pocnuva u 17ta minuta, i e super vazna za nas, totalno nesfatlivo, isto i Pavard, mesto da izvadi najak sostav pa posle doma toa da go prai so istiov tim.
Napoli ne me plasat kako tim, Konte gomnoto me plasi zasto e motivator i ova ke go koristi da gi busta uste tolku sleden period so krv u oci da vlagaat na sekoja utakmica, poveke se krstam u nivniot nekvalitet koj se nadevam ke izleze na povrsina ama sve e dzabe ako sme vakvi ocajni.
Ova e period koga se krsi sezonata nie vrzuvame 2 prosecni utakmici kade voopsto ne go igraat fudbalot sto go neguvaat vo pogolem del od sezonata, eve 83ta minuta e denes, bez zaebancija, sansa za gol nemame napraveno, De Gea nema intervencija do ovoj moment, a Fiorentina bez pola tim se, mnogu ocajno izdanie, definitivno najlosoto ovaa godina koe doaga vo mnogu nezgoden moment.
edit, Pavard ne e prijaven denes, ne deka ova nesto menja.