Golem kur i ova, Turam nadoknaduva, ovoj ke dostavi koa najveke ke treba ubeden sum. Seedno na kraj kraeva, 3 dadovme denes, 5 so verona, ko tim sme jaki toa e najvazno. Inza naprai sistem i filozofija tuka, toa najvise me raduva.
Така ако гледаме сите надокнадуваат, дури и Кореа, топ ги одигра минутите денеска што му се дадоа. Не гледаме проблем се додека е така, ама кога и тоа ќе заврши тогаш ќе се покажува со прст кон Лаутаро.
Така ако гледаме сите надокнадуваат, дури и Кореа, топ ги одигра минутите денеска што му се дадоа. Не гледаме проблем се додека е така, ама кога и тоа ќе заврши тогаш ќе се покажува со прст кон Лаутаро.
Go slusav materaci pred edno dve nedeli, deka treba da napraime ko fergi i united, a ako eventualno saka da si ide da se trgne po gvardiola. Prvata opcija e najdobra za nas na dolg rok, seedno i skudeto da ne osvoi sezonava, golemata slika vika deka treba da ostane tuka dolgo vreme, i za ova sum seriozen, cekav da vidak dali e incidentna minatata godina radi golemata prednost ali igrata e uste tuka, a vakva kakva sto e ke ni nosi tituli u sledni godini i uvek ke konkurirame za najvisok plasman.
Mnogu go serev inzagi ama milo mi e sto me demantira na vakiv nacin, toa bese i najdobrata opcija za nas sekako, a i Marota imase sens, Morati ke go nogirase vtorata sezona koga bevme 8mo edno vreme i za taa doverba mnogu mu duzi Inzagi. Sekoj gazda na golem klub u takva situacija u 95% od situaciite brka.
Минута молк за магот Фонсека и патката кога го спасивме од клоца у меѓусебниот дуел.
Ние нив со убаво, а они бод не можат да скинат на конкурентиве наши за титула
...уште го чекаат да се врати батено што Барела го прати у пченките вчера
Минута молк за магот Фонсека и патката кога го спасивме од клоца у меѓусебниот дуел.
Ние нив со убаво, а они бод не можат да скинат на конкурентиве наши за титула
...уште го чекаат да се врати батено што Барела го прати у пченките вчера
Marcus Thuram: "My goal? We worked on that routine in training, even yesterday! That's why I went to celebrate with the coach, because I know he appreciates when things work out like this."
Евидентно е дека подобро ни оди без мене на форум, „тепаме“ не проработи оваа сезона, ќе оставиме за наредната. Дојдов да ве поздравам, го банирав џганот GMC од темава, и се читаме некаде околу нова година. Останете во пријатно шампионско расположение. Forza.
Со ова мислење сакам да го испоштувам господинот со едно око во сегашноста и едно во иднината, магот Господин Господин Марота за продажбата на Андре Онана у Јунатед. 3 најскап голман у светот(барем според трансфер вредноста).
Со ова мислење сакам да го испоштувам господинот со едно око во сегашноста и едно во иднината, магот Господин Господин Марота за продажбата на Андре Онана у Јунатед. 3 најскап голман у светот(барем според трансфер вредноста).
u sekoj slucaj i da ostanese kaj nas onana nemase da pipa vakvo dno kako sega, samo pred dve sezoni onana izgazi kaj nas ama i sekoj si ja znaese svojata uloga u timot. Tie united ne znaat kaj teraat, raspasana komanda, koj i da im otide u timot ke si opipuva dno se dodeka ne smenat cel sistem.
u sekoj slucaj i da ostanese kaj nas onana nemase da pipa vakvo dno kako sega, samo pred dve sezoni onana izgazi kaj nas ama i sekoj si ja znaese svojata uloga u timot. Tie united ne znaat kaj teraat, raspasana komanda, koj i da im otide u timot ke si opipuva dno se dodeka ne smenat cel sistem.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.