Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.223
- Поени од реакции
- 46.520
На форумов, види низ нетов у Италија колку не го сакалеМожда е до мене, ама имав впечаток дека едно 80% од Интер Фан Клуб не го сакаа Дибала во Интер. Сега кога е близу до Рома, отприлика исто толку се незадоволни од пропуштената прилика.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не се слагам со тоа дека Лукаку е изборот на сметка на Дибала, Дибала и покрај Лукаку беше цел на Интер односно Марота, само што мртвиов ни клуб немаше услови за да го донесе јер функционираат чкартно ко и све кинеско бем ли им 100 мајки. Затоа се изначека Дибала али вечно никој не те чека, сезона уште малце ќе почне.
И стеков замара кај ќе играл во оваа формација, не можеш у денешно време да крепиш само со добра 11ка бе, ланската сезона ни е класичен показател за ова. Дибала беше прилика која ја пропуштија ради глупост, среќа, а мош и не е среќа следново, што Марота е у тие години кога може и никад више да не се разбуди а со интеров наш ништо чудно и тоа да ни се деси, да беше помлад ќе си отидеше од тимов, зашто ова е понижување и за него, договара играч а тимот не е во состојба да го потпише, и тоа праиме муабет за јаки играчи што се способни да направат разлика, не за Аканџи или некој таков небитен.
Дали е неизводливо или не сите тројца у прв тим небитно, имај го и види како ќе тераш со него, а и верувам во една таква ситуација Инзаги барем ќе пробаше да смисли некаква опција и сите тројца да ги вклопи, нарочито ако играа дома со Кремонезе ебате, голем ташак. Сигурно тренер ко Пеп пример не размислуе така, ај ќе зеам еден јак ама па кај ќе ми игра у оваа стартна моја 11ка, затоа 2 тима да склопи пак бољи ќе е од кинескиов Интер. Ме заболе и да се ротира Дибала, ќе влезе Лаутаро у онаа негова црна дупка ете ти го Дибала на терен ... наместо Кореа штакорот.
Једино нешто што у мои очи ќе ги извади е да остане Шкринијар а и да дојде Бремер уз пут или Миленкович, секако ќе треба и замена за лево да се земе една слична на Беланова али тоа небитно, работата е што мислам дека Шкринијар и вака ќе биде продаден така да ја у Дибала го глеав тој идеален баланс за добро меркато и во ситуација да се изгуби 1 стартер.