- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.833
- Поени од реакции
- 115.924
Не боцка некој со вуду кукла.
Не е само пеналот, ете у 44та минута промашува шанса боље од пенал. Покрај шансите што ги сјебува го нема никаде, никаква корист нема тимот од него у буквална смисла на зборот.Лошо изигра нема збор. Не знам само што замарате со пеналот, секој промашува пенали јебига. За мене поголем проблем е при 2 пенали што имавме 2 различни изведувачи, тоа за мене е недозволиво.
Оној зицерот на крај на прво беше немогуче да се утне, како успеа само еден Бог знае. Ќе не кошта многу овој меч ако не го добиеме а натака иде работата за жал. Барела да ти ебам све и тебе копиле едно, прво за зицерот, а второ за онаа контрата на 0-1 што се сељачеше и ми изиграваше кур и пол со пети.
Може, менталитетот на играчите да им го всади, спремноста... После измените паднаа...Не може за овој неуспех да биде крив Инзаги. Да влезе он ако не да шутира место нив. Видал, Лаутаро х2 и Барела промашија шанси кои не се пропуштаат на вакви мечеви. Лаутаро невидено лош натпревар.
И во вакви мечеви ни фали некој како Сенси од клупа, а не Видал. Ок е Видал ама он е повеќе за кога водиме, а не кога бркаме резултат. Неповрзана е средината кога се Хакан-Брозо-Видал.
Штета, 6 бодови (Аталанта, Јуве, Милан) пропуштени. Можеше скроз друго да биде бар 2 од овие три да победевме а на сите имавме меч поен.
Абе што да им всади жити се?Може, менталитетот на играчите да им го всади, спремноста... После измените паднаа...