Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.935
Поени од реакции
16.227
Golem kur i ova, Turam nadoknaduva, ovoj ke dostavi koa najveke ke treba ubeden sum. Seedno na kraj kraeva, 3 dadovme denes, 5 so verona, ko tim sme jaki toa e najvazno. Inza naprai sistem i filozofija tuka, toa najvise me raduva.
Така ако гледаме сите надокнадуваат, дури и Кореа, топ ги одигра минутите денеска што му се дадоа. Не гледаме проблем се додека е така, ама кога и тоа ќе заврши тогаш ќе се покажува со прст кон Лаутаро.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.028
Капитенот откако лапна појачан договор паметот му е поише кај Меси и другарчињата отколку во Интер.
Ич не ми се свиѓа како ја тера полусезонава.

Член од
12 март 2024
Мислења
188
Поени од реакции
316
Така ако гледаме сите надокнадуваат, дури и Кореа, топ ги одигра минутите денеска што му се дадоа. Не гледаме проблем се додека е така, ама кога и тоа ќе заврши тогаш ќе се покажува со прст кон Лаутаро.
Така е, плус е капитен, добро е што другите играат место него инаку он сам не е некој пример. И глумењево пенал никад не му успевало :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.743
У цела Европа му се симиња капа на Инзаги за ова што го прави со Интер и клубот е на сам врв секаде.

Секако треба коцките да се наредат за титула, поготово во ЛШ.
Go slusav materaci pred edno dve nedeli, deka treba da napraime ko fergi i united, a ako eventualno saka da si ide da se trgne po gvardiola. Prvata opcija e najdobra za nas na dolg rok, seedno i skudeto da ne osvoi sezonava, golemata slika vika deka treba da ostane tuka dolgo vreme, i za ova sum seriozen, cekav da vidak dali e incidentna minatata godina radi golemata prednost ali igrata e uste tuka, a vakva kakva sto e ke ni nosi tituli u sledni godini i uvek ke konkurirame za najvisok plasman.

Mnogu go serev inzagi ama milo mi e sto me demantira na vakiv nacin, toa bese i najdobrata opcija za nas sekako, a i Marota imase sens, Morati ke go nogirase vtorata sezona koga bevme 8mo edno vreme i za taa doverba mnogu mu duzi Inzagi. Sekoj gazda na golem klub u takva situacija u 95% od situaciite brka.
Автоматски споено мислење:

Togas ke stapi na scena de, ko so Roma koga realno bevme mnogu losi osven prvi 20 minuti.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.660
Поени од реакции
729
Минута молк за магот Фонсека и патката кога го спасивме од клоца у меѓусебниот дуел.
Ние нив со убаво, а они бод не можат да скинат на конкурентиве наши за титула :)

...уште го чекаат да се врати батено што Барела го прати у пченките вчера :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.743
Минута молк за магот Фонсека и патката кога го спасивме од клоца у меѓусебниот дуел.
Ние нив со убаво, а они бод не можат да скинат на конкурентиве наши за титула :)

...уште го чекаат да се врати батено што Барела го прати у пченките вчера :)
Abe i pason na mikhitarijan kakov bese, ama poise akcent stavam na Barela tuka, prvo radi nezdraviot priem so grudi u trk, posle i za finisot.

A isto i Dimarko, prviot priem mu bese fantaticen, finisot isto rutinski so desna. Mnogu ubavi golovi.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Евидентно е дека подобро ни оди без мене на форум, „тепаме“ не проработи оваа сезона, ќе оставиме за наредната. Дојдов да ве поздравам, го банирав џганот GMC од темава, и се читаме некаде околу нова година. Останете во пријатно шампионско расположение. Forza.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.478
Поени од реакции
6.846
Со ова мислење сакам да го испоштувам господинот со едно око во сегашноста и едно во иднината, магот Господин Господин Марота за продажбата на Андре Онана у Јунатед. 3 најскап голман у светот(барем според трансфер вредноста).

Член од
16 октомври 2021
Мислења
666
Поени од реакции
1.479
Со ова мислење сакам да го испоштувам господинот со едно око во сегашноста и едно во иднината, магот Господин Господин Марота за продажбата на Андре Онана у Јунатед. 3 најскап голман у светот(барем според трансфер вредноста).
u sekoj slucaj i da ostanese kaj nas onana nemase da pipa vakvo dno kako sega, samo pred dve sezoni onana izgazi kaj nas ama i sekoj si ja znaese svojata uloga u timot. Tie united ne znaat kaj teraat, raspasana komanda, koj i da im otide u timot ke si opipuva dno se dodeka ne smenat cel sistem.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
u sekoj slucaj i da ostanese kaj nas onana nemase da pipa vakvo dno kako sega, samo pred dve sezoni onana izgazi kaj nas ama i sekoj si ja znaese svojata uloga u timot. Tie united ne znaat kaj teraat, raspasana komanda, koj i da im otide u timot ke si opipuva dno se dodeka ne smenat cel sistem.
Ова не е никаква провокација, сите знаеме дека Јунајтед допираат дно, но чисто ме интересира што според тебе значи да сменет цел систем?

Еве сменија сопствеништво, целосно ја променија раководната структура, нов тренер, 4-5 нови играчи секоја сезона.

Што според тебе треба да сменат за тоа да биде цел систем?

Извинете за оф топикот.

Kajgana Shop

На врв Bottom