Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.080
Поени од реакции
19.473
Јас мислам повеќе е за внимание ова, видете му постовите на инста "more details soon "
Цел Кардашијан е пустиот :ROFLMAO:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Јас мислам повеќе е за внимание ова, видете му постовите на инста "more details soon "
Цел Кардашијан е пустиот :ROFLMAO:
Гарант Ванда и таа другата се имаат договорено да прават скандал.
Чисто да може курвата да го врати Икарди по медиумите, коа дефакто фудбалски е мртов од коа ги направи срањата у Интер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Каква пичка му се става жити се ? Онаа Суарез фукаретината со тие веѓите неискубени. Баш сега и гледав слики на инстаграм има нешто одбивно во неа ама добро вие мажите со поинакви очи ги гледате ваквите :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.523
Поени од реакции
7.003
Шо му требаше со Ванда уопште да почнуе, одамна се прашуеме тука, кога се знае. Од нааапана чушка и оставена жена бегај подалеку, таа да чинела не ја оставале :D

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Шо му требаше со Ванда уопште да почнуе, одамна се прашуеме тука, кога се знае. Од нааапана чушка и оставена жена бегај подалеку, таа да чинела не ја оставале :D
Пичкината магија на Ванда го освои него. Демек нели, „пријатели“ биле, па оваа се скарала со Макси и Мауро ја тешел на Јахта кај него. За на крај да и склепа неколку деца и да ги истетовира и тие деца на Макси на рука кај него.

Ебате тоа сапуницата.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Mногу вие интересно штом две страни за Икарди и Ванда се прат муабети тука.

Кажете нешто за Чаканоглу шо не постои и сега засега е тежок блам од играч...ајде уште почеток е и не е ферски веднаш да се окарактеризираат како флоп со Кореа...сепак Ериксен по една година почна да личи на играч кај нас, а Хакими првите 10 утакмици на другите играчи му подаваше..не знаеше која планета е...па затоа можеби има време.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.178
Поени од реакции
10.159
Mногу вие интересно штом две страни за Икарди и Ванда се прат муабети тука.

Кажете нешто за Чаканоглу шо не постои и сега засега е тежок блам од играч...ајде уште почеток е и не е ферски веднаш да се окарактеризираат како флоп со Кореа...сепак Ериксен по една година почна да личи на играч кај нас, а Хакими првите 10 утакмици на другите играчи му подаваше..не знаеше која планета е...па затоа можеби има време.
Буквално сам ја исцрпи темата у еден пост што ја почна.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Жал ми е што му се случи на Мауро. Дури го критикувате сите заборавате дека беше младо дете кога се заплетка со Ванда, сега е врзан со семејство, деца... додека расчисти што и како понатаму, поминала кариерата. Очигледно е приврзан за децата и не може да се оттргне.

Штета, можеше да биде или доживотен капитен во Интер како Занети, или да направи трансфер во Реал...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.178
Поени од реакции
10.159
Можда бил младо дете, ама исклучително глупо младо дете.
Биографија на 20 години, фрки со навивачи, крадење жена на пријател сосе 35те деца што ги има со него.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896
Кур ме боли за приватниот живот на Икарди, мене ми е битно дека беше животиња во Интер и најдобар напаѓач после Милито и Ето. Од тој аспект ми е жал, да останеше и да беше се ок ќе имаше 700 гола дадено до сега и што вика Ио доживотен капитен на Интер ќе беше. Идиот глуп.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Можда бил младо дете, ама исклучително глупо младо дете.
Па тоа ми е и мене поентата, не можам сега да го мразам поради тоа. Наивно дете, го искористи оваа и тоа е, останатото е историја. Што вика Стефан, небитно ќе беше сето тоа, машина беше детето. Колку само изгуби...

А и овие денешниве играчи што трчаат ко луди да направат трансфер некаде, никако не ги разбирам. Играш во голем клуб, ти оди добро, те плаќаат милиони... се ти оди, а бараш да смениш средина. Седи си, прави пари, направи некое име да остане позади тебе...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Последната информација од денес за арапиве кај нас е дека би го превземале клубот до крајот на годината.
Премногу добро е ова за да се верува дека би се десило кај нас нарочито после долгогодишни дискусии и расправии во врска со финансиската состојба на тимот, и уште не ми е за верување и ми делува нереално, Но, до сега, во ниту еден наврат од страна на кинезите и клубот официјално не е демантиран ниту еден муабет поврзан со овие случувања.
Ова е битно во контекст на тоа што до сега секогаш клубот излегувал со соопштенија, дали со цитирање на Жанг или не небитно, кога се во прашање некои вакви дешавања и притоа ги демантирале, макар и со соопштение составено од една реченица.

Kajgana Shop

На врв Bottom