Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.289
- Поени од реакции
- 13.277
Отвори криминалци и криминални групи во Мк тематаГугла што е тоа Додон.
Му излегува претседател на Молдавија.
Што е тоа Додон бе?![]()

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Отвори криминалци и криминални групи во Мк тематаГугла што е тоа Додон.
Што е тоа Додон бе?![]()
Тој еден мафијаш од Аеродром што беше натеран да пуши кур среде Софија.Гугла што е тоа Додон.
Што е тоа Додон бе?![]()
Подобро ич да не прашувавТој еден мафијаш од Аеродром што беше натеран да пуши кур среде Софија.
Боље ...Подобро ич да не прашував![]()
Каков лажов мајко мила... Прв рече дека ОДМА си го гледал видеото чим излегло, а Марио гомното побара да го гледа. Мрш се да ви ебам педерско што имате. А реално стварно многу џгољав кур имаше тој бе хахахахаја па боље да ме испукаат у слепоочница него таков кур да пушам. СВЕ ТИ ЕБАМ УРКО НЕ ЗАМАРАