Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Застана Перишич воопшто не проба тоа е нешто што најмногу ме нервира, али каснеше више зад него и плус е 2 глави понизок и да скокнеше ништо немаше да му попречи.
Овој мораше да биде подобро позициониран, за офсајд замка али не е ни он крив
Криви се оние кои го донеле и оној кој го игра.
Не глеам што е покорисен од Ранокија или па ( не ми се веруе дека го пишуем ова) Дамброзио.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Мартинез не се уклапал со Џеко, Џеко бил крив.

Абе да лази по терен ќе е најкорисен играч, не знам грото што терате инат...
А ти гледаш фудбал, има Интер средина или некој добар центаршут па Лаутаро не го искористи или само дасе тропало.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.163
Поени од реакции
10.110
А ти гледаш фудбал, има Интер средина или некој добар центаршут па Лаутаро не го искористи или само дасе тропало.

Имаше 1 на 1 со голман, иако беше офсајд, цела топка промаши и за малце у аут ќе завршеше.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181

А ти си подразмислил дека Џеко кога е у игра тотално друг фудбал играме или само да се тропало?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Mi mirisa na debakl denes.
Neka vlaga Dzeko odma, jbg najdobar napagjac ni e.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ова утакмица е завршена, тоа е тоа.

Без Брозо во средината сме изгубени тотално, овој барела може вода да му носи само.

Инаку не ни очекував повеќе, кога го видов составот. Каде бе со Ди Марко, каде?! Уште па стартува со Галјардини на среднината најизгубен играч во светот, да ти ебам фамилијата у пичка Инзаги.

пс. Ханданович нека се пензионира веќе утре, јас бев првиот што го бранев, али веќе ништо не бива од него, секој шут влегува, како да немаме голман воопшто.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Заслужено Сасуоло 2-0 , финишингот им е маестрален, малце фалеше 3-0 да биде. Се додека имаме примадони во тим како Лаутаро и Алексис нема гол да дадат па макар 180 минути играле, играме со двајца полупица , никаква кохезија мегу нив.

Инзаги тотален промашај и стартни 11 и пристап , мислам играчиве незнаат која позиција им е доделена, апсолутна нула од ритам , ДиМарко не разбирам кој кур ја игра таа позиција веке година дена нит му е природна нит знае да избаци топка нит е дефанзивно подкован. Гаљардини исто ко мува без глава и покрај тоа што Видал пружи добра партија го седна на глупа.

Им се смееме на Милан а бетер сме од нив, на крај Наполи ке профитира и тоа на големо и ич криво нема да ми биде земајки у предвид дека веке цела сезона имаме само 11 играчи . 2ца од нив се суспендирани денес и карамбол ни се дешава.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.232
Поени од реакции
13.159
Опасни муда извади мистерот со измениве.
Ајде со лесно нека е само :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Не знам дали е замор од играње на секои 3 дена или недостиг на самодоверба ама ептен срамно играме денес. Не е изговор што неможеме да излеземе со најдобрите 11 играчи, едноставно премногу исплашено играме против факинг Сасуоло. И тоа на домашен терен.

Ханданович е дупе цела сезона, нема збор тука, секоја полушанса е примен гол. Мартинез наместо да размислува на колку различни начини да падне и да изнуди прекршок, да се обидеше да издрибла некој од ботовите во одбрана на Сасуоло ќе имаше далеку повисока шанса да постигне гол.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
I arena duri ni gi skrati makite so prekinot.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
I arena duri ni gi skrati makite so prekinot.
Не е арена. Мислам од стадион нема сигнал. Ја гледав на БТ спорт прекинаа со пренос, мислев дека е до нив. Сега гледам, сите други стримови се такви.

Kajgana Shop

На врв Bottom