Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.666
- Поени од реакции
- 59.764
Да се наежиш:
Којзнае како се осеќа господинот Милан Шкринијар, ќе сања ваква атмосфера догодина у ПСЖ и статус каков што имаше во тимов пред да испадне пиче.Да се наежиш:
Заборави да напишеш дека и двајцата се Аргентинци и дека Милито го препорачал Лаутаро за Интер.Лаутаро 28 гола до сеа, број 10, на 10ти јуни финале.
Милито 28 гола, број 22, на 22 мај финалето.
Лаутаро гол у полуфинале, Милито гол у полуфинале.
Лаутаро стрелец у Куп финале, Милито стрелец у Куп финале.
На едно видео на инстаграм, некој го прашал chat gpt за европскиве финалиња што ќе се играат, за нашето вика 2-0, стрелец на двата гола Лаутаро.
Милито беше стрелец на 2 гола против Баерн.
Пеп кај си пошол друже?
Не дека е нешто против мене у обидот за тролање ама стварно не е смешно, онака ич. Е сеа, ако целта ти е да шириш позитива као нешто се заебаваме океј, ќе се насмееме малце, ако не ондак боље ти е да се вратиш на напаѓањето јувенташи и миланези.Има да тепаме, ќе грми во Белимбегово додека Џонтра и Цобе седат и јадат чечкалици, цврцкаат со уста пробувајќи да ја извадат натапканата жила од забите на кое место во далечното време некаде околу петто према шестто одделение ги краселе пломби.
На маса се делка чајна од непозанто животинско потекло произведена во УКА Сарај, додека лагано се конзумира растворен шпиритус кој полека од внатре ги топи цревата. На секои 10 секунди се повторува "Тепаме чичин! (цврц со забите)'. Има да биде невидена атмосфера и еуфорија која за момент ќе ги натера да заборават на реалноста, ама само за момент...
Прегледај го приврзокот 380200
Бато расна риба е ваа, голема борба ќе биде у кревет. Јак маж треба тукаВиди го Лаутаро, на свадба поканил човек што носи шамија како оној од The Wire, како му беше името не ми текнува сеа.
Види ја па оваа каква е, Лукаку боље коњ да го ебе него ова.
Види го Лаутаро, на свадба поканил човек што носи шамија како оној од The Wire, како му беше името не ми текнува сеа.
Види ја па оваа каква е, Лукаку боље коњ да го ебе него ова.