Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Нема да си замине Снајдер него Мунтари е пратен на позајмица во Њукасл пу бе мајката никој нејќе да го купи.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Хмммммм читам нешо Снајдер ќе си заминуел ? ?

Reliabel Source ??? или Гол.Ком/Англиски Таблоид.
друже а да погледнеш 6-7 поста погоре од твојот, а?
тој сајт е еден од порелевантните кога се работи за новости околу Интер

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Traffico in sede: c'è il ds del Genoa per Kucka e Palacio, ma non solo...

Ајде Кучка во ред добар играч е има преспектива не ми е јасно Паласио.Овој Гасперини во Џенова ретко прва поставо го пушташе запнал во Интер да го носи.
Зарате е за овој Лео Меси.
И за Поли е во ред може да изненади исто Оби мора да му се даде шанса не да го исшутират како Марига.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.831
Поли официјално играч на Интер, а ништо чудно да се издеси некоја фрка со него па да го пратат во Фиорентина за Монтоливо ( oва чисто моја претпоставка за можно сценарио ), све е можно во Италија, иако ја се изјаснив дека после фрката со Дела Вале и Морати чудо ќе е у скоро време некој од Фиорентина да заврши во Интер.

Моментално на Виторио Емануеле пак има средба помеѓу техничкиот директор на Џенова и Бранка најверојатно, пак ќе се инсистира Куцка ова лето да дојде во Интер, се надевам само ова ќе е темата за муабет, а не и Паласио кого сега го поврзуваат и со Рома ( Џенова го барале Борило за возврат ).
--- надополнето: Aug 29, 2011 2:44 PM ---
Ајде Кучка во ред добар играч е има преспектива не ми е јасно Паласио.Овој Гасперини во Џенова ретко прва поставо го пушташе запнал во Интер да го носи.
Зарате е за овој Лео Меси.
И за Поли е во ред може да изненади исто Оби мора да му се даде шанса не да го исшутират како Марига.
Gazzeta.it велат дека само агентите на Кучка се приметени на Виторио Емануеле, целта е да дојде ова лето.
Да се надеваме дека точни се шпекулациите дека Паласио нема да дојде во Интер а ќе заврши во некој друг клуб, ко што реков, Рома се повеќе и повеќе се споменува ко негова наредна дестинација.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Мое мислење е дека Снајдер не мрда од Интер, барем не ова лето. Премногу би било и Ето и Снајдер во еден преоден рок да си заминат, едноставно неизводливо ми е тоа, а верувам дека и Морати не е до толку луд. Е сеа, добредојде за Поли и му посакувам се најдобро, се надевам дека ќе го покаже целиот свој потенцијал и ќе се наметне како иден првотимец место оваа нашава стара багра (Деки, Камби, Мота и остали). И дај веќе нека официјализираат некој напаѓач, Форлан викаат 100% иде кај нас, веќе се поздравил со фановите на Атлетико, ама додека не го видам со дрес на Интер не верувам на ништо. И спасот за сезоната е во Тевез/Зарате/Лавеци, иначе ја ебавме мечката, е сеа за два дена што може.... хмммммм
--- надополнето: Aug 29, 2011 2:52 PM ---
А еве сеа читам дека Форлан уште вечерва ќе е во Милано и утре од сабајле ќе ги помине медицинските прегледи и официјално ќе стане наш играч.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.831
"Non so ancora quali siano i dettagli, non mi sono informato. Per adesso sono un giocatore del Genoa e credo che lo sarò fino a gennaio, oppure per tutto l'anno, vedremo come si accorderanno l'Inter e il Genoa. Quel che mi onora è l'interessamento di una società prestigiosa come l'Inter, assolutamente".

Ова е изјавено сега од Куцка, во превод, сеуште не е информиран за деталите од преговорите и сеуште е играч на Џенова. Смета дека тука ќе остане или до Јануари или во текот на целата година, се зависи од тоа како ќе се договорат Џенова и Интер. Чест му претставува фактот што тим како Интер сака да го ангажира во своите редови.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Поли официјално играч на Интер, а ништо чудно да се издеси некоја фрка со него па да го пратат во Фиорентина за Монтоливо ( oва чисто моја претпоставка за можно сценарио ), све е можно во Италија, иако ја се изјаснив дека после фрката со Дела Вале и Морати чудо ќе е у скоро време некој од Фиорентина да заврши во Интер.

Моментално на Виторио Емануеле пак има средба помеѓу техничкиот директор на Џенова и Бранка најверојатно, пак ќе се инсистира Куцка ова лето да дојде во Интер, се надевам само ова ќе е темата за муабет, а не и Паласио кого сега го поврзуваат и со Рома ( Џенова го барале Борило за возврат ).
--- надополнето: Aug 29, 2011 2:44 PM ---

Gazzeta.it велат дека само агентите на Кучка се приметени на Виторио Емануеле, целта е да дојде ова лето.
Да се надеваме дека точни се шпекулациите дека Паласио нема да дојде во Интер а ќе заврши во некој друг клуб, ко што реков, Рома се повеќе и повеќе се споменува ко негова наредна дестинација.
Монтоливо не отиде во Милан, а не ни потпиша нов договор со Фиорентина колку што знам. Следното лето е слободен играч. Интересно :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.831
Монтоливо не отиде во Милан, а не ни потпиша нов договор со Фиорентина колку што знам. Следното лето е слободен играч. Интересно :)
Oд Јануари со било кого може да преговара за слободен трансфер.
Инаку преговорите со техничкиот директор на Џенова завршија, Куцка најверојатно во Јануари ќе дојде во Интер, не сега.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Да не се само шпекулации околу заминувањето на Снајдер!Ако и Снајдер си замине сме наебале итекако.Всушност не верувам Морати да се согласил и дал зелено светло Снајдер да замине!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

На јутуб не се скаутира фудбалер таму најголемото дрво може да го направат Меси.Еве кажи ми според тебе најлошиот шпиц да ти најдам видео парче кај прави.
Не значи ако знае фудбал да игра е за Интер.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
На јутуб не се скаутира фудбалер таму најголемото дрво може да го направат Меси.Еве кажи ми според тебе најлошиот шпиц да ти најдам видео парче кај прави.
Не значи ако знае фудбал да игра е за Интер.
Ја само го пастирав видеото и не пишав дали е за интер или не е ....понекогаш повеке ке покажат вакви играчи, отколку некој кој ке се плати 20,30мил.
Само ке ти го спомна Хулио Рикардо Круз.
--- надополнето: Aug 29, 2011 4:56 PM ---
La Erg nuovo sponsor tecnico dell'Inter - http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=31971

Нов технички спонзор на Интер (ERG) Спорнзор кој исто така е и на Сампдорија, на нивните дресови.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ел Жардињеро (мислам беше) е играчот шо не вадел од говна 2000000000 пати ....со право наречен ЗЛАТНА РЕЗЕРВА !!!
ЦАР !!!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Ел Жардињеро (мислам беше) е играчот шо не вадел од говна 2000000000 пати ....со право наречен ЗЛАТНА РЕЗЕРВА !!!
ЦАР !!!
каков Џокер беше типот алал да му е се сеќавам проитв удинезе на фриули мислам се повреди адриано влезе Круз и одма гол даде и 1-0 заврши утакмицата

Kajgana Shop

На врв Bottom