Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Премногу промашени шанси што мислам дека ќе не коштаат многу, ова на Барела и Лаутаро беа пенал ситуации комотно можам да кажам, не ми е јасно како една од овие не влезе. Плус на ова да го додадам промашениот пенал, плус и голот што го примивме, глуп автогол, нелогичен. Се саботиравме ептен денес право чудо ќе е ова да го тепаме после све ова што си го направија на своја штета.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Мартинез и Барела што промашија на крај на прво. Бре дрво ова Мартинезов :icon_lol::facepalm:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Дно допре Лаутаро, жената да му ја ебам.

Во второ најмал контакт 50-50 ќе им даде судијата пенал на овие мртвите, е тек тогаш има да кукаме. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.223
Поени од реакции
13.119
Таман сеа поише ќе му земат,мош за тоа му продужија бем ли га...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.340
Поени од реакции
11.753
Најјако е што и покрај тоа што е дрво, се понаша онака... лабавичиозо. Кореа нека го пуштат, далеку порелаксиран ќе сум, барем знам на што сум.
Се полакоми сиротиот да стигне до тие фамозни 15-20 гола што од уста не ги вадат аналитичарите од темата. Ама и за пенал да дадеш треба да знаеш малце од малце.
Мрш.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Една контра не знаат да истрчаат како што треба.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ова Лаутаро што го игра, е едно од најслабите полувремиња што играч на Интер ги има изиграно на дерби, барем колку што јас памтам. Буквално се што можеше посра. Луѓе на тренинг се посериозни.
Мислев дека групава на играчи, откако ќе освои некаква сериозна титула, ќе намали со кочењето и тремата на секоја битна утакмица, како средношколец пред прв секс, ама за жал овие функционираат само ако некој ко Конте им се дере над глава 90 минути. Срамота е таква несериозност на волку битно дерби. Посебно автоголот ме изнервира. Како може играчи што 5 сезони играат заедно, да немаат комуникација кој иде на топка, за да падне таков трагично глупав автогол.

Дармијан е неупотреблив. Страшен проблем е таа позиција. Леао го шета како мало дете цело полувреме.
И Кореа треба да игра на вакви утакмици, кај што одбраната на противникот искача толку напред. Сега треба да игра, кај што има простор, а не против тимови што играат со 11 играчи позади топка. Дај Инзаги, уклучи мозокот и заработи си ја платата. Џеко и Лаутаро не функционираат против ваква агресивна одбрана.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Лаутаро од трета мајка дава гол второ.

Штета испромашија и пенал и 100% шанси , милан једино преку ибра или леао напраат дека нишо посебно не покажаа. Мислам дека со малце срека (читај Дамбросио) им даваме 2 гола и деф.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Иам само една замерка за инзаги, и тоа голема, не ова со кој да го изведуе пеналот, небитно ми е тоа најискрено, туку фактот што Бало Туре игра со мозочен удар, уцвикан е и не знае кај тера, плус има жолт, и воопшто не форсираше игра од таа страна, ја на негово место и ќе ги изротирав Дармијан и Перишич и ќе форсирав игра од таа страна цело време. Или втор жут и црвен или пак некој пацерај ќе напраеше тој гарант, сеа очекувам уште на полувреме Пиоли да го извади.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Десно сме осакатени тоа го знаеме, Џеко е невидлив, можеби и требаше да стартува Кореа има брзина да помине еден до двајца. Така многу простор има кај одбраната на Милан, да се користи просторот, како што се изнуди вториот пенал.

Се е узалуд премногу промашивме.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.741
Поени од реакции
115.557
Заслужува Ел Манекено да го згрбават на полувреме а не тимот да изгуби.
Лошо изигра нема збор. Не знам само што замарате со пеналот, секој промашува пенали јебига. За мене поголем проблем е при 2 пенали што имавме 2 различни изведувачи, тоа за мене е недозволиво.

Оној зицерот на крај на прво беше немогуче да се утне, како успеа само еден Бог знае. Ќе не кошта многу овој меч ако не го добиеме а натака иде работата за жал. Барела да ти ебам све и тебе копиле едно, прво за зицерот, а второ за онаа контрата на 0-1 што се сељачеше и ми изиграваше кур и пол со пети.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.138
Поени од реакции
10.057
А се смеевте кога зборевме дека ова што го игра Лаутаро може комотно и Кореа да го изигра. Плукајте го сеа, мамето.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.261
Поени од реакции
1.664
Колните пцуете по Лаутаро, тој барем игра се бори Џеко не го спомнувате не знај на која позиција поќе да смета.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom