Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Denes bevme do tolku ocajni, sto odbranata na Sasuoo izgledase kako da imaat najdobri defanzivci.
Mislam deka jasno e zasto Vidal startuva pred Vesino i Galja, ovoj i pijan da igra e dve nivo pokvaliteten.

Neka si mislat letovo i za bek ap za Brozo, zosto timov bez nego izgleda kako vo banter erata.
Dambo mora da startuva mesto Di marco, ednostavno go ima izmisleno fudbalot za ovoj.

Mozda i tekmata so Pul si go napravi svoeto, koga eden Perisik,koj e fizicki jako spremen se potpre za kolena,jasno bese deka nema kapacitet da se vratime vo igra.
Kolku ova kje vlijae na psihata kje vidime na slednata utakmica so Dzenova.

Za lautaro ne mi se trosat zborovi.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Да и Ханда е отиден во аут сезонава.
Него ќе го стисне некој panic button- от или ќе се забаваме уште.
Можда ќе ни врати кармата за 2002, па ќе освоиме едно тесно скудето.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.805
Знам дека беше ужасен денес Лаутаро ама далеку е од главен кривец за ова денес. Општо тимски потфрливме и дозволивме да изгубиме како стоки дома од Сасуоло во дел од сезоната кај што не смееш да губиш безвезе бодови, особено не дома. Кога сум кај Лаутаро, срамно издание денес и редно е да седне на клупа неколку меча по ред без разлика на тоа кој ќе биде стартер место него. Треба да го рашамара некој за да престане да се понаша на терен ко тинејџерка у ПМС, му ебам тоа глаучот.

Не знам што мислеше Инзаги со Гаљардини во прв тим против екипа што игра висок пресинг... Мораше Видал да стартува, ебем ти и замор и све, преку кур више. Ужасна партија еј, ужжжжжасна од цела екипа, не од некој поединечно него општо сите дно дна. Мора исто така да се спомене нашето голманче кое од меч во меч растура и брани се подобро, уште малце ќе почне да се трга од гол, да му ебам гробот скапан.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.101
Кривец за примените голови и играта дефинитивно не е, но дали можеше со тој посран празен гол промашен да не врати у живот? Дефинитивно да. Дури и таму, на таа чиста шанса, се фрли, шутна, падна по промашувањето и се фати за нога. Тоа глумењето повреда у крв му е, сигурно и дома кога ќе се удри со нога у стол легнува у сред дневна и бара ВАР да гледа жена му, да му ја ебам и неа. Нека се отарасат од него што побрзо.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дааа бе, нема збор. Го ставам на пауза моето бранење на Лаутаро. Нека се опраи што поскоро.

Денеска срам, немоќ, умор, немање играчи, тотален хаос. Неам коментар за некој посебно, денеска колабиравме како екипа, општо, отворени бевме, раскрварени.

Нека се средат како знаат и умеат.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
Ако го купевме Влахович зимово ќе го купевме и скудетото. Мене не ми држи вода тоа дека денеска сме биле лоши, денеска бевме добри, 30 шута на гол имаа. Одбраната нема да ја коментирам, им дадоа 2 гола од 2 шута. Напред имавме јак пресинг еден тон топки украдоа на 30 метра. Да имавме бомбаш напред наместо оноа гомноно мартинез ќе имавме 3 гола у прво полувреме.
Пари за шпиц мора да се даат сакал кинезот или не, а оној со окото што му гледа у тикетот среде утакмица требаше да му го каже тоа.
Изгубена титула годинава ќе оди на душа на менаџментот што не купи шпиц зимово и на мартинез сакатиот празни голови шо промашуе. Пенали промашуеше на почеток на сезона бе алооо алипен еден...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.766
Ако ја ебеме титулава, гарант Симоне ке е кривецот на темава. А реалноста е дека го оставија со 3ца во средина и пола играч во нападот.
Алексис редовно по 2 контри на противниците му прави, гарантирано. Некое глупаво подавање од нигде никаде и оди брани се после, спасувај глава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.805
Едно е сигурно, а тоа е дека Интер не може да функционира без таргет мен, така да комбинациите со Лаутаро-Санчез, Лаутаро-Кореа и Санчез-Кореа треба да бидат заборавени заувек. Затоа летоска мора еден асален напаѓач мора да се испазари, Џеко измена и таман ќе бидеме. Мора да се признае дека малце немавме среќа со повредите покрај и онака краткиот ростер со квалитет, да беше се ок клупа составена од Алексис, Кореа, Сенси, Видал, Дармијан, Димарко, Весино не е баш лошо и трагично. Не е дека ги праам овие на ниво на Марадона, ама може да сменат тек на меч, особено Кореа, Алексис и Сенси, а моментално освен Алексис немаме играч од клупа што може да ни донесе нешто. Ете се изпазари и Госенс така да лево ќе сме одлично покриени со него, Перишиќ и Димарко иако овој поише на лев штопер покрива. Напаѓач ако се пазари исто ок ќе бидеме со Џеко, Кореа и Алексис на клупа, едино ќе остане средниот ред каде искрено се надевам дека нашиве ќе тргнат по Фратези, кој го гледаше денес ќе сфати зошто го барам.

Не е се така црно, факт е дека сме во криза ама најтешкото пројде, сеа ни требаат две брзи победи против Џенова и Салернитана и после да почнеме пак со добри игри и заверка на скудетото.

Инаку ако после мечов не му продолжат договор на Броз тогаш нека се обесат сите во управа. Пребитен играч е за тимов и за формацијава што ја фура Инзаги, денес ко изгубени германци беа на високиот пресинг на Сасуоло. Броз ни е сржта на тимот, конекцијата помеѓу последната линија и офанзивците, главниот креатор на играта.

И да не заборавам уште еднаш, фала ти за се Ханда али напушти сам, доста беше.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.101
Fun fact: Скамака денес не славел пошо мислел дека е у офсајд, а не пошо веќе Марота го има таксано со кривото око. :D
Мислам дека тој и Фратези сигурно ќе бидат испазарени, и тоа на некоја класична позајмица со откуп во 2028ма.

Алексис искрено се надевам дека нема да биде дел од Интер следна сезона, но ако него не можат да го продадат, тогаш нека го шитнат Лаутаро и нека испазарат замена. Се шпекулира за Џонатан Давид, кој на прва делува топ, ама јебем ли га, може да испадне тешка превара.

Де Фрај со Бремер можат да го сменат у секое време, пошо овој ќе иде само надоле. За голманскава позиција не ми се ни збори, Онана секако ќе е upgrade на ова ништово, но се надевам ќе успее да ја врати формата пред суспензијата.

Реално, требаше посериозно да пазарат замени последниве 2 преодни рока, пошо прва постава имаме сосем солидна (без Лаутаро и Ханданович, за првиов никој не очекуваше да е ваков блам), ама се надевам бар догодина нема да дозволат да влагаат Гаљардини и Санчез кога ќе треба да се брка резултат или пробива бункер.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Без напаѓачи толку се можи, плус Гаљардини...
Само за нас важи ФФП, само за нас има корона криза и мора да ги продаваме првите звезди и да ги замениме со бесплатни играчи кои требаше да заминат во пензија.

Kajgana Shop

На врв Bottom