Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.207
Поени од реакции
10.250
Ваљда нема да играме си Валентино факинг Лазаро десно следна сезона. Сериозно, ќе го дадат единствениот играч кој не можат да го заменат. Па дури и Лукаку со Запата ќе го сменевме.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
IMG_20210528_225523.jpg

Пу, пу, не важи ова.
Оставам пцовки за крајот на летото.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Прегледај го приврзокот 296603

Пу, пу, не важи ова.
Па може он сака да остане а Интер со сила го продава.

А и страшно ме нервира ако го продадат за помалку од 80 мил. Цело време зборат неаме пари, и нормално дека тимовите нема да фрлаат пари туку ќе се ценкаат. Икарди во свој прајм едвај колку му собраа, 65?
Па Лука Јовиќ со една сезона за толку го продадоа. Нашиве да го имале Јовиќ, 25-30...дај шта даш.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Мислам дека добро предвидов за Лукаку и Хакими како играчи од кои можат најмногу да се ќари моментално...секако Санчез и Видал ќе си одат исто поради платите.

Ако успеат да ги надохнадат некако (во светот на бајките) со Кореа(многу јак а потценет играч), Де Пол и Мјуриел тогаш ќе испадни помалку болно.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Ако навистина после само една сезона го продаваат Хакими, треба колективно да ги запалат со бензин овие од управа, почнувајќи од Жанг.

40М го купуваш, а го продаваш за 50М, јас не гледам тука логика, да го продаваш еден од најдобрите играчи за ебани 10м.

Се надевам дека не е точно информацијата, бидејќи ќе бидам ептен накурчен, и можно е да не ги пратам следна сезона.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ваљда нема да играме си Валентино факинг Лазаро десно следна сезона. Сериозно, ќе го дадат единствениот играч кој не можат да го заменат. Па дури и Лукаку со Запата ќе го сменевме.
Прво да се разбереме, јас сум строго против продажба на Хакими. Он е можеби последен играч што би го продал од сите моментално.

Ама, ова со Лазаро не мора ништо да значи, да бидеме реални Лазаро не ни доби шанса у Интер. Не навлагам у тоа каков играч е пошто во германско точно 0 пати го иам гледано и во Херта и во Менхенгладбах сеа.
Лазаро беше отстранет од Конте исто како и Перишиќ во првата сезона - за во втората да биде еден од топ 5 играчи у тимов статистички.

Нов тренер иаме, со нови замисли, не можеме однапред да знаеме дека Лазаро (ако воопшто добие шанси да се покаже пред Инзаги) нема да го биде или дека не го бива.

Вака од прва што ми текнува на играчи кои биле отпишани а се препородиле под Инзаги у Лацио.
Луис Алберто, мизерни настапи на лево крило кај Пиоли. - Под Инзаги еден од најдобрите ВЕЗНИ ИГРАЧИ.
Лукас Леива, потценет од сите, отпишан од Ливерпул. - Под Инзаги сосема коректен заден везен играч, редовен и незаменлив у прва постава.
Хоакин Кореа, натака навака играч. - Под Инзаги сосема добар офанзивец.
Чиро Имобиле, беше супер у Торино, искочи надвор од Италија, го допре дното у странство, се врати у Лацио и под Инзаги еден од најопасните шпицови, милион гола даде. Уште малце и најдобар стрелец у историја на Лацио ќе биде.
Марушиќ истотака, никој и ништо од играч. Кај Инзаги подеднакво добар на двете крила.

Пак ќе кажам, строго се противам на потенцијално продавање на Хакими.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Прочитав некаде дека ПСЖ понудиле некаде 50-60м, и овие нашите размислувале, и дека со некој бонус плус ќе биднало...

