Нека оди само во Интер да не го видам.Паласио пред договор со рома.Работат на размена бориело паласио ај белќим ќе го земат рома,само кај нас да не дојде
Ако го земат и тевез овој трансфер период ќе биде задоволителен али ако останаме само со форлан мислам дека нема нешто посебно да биде.Ама со тевез во тимот заедно со пацини и форлан мислам дека ќе бидат супериорни па и милито ако се врати во форма охохохо че има ебе.е ова година и тоа какоЕве сега на прес форлан се збогува со атлетико, кај и да е до вечер треба да е у милано.
сега сантон и мунтри одат најверојатно комплет, претходно марига.
тевез на клупа нема да трпи да седи и во многу може да ја наруши атмосферата таму, па нека си дојде кај нас, јас му гарантирам првотимски статус,плус ке си има еден куп свои земјаци и се ке е супер.
Верувам дека овие продавања ке се искористат за Тевез, Бранка изгледа сериозно работи на тоа, а и мачини ако е виден во милано... Нека го земат, и ја ке сум задоволен од овој трансфер период,тој може да игра крилен, форлан може крило и полушпиц,еден од Милито/Пацини како шпиц, то веќе изгледа солидно, со можност за повеќе формации и ротации во нападот. и нападот нема да изгледа више стар, тевез/пацини имат по 27 г.
Поли е добар, ке видиме како овој гасп знае да работи со млади, али слично како Оби, тој е играч кој може да се развива, но кој може и веднаш да игра и да придонесе за тимот. има искуство во серија а и добри игри во сампдорија. така да тоа се веќе 2 засилувања во средина.
Имаме доволен број на бекови(моја желба Маикон ако биде посериозен десно,ако не џонатан, а лево Нагатомо), па за одбрана нека игра со Лусио,Самуел или Ранокиа-евентуално понекогаш и Киву.
Алварез е енигма сеуште и за него ке видиме, може да излезе од него звер или флоп,а младите- кастињос,кутињо,фараони...нека се калат уште малку.
Нека се врати формација со 4 во одбрана, и нека се врати конечно и оптимизмот во ИНТЕР!
Продаден 6 милиони + бонусиАлибек сме го дале на позајмица во Мехелен (Белгиско првенство) ..
Не дека нешо е битно, ама додека сме кај трансфер пазарот да се изјаснам и јас
А Сантон е продаден или позајмен?
Мунтари![]()
Продаден за 7 милиони евра + бонуси, за Мунтари ништо не се знае.А Сантон е продаден или позајмен?
Мунтари![]()
За Мунтари се разговара ама за позајмица , дај боже да им го тутнеме ЦЕЛАлибек сме го дале на позајмица во Мехелен (Белгиско првенство) ..
Не дека нешо е битно, ама додека сме кај трансфер пазарот да се изјаснам и јас
А Сантон е продаден или позајмен?
Мунтари![]()
Ете сме им го тутнале Сантон, сме ја скрасиле со тој трансфер..За Мунтари се разговара ама за позајмица , дај боже да им го тутнеме ЦЕЛ![]()
Mене ми е страв дека нема да го купиме.Ете сме им го тутнале Сантон, сме ја скрасиле со тој трансфер..
После ќе го купиме за 10 милиони евра..тоа е политиката на Бранка![]()
Ако замине Снајдер од тимот, нека си замине и Морати од Интер.Ако Снајдер замине, тоа веќе многу ке смени, затоа што Интер нема ни време ни пари да најде адекватна замена(мислам на нешто од типот Фабрегас, Озил и сл).Ако е вистина тоа со челзи, малуда е ОК играч,но друг тип играч, и нема да ја пополни празнината што ке настане.