Извини вака брат али сереш со сила, најискрено.
1. Икарди-недостапен, знаеш и сам зошто
2. Ретеги-енигма за настап во голем тим али се слагам дека некад поарно да се проба со ваков играч отколку со Арнаутовиќ
3. Хименез чао, со истечен мозок и потонат скроз
4. Кабрал Позззззззз
5. Сорлот мех али боље он него Арнаутовиќ
6. Нзола за кур ми е, поише Бето ќе одговараше.
Крај краева небитно, и сите овие да биле достапни не е ова менаџер па да може било кој да доведеме. Иначе се слагам дека Арнаутовиќ е срамен избор.
Ма ја знам дека серам. Немам фрка со тоа. Од Квадрадо навака ги серам и со сила, на ништо не личат. Ова лето имаат повеќе пропаднати трансфери отколку реализирани а вчера ги броев, мислам дека некои 14-15 играчи го напуштија клубов, се планира и Сенси, а до сега некаде 10-11 играчи се дојдени. (Може да сум еден-два плус/минус со бројкиве, не сум на писи да чекирам)
Тие другите играчи ги налупав само чисто за споредба што можеш да купиш за тие пари кои ќе се потрошат на Арнаутовиќ, не дека секој од нив па и би сакал во Италија/Интер. Катастрофален потег во секој поглед.
Ама, еден Нзола ќе понуди повеќе од Арнаутовиќ, прати го сезонава во Фиорентина. Плус Нзола има уште 4-5 сезони најмалку и потоа пак може да биде продаден за вредност, а Арнаутовиќ после две сезони иде у Штурм Грац за џабе. Муабетов е, од толку многу опции, они ја одбраа најнелогичната и за истата платија ко други екипи за многу подобри играчи или па исти левел само помлад.
Икарди никогаш не сум го спомнал во тој контекст се до денес, ама ако можеа циганот да го мољакаат и чекаат две сезони, притоа го испуштија Дибала заради него, епа можеа и со Икарди да седнат на маса ако веќе толку сме паднати.
Глумеше оној Аусилио некој си паметњакович и објаснуваше како имал лажен инстаграм профил за да ги прати жените и бирал само карактери
Не знам што план имаа и дали во некои случаеви е вон нивна контрола, ама еј, многу играчи не одбија а игравме финале ЛШ и имаме основа за да создадеме добар проект. И тоа зборам за играчи кои и не се нешто посебно. Ако тераат Дортмунд шема и секоја сезона да ги продаваат своите ѕвезди, бар нека носат и млади играчи со потенцијал. Што е ова Квадрадо, Ачерби, Дармијан и Арнаутовиќ заедно имаат 150 години. Од друга страна па сите потенцијални првотимци од примавера се или на позајмица или искористени во некои купувања како она со Мулатиери и Фратези.
На крај фала богу дека кога ќе почне сезона пак ќе навивам за тимов и играчиве кои се донесоа. Ама ако на некој му се свиѓа како се одвиваа последниве два месеци тоа е негов проблем. Интер на чело со Марота и Аусилио имаат оценка 5 од 10 за тоа како се одвиваше цело меркато. Или 3.33 од 10 според Џонтра зашто на секој добар потег по три лоши.