Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Немој бе вакви видеа, ке го урочиме, па после Стекот ке му ебе се до десетото колено и живо и мртво и неродено.
Да се врти нешто, умрена е темава ептен. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Dybala vo Roma skoro i oficijalno, fail na uptavata i toa tezok narocito ako vo megjuvreme si zamine i Skriniar. Pisav pred nekoj den eventualno nosenje na Bremer koj posle ova so De Ligt i Baern ima sansa da ide vo juve, i ostanuvanje na Skriniar, e idealno scenario na smetka na nenosenje na Dybala koj ke ja defokusirase fan bazata od eventualno gubenje na milanco.

Ama znaejki gi Inter i kineskava momentalna politika na klubot, postojat sansi i Bremer i Skriniar da gi izgubat, sekako gubenje na vtoriov a istovremeno i nenosenjeto na Dybala pod difolt ke ni go memosa merkatovo. Da bese Bepe edno 10 godini pomlad ke si idese od timov glatko, u ovaa faza od zivotot ocigledno preku kur mu e od novi predizvici.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
То е то со Дибала, јебига. И јас сум на линија дека е фејл малце, особено пошто Санчез според сите негови коментари мислам дека кога тогаш ќе се истребеше летово, најмногу пошто му се игра и убеден е дека има уште фудбал во него и не вервам дека би останал да ја отседи сезоната на клупа.

Како и да е, ако случајно успеат да го задржат Шкринијар и да го донесат Бремер за мене ќе биде топ меркато, се пополнаа најкритичните точки од лани, голманската позиција, vice-Броз, класа шпиц, плус некој тек-тук за ротација, а во евентуално сценарио каде Миланчо не си оди, ќе нема ко нас.

Начелно, претпоставувам дека вака би изгледал тимот за наредна сезона:

GK
Handanovic
Onana

CB
Bastoni
de Vrij
Bremer
Skriniar/Milenkovic/Akanji/???
D'Ambrosio*
Dimarco*
Darmian*

WB
Gosens
Dumfries
Bellanova
Darmian*
Dimarco*
D'Ambrosio*

CM
Barella
Brozovic
Hakan
Asllani
Mkhitaryan
Gagliardini

FW
Lukaku
Lautaro
Correa
Dzeko

Не е најлошо за условите во кои егзистираме реално.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Да, не е лошо ако остане Скринијар и дојде Бремер, зашто у ниедно сценарио не беше можно да дојде Дибала и тимов да остане as it is.
Али ја мислам дека ако дојде Бремер ќе си иде и Шкринијар, така да тоа не е идеален развој на настаните за нас, затоа и беше добро да се земе Дибала и некако да се замаскира замиунвањето на Шкринијар во ПСЖ, пак ќе бевме јаки.
Вака и без Дибала останаа и постојат изгледни шанси и без Шкринијар да се.

Денес ваљда им е клучен ден за Бремер, и Јуве загризаа за него така да нема да е лесно со оглед дека они двајца битни стопери изгубија летово, и Киелини им отиде, плус добија добра пара за Де Лигт.

Марота е ставен у многу лоша ситуација, договара играчи а клубот не е во состојба да ги финализира тие трансфери, исто беше со Дибала кој чекаше и чекаше за да се создадат услови да дојде во Интер и на крај заврши у Рома, сеа можно е и со Бремер, у меѓувреме стрепиме за ПСЖ и Шкринијар.

Иначе Госенс има мала повреда на мускулот, ништо сериозно ама со оглед дека го изгубивме Перишич лево летово кој лани ни беше еден од најдобрите играчи, нема да е лошо да се убоде некоја алтернатива за лево периодов исто така, не ми делува на сигурна опција Госенс за цела сезона со оглед на тоа дека ланската повреда очигледно има лош ефект врз неговата физичка спремност, и лани реално воопшто не се изнаигра скоро цела година, и кога дојде кај нас дремеше на клупа зашто Перишич беше стартер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Ако не го добиеме Дибала, а притоа го изгубиме Шкриниар на сметка на Лукаку, ќе биде полошо меркато од минатата сезона. :)
Пишав пред неполн месец а веќе полека се остварува истото.
Голем фејл е ова со Дибала.
Читав пред два три дена дека откако дошол Лукаку, Марота бил единствениот што форсал да се потпише и Дибала. Другите од управата сите биле против негово доаѓање.
Без разлика, мене резерви Џеко, Санчез и Кореа не ми прават воопшто мерак.
Пак доаѓаме до тој момент кога зборев дека апсолутно ни се непотребни 32 годишни играчи од кој ќар иаме сезона две. Еве, сега не можеме да се ослободиме од Санчез затоа што одбил раскинување на договорот и заради него нема да дојде играчиште како Дибала. Уште поголем фејл ќе биде ако Бремер сега потпише за Јуве. Претпоставувам во тој случај ние би го задржале Шкриниар, ама само до наредно лето затоа што не ми изгледа светла иднината со кинезиве. Идеално би било да се затвори меркатото со Бремер и досегашниве играчи ама не гледам дека тоа е можно.

П.с. Рома откако го донесе Мурињо само растат како тим. Публиката се враќа, освоија европска титула, рекорден број на сезонски карти продадени а еве сега од нигде никаде успеваат да потпишат играч ко Дибала.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Како ќе извисиме сега и за Бремер, ќе биде смеење.

Нека земаат лев бек, зошто ќе се мачиме сезонава таму.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Се ок ама објаснете каде ќе играше Дибала во оваа формација? 3 4 1 2 ви е забрането да спомнете зашо не постои тоа со овој ростер.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.192
Поени од реакции
10.211
Можда е до мене, ама имав впечаток дека едно 80% од Интер Фан Клуб не го сакаа Дибала во Интер. Сега кога е близу до Рома, отприлика исто толку се незадоволни од пропуштената прилика. :D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Се ок ама објаснете каде ќе играше Дибала во оваа формација? 3 4 1 2 ви е забрането да спомнете зашо не постои тоа со овој ростер.
Абе еден сити со 1239012930 играчи им најде место на сите, ние нема на Дибала да му најдеме?
Ќе ротираа со вентилаторов.

Ако го изгубат и Шкриниар и Бремер, блам од епски размери ќе биде.
Немој да очекувате дека Лукаку ќе ги има игрите од шампионската сезона под Конте.
Не ми е верно колку пати низ историјава сме направиле вакви глупости како оваа со Дибала. Значи имаш пенал и го промашуваш без око да ти трепне. Тие копита ко Гаља, Весино, Видал, Санчез и сл, мајката ни ја ебаа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Абе еден сити со 1239012930 играчи им најде место на сите, ние нема на Дибала да му најдеме?
Ќе ротираа со вентилаторов.

Ако го изгубат и Шкриниар и Бремер, блам од епски размери ќе биде.
Немој да очекувате дека Лукаку ќе ги има игрите од шампионската сезона под Конте.
Не ми е верно колку пати низ историјава сме направиле вакви глупости како оваа со Дибала. Значи имаш пенал и го промашуваш без око да ти трепне. Тие копита ко Гаља, Весино, Видал, Санчез и сл, мајката ни ја ебаа.
Епа сеа ако го дадат Миланчо а не го земат Бремер нека се самозапалат одма.
Не, најсериозно, со доаѓањето на Лукаку некако немаше логика да се носи Дибала. Не дека не го сакам јас во тим, да не се сфатиме погрешно, ама формациски ќе немаше место за него во прв тим, или за некој од Лукаку или Лаутаро, а знаеме дека ниту еден од нив тројца не е за на клупа.

Мое мислење е дека Дибала беше првичниот план на Бепе, затоа и беа договорени личните услови, али ненадејно улета Лукаку поради тоа што им го опростија долгот на Челзи па можеа да си дозволат позајмица и со тоа пропадна можноста за Дибала. Моментално приоритет треба да е останувањето на Шкринијар и носењето на еден штопер за ротација, Блеки на пример.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.351
Поени од реакции
11.801
Епа сеа ако го дадат Миланчо а не го земат Бремер нека се самозапалат одма.
Не, најсериозно, со доаѓањето на Лукаку некако немаше логика да се носи Дибала. Не дека не го сакам јас во тим, да не се сфатиме погрешно, ама формациски ќе немаше место за него во прв тим, или за некој од Лукаку или Лаутаро, а знаеме дека ниту еден од нив тројца не е за на клупа.

Мое мислење е дека Дибала беше првичниот план на Бепе, затоа и беа договорени личните услови, али ненадејно улета Лукаку поради тоа што им го опростија долгот на Челзи па можеа да си дозволат позајмица и со тоа пропадна можноста за Дибала. Моментално приоритет треба да е останувањето на Шкринијар и носењето на еден штопер за ротација, Блеки на пример.
Абе немавме никаков зијан од Дибала, верувај. Само проблем е што сме пропаднати ко грчка, па треба да крпиме.
Најосновно еве, кога имаш 3ца во нападот а има место само за 2, знаеш дека ќе даваат повеќе од претходно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Абе немавме никаков зијан од Дибала, верувај. Само проблем е што сме пропаднати ко грчка, па треба да крпиме.
Најосновно еве, кога имаш 3ца во нападот а има место само за 2, знаеш дека ќе даваат повеќе од претходно.
Абе ние можда немавме ама он ќе имаше, ќе требаше на клупа да седи. Ти викам, неизводливо беше тројцата во прв тим да се уклопат за жал.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Па да, тоа и највеќе ме нервира што пичето Лукаку го вративме на сметка на Дибала, иако ни се испосра у фаца минатото лето. Сега за Лукаку да се оправда дека тоа лани било само лоша сезона и да се докаже дека е топ класа напаѓач мора да даде најмалку 20 голови. Секоја промашена шанса има да му ја гледаат и памтат и единствен начин да ги замолчи критичарите е како што реков, со најмалку 20 голови.
Да не се разбереме погрешно, не сум против негово доаѓање само сум против што не успеавме да го донесеме Дибала на негов рачун иако може и доаѓањето на Лукаку ќе испадне како правиот потег. Истотака се сложувам дека можеше да се направи место и за него и покрај тоа што дојде Лукаку. Топ тим се станува кога во ротација имаш играчишта а не падавичари како Дамброзио, Гаљардини, Весино итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom