- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.372
- Поени од реакции
- 11.832
По 4ти пат, се да им ебам ако го стопат Хакими.
Па може он сака да остане а Интер со сила го продава.
70.40М го купуваш, а го продаваш за 50М, јас не гледам тука логика, да го продаваш еден од најдобрите играчи за ебани 10м.
Прво да се разбереме, јас сум строго против продажба на Хакими. Он е можеби последен играч што би го продал од сите моментално.Ваљда нема да играме си Валентино факинг Лазаро десно следна сезона. Сериозно, ќе го дадат единствениот играч кој не можат да го заменат. Па дури и Лукаку со Запата ќе го сменевме.
Прочитав некаде дека ПСЖ понудиле некаде 50-60м, и овие нашите размислувале, и дека со некој бонус плус ќе биднало...
Не ме дупи малку се 70 милиони ако им е за 70 ете нека го носат Де Вриј за 50-че и од останата боранија може да извадат 20 милиони...
У оваа ситуација, кога веќе има екипи што го бараат бар делува дека се паметни и сакаат максимално да ќарат, иако по мене одат на најлошата опција. Едино полошо е Николо да го шитнат мислам.
Ама ок, што е тука е. Ако некој искешира 70 милиони нек го носи, бар да се стабилизираме и да фатат некоја саглам стратегија, а не вечито да запаѓаме у дугови.
Да расчистиме една работа: ако клубот не сака да го продаде, апсолутно е небитно дали тој сака да си оди или не. Има да игра и да пее. Некоја мароканска песна. Небитно. Ако го продаваат, 100% од гневот ќе биде насочен кон управата.
Никако не може да се оправда. Да нема кого друг да продадат, тогаш ќе можеше да се оправда. А имаат еден куп за продавање.Евентуална продажба на Хакими би можеле да оправдаме САМО доколку тоа значи решавање на СИТЕ финансиски проблеми, без притоа да се пипа НИТУ ЕДЕН ДРУГ ПРВОТИМЕЦ.
Да.Цело лето ли ќе се тагнуваме прике мој?