Гарант Ванда и таа другата се имаат договорено да прават скандал.Јас мислам повеќе е за внимание ова, видете му постовите на инста "more details soon "
Цел Кардашијан е пустиот
На Инстаграм сите се лепотици
Каква пичка му се става жити се ? Онаа Суарез фукаретината со тие веѓите неискубени. Баш сега и гледав слики на инстаграм има нешто одбивно во неа ама добро вие мажите со поинакви очи ги гледате ваквите
Пичкината магија на Ванда го освои него. Демек нели, „пријатели“ биле, па оваа се скарала со Макси и Мауро ја тешел на Јахта кај него. За на крај да и склепа неколку деца и да ги истетовира и тие деца на Макси на рука кај него.Шо му требаше со Ванда уопште да почнуе, одамна се прашуеме тука, кога се знае. Од нааапана чушка и оставена жена бегај подалеку, таа да чинела не ја оставале
Буквално сам ја исцрпи темата у еден пост што ја почна.Mногу вие интересно штом две страни за Икарди и Ванда се прат муабети тука.
Кажете нешто за Чаканоглу шо не постои и сега засега е тежок блам од играч...ајде уште почеток е и не е ферски веднаш да се окарактеризираат како флоп со Кореа...сепак Ериксен по една година почна да личи на играч кај нас, а Хакими првите 10 утакмици на другите играчи му подаваше..не знаеше која планета е...па затоа можеби има време.
Па тоа ми е и мене поентата, не можам сега да го мразам поради тоа. Наивно дете, го искористи оваа и тоа е, останатото е историја. Што вика Стефан, небитно ќе беше сето тоа, машина беше детето. Колку само изгуби...Можда бил младо дете, ама исклучително глупо младо дете.
Одлично, само иден капитен треба да е Шкринијар.