Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.223
Поени од реакции
13.119
Во убав ритам влагаме пред текмата со комшиките.
Ќе биде преинтересно дербито ако не се испичка мистер инзаги и да се брани ко да е уште тренер на Лацио :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.569
Поени од реакции
5.614
Лаутаро уствари е Кореа за сиромашни...

Ја не знам од колку шанси дава гол типацов.
Еве ме мрзеше да барам, колку минути имаат аргентинциве и каков учинок за тимот... 1 гол има више у х2 или х3 минутажа сигурно.

Ајде сеа доволно го изнаругав, нека збрца 2 комада у 2ро.

Фала, пријатно.
Goals from inside the box5/23
Goals from outside the box0/3

да не се мачиш :D
1 гол му е тука од пенал што значи од прилика би дошло над 5 шута за 1 гол. 4/22 :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Goals from inside the box5/23
Goals from outside the box0/3

да не се мачиш :D
1 гол му е тука од пенал што значи од прилика би дошло над 5 шута за 1 гол. 4/22 :)
А вчера топката што ја промаши се важи?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ептен затегнала работата во преговорите за нов договор за Брозовиќ.

Со оглед на тоа што ова ќе му биде последен јак договор у кариерата, Броз сака да искешира добро и затоа бара 4 годишен договор со 6.5 до 7 милиони евра плата.
Интер од друга страна нуди 3 годишен договор со 5 милиони плата чиј максимум би бил 6 милиони.

Далеку се од договор а како заинтересирани екипи се спомнуваат Тотенхем и ПСЖ.
Го сфаќам јас Броз, у право е, заслужува да биде испоштуван, кога може Лаутаро, Хакан, Ериксен, Џеко, Видал, Санчез да зимаат јаки плати.
Не знам зошто си играат кур и ризикуваат да изгубат најбитен играч за 1-2 милиони евра кога тие пари речиси сигурно летоска ќе бидат ослободени од Санчез, Видал, Ериксен, Коларов, Дамбо...

Барела е договорен за нов договор со 5 милиони плата.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.145
Поени од реакции
10.064
Без нервози, ќе везе господинот Симоне со Лукас Леива догодина. :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.925
Поени од реакции
23.695
Ако Брозо е веќе контактиран од тим како ПСЖ или еве да речеме Тотенхем или било кој сличен ПЛ тим тогаш мислам дека и со 7 мил € плата нема да го задржат.
Реално го достигна врвот во Интер, цела кариера ја посвети на нас и нема да ме чуди да сака да се проба на друго ниво.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.277
Posle fijaskoto sto klub kako Inter si go dozvoli prethodnovo leto uste ova fali, da izgubat uste eden so prefiks lider vo klubot i toa za 0 evra. Katastrofa za koja glupavo bi bilo da se diskutira i da se nategame.

Ednostavno ne smee ova da se sluci, u sprotivno sekoe dobro, so brzina na svetlina terame nadole.

Inace go ima sekoe pravo na ovoj svet da gi bara tie pari sto gi bara, prvo, gi zasluzuva, vtoro, vidi sto sve e poplateno od nego u klubov. Moze i mnogu poise od toa da zeme denes se slagam, ama ako mu izleze klubot bo presret na vakvite baranja mislam deka ke prifati, sramoa ke e da ne se soglasat na toa.

28 godini e, u svojot prajm kade sto ke ostane sigurno do 31-32 ako nema seriozni problemi so povredi, baska sto ke go pokrijat ko sto go pokrija i Hakimi, so nekoj invalid 10 pati polos od broz, vsusnost i na prsti se brojat igraci sto go ispolnuvaat toj visok standard na fudbal za taa specificna pozicija na terenot.

Nikoj ne mu e kriv na Marota sto ne iskalkuliral vakov razvoj na nastani pred godina ipol-dve, se nadevma nema da si ja priushti i on ovaa pacerska i nesvojstvena za nego greska koja samo dopolnitelno ke go osakati i onaka osakateniot Inter od poslednovo leto. :popce:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom