Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.982
Na Lukaku mu e trgnat banot za kup utakmicata od FIGC, otkako zalbata prvicna im bese odbiena i prakticno za rasisticki ispadi bese kazneta samo zrtvata i nikoj drug.

Periodov treba da se razigruva i crniov i Korea, zasto samo so Dzeko pokraj Martinez mnogu tesko do pozitiven rezultat vo LS pa i kupot.

Vo prvenstvo seuste treba da atakuvaat bar na 4to mesto i ne smeat da se otkazat od top 4 bez ogled na se, Juve seuste moze da bide drasticno kaznet i radi kapital gejnsot i radi prisma istragata, duri i bodovno da ne se kazneti za ovaa sezona UEFA moze da im stegne zabrana za LS taka da ne smee timov da se ponasa ko top 4 plasman da e sci fi momentalno, baska sto i Roma i Lazio so koi imaat i megjusebni moze da kiksnuvaat.

Momentalnata forma drugo govori, deka toa e skoro i neizvodlio, zaedno so Milan imame ocajna vtora polusezona ama sto bilo ... bilo, poentata mi e deka ne smeat da se otkazat i da se ponasaat bedno vo ostatokot od serija a sezonata, neka si ja opravdaat tezinata na dresot sto go nosat i neka dadat sve od sebe za da gi svrtat rabotite u nivna polza.

Inace ova me interesirase, i prilicno sum iznenaden ocekuvav uste podole da se, ova e tabelata samo za 2023, @Hm_Hm eve vi nesto za diskusija i kaj vas u fan klub, realno katastrofa e blago kazano za rezultatite u 2023 i na dvata kluba vo liga, a vo LS se megju 4 najdobri vo Evropa, incidentno ili ne, nebitno.

1682180225186.png

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
За утре од 1 минута најавени Дамбо, Гаљо, Ханда и Беланова. :oleee:
Поголема е веројатноста да земеме ЛШ отколку да си тепаме со емполи и торино :pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.268
Поени од реакции
13.224
Оваа беда од екипа ако некако догура да игра финале со Сити ќе бутне рекорд у најмногу гола примени во финале на лш.
Под 5 комада нема да примат гарант.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
како оваа екипа стигна до полуфинале во лш, овие од нетфликс треба филм да снимаат за клубот.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Брозович … основи фудбалски потези човеку… си ги заборавил .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Во цело полувреме без ниту еден удар во гол на Емполи.
Катастрофално полувреме, нема ништо позитивно да се издвои.

Морати да беше на чело, уште на полувреме ќе го избкаше инзаги.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Најлесно се брани голот против Интер ако ги затворат двете крила. По предвидливи од ова не може да бидеме, буквално сите екипи исто ни играат и не пеглаат на контри.

Не гледам причина зошто секој натпревар се форсира посед на топка. 90 минути ки ќе си подаваме?

Ако не фатиме ЛШ и тие неколку играчи што вредат нема да може да ги задржиме. Поголема загуба ќе биде споредено со оштетата што ќе му ја плаќавме ако го отпуштевме пред два месеци.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Беозович му дадовте нов договор??

Лукаку другата година за 27мил во Астон Вила ќе оди :)
Автоматски споено мислење:

И чудно ми е како Ачерби е лев централен бек, а цело време оди понапред од Госенс, а овој ништо не прави цела утакмица
Автоматски споено мислење:

Го урочив Лукаку :)

Kajgana Shop

На врв Bottom