И нема врска дали е 70, или 170М, кога ние како фанови знаеме дека тие пари нема да отидат за засилувања, туку ќе се користат за да ги затворат финансиските дупки во клубот... подобро нека го продаваат клубот, и никому ништо, барем знаеме дека ќе има некое ново засилување од новите газди.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Евентуална продажба на Хакими би можеле да оправдаме САМО доколку тоа значи решавање на СИТЕ финансиски проблеми, без притоа да се пипа НИТУ ЕДЕН ДРУГ ПРВОТИМЕЦ.
Јас не знам кој 50-60 милиони ги гледаат кинезиве 50 мајки и сестри да им изнаебам.
Убедливо најдобриот десен бек у сериа а и еден од најдобрите десни бекови во свет моментално е момакот. Рубен Диаз у ек на корона е продаден за 68 милиони, Хернандез у баерн отиде за 80 милиони, ВВД со една добра сезона кај светците беше платен над 70 милиони и цела одбрана на Сити земи ја ме мрзи да ги гуглам и на нив се им ебам овие за ХАКИМИ гледаат 60 милиони да извлечат... Па и уште некој бонус ако даеле... Па да, може бе брат, МБАПЕ и 60 милиони и тамам сме.
Што отворив фан клуб шо се заебав. А убаво си славев титула уште.

Ако ништо више :jeeee: СИ ОТИДЕ КОНТЕ!:jeeee:
Инзаги, нека ти е со среќа брату!

Се надевам само дека Хакими, Барела, Бастони и Шкриниар нема да ги пипаат. Што и да прават нека гледаат 1 до 2 играчи од прв тим да се продадат макс, се над тоа е веќе распад систем. Иако дебилно е да не стегнеш заби уште една година, особено сеа коа се враќаат навивачи и имаш реални шанси за поминување групи ЛШ, и коа у тим ти фали само Лев бек за да комплетираш одлична 11ка.
Ништо чудно плански да е шутнат контехехе, ја уше сум оптимист и верувам дека ќе можеме да изненадиме и да имаме добро меркато и нормално да одбраниме Скудето следна сезона!

Член од
16 април 2014
Мислења
7.372
Поени од реакции
11.830
Тешко е да се надеваме во титула в година, да не речам и надреално малку.
По сите потези кои се влечат, очигледно е дека се во план да заработат што е можно повеќе и да се обезбеди топ 4 в година. Најверојатно се спремаат и да го удрат тимот потиква кинезиве.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.207
Поени од реакции
10.250

У оваа ситуација, кога веќе има екипи што го бараат бар делува дека се паметни и сакаат максимално да ќарат, иако по мене одат на најлошата опција. Едино полошо е Николо да го шитнат мислам.

Ама ок, што е тука е. Ако некој искешира 70 милиони нек го носи, бар да се стабилизираме и да фатат некоја саглам стратегија, а не вечито да запаѓаме у дугови.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747

У оваа ситуација, кога веќе има екипи што го бараат бар делува дека се паметни и сакаат максимално да ќарат, иако по мене одат на најлошата опција. Едино полошо е Николо да го шитнат мислам.

Ама ок, што е тука е. Ако некој искешира 70 милиони нек го носи, бар да се стабилизираме и да фатат некоја саглам стратегија, а не вечито да запаѓаме у дугови.
Не ме дупи малку се 70 милиони ако им е за 70 ете нека го носат Де Вриј за 50-че и од останата боранија може да извадат 20 милиони...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
Прегледај го приврзокот 296603

Пу, пу, не важи ова.
Да расчистиме една работа: ако клубот не сака да го продаде, апсолутно е небитно дали тој сака да си оди или не. Има да игра и да пее. Некоја мароканска песна. Небитно. Ако го продаваат, 100% од гневот ќе биде насочен кон управата.

Евентуална продажба на Хакими би можеле да оправдаме САМО доколку тоа значи решавање на СИТЕ финансиски проблеми, без притоа да се пипа НИТУ ЕДЕН ДРУГ ПРВОТИМЕЦ.
Никако не може да се оправда. Да нема кого друг да продадат, тогаш ќе можеше да се оправда. А имаат еден куп за продавање.

1. Од Маикон наваму 10 години чекаме на ваков бек.
2. Не може да му се најде замена, ќе биде масивен даунгрејд.
3. Да одигра уште една сезона како оваа можат слободно 100 милиони да бараат.

Да земеш таков бек за 40 милиони и да го продаваш после една година, тоа е лудило. Лотито ќе го држеше 5 години да го имаше во Лацио, така зошто му се може. Нека се убијат сите до еден.

Цело лето ли ќе се тагнуваме прике мој?
Да.

Kajgana Shop

На врв Bottom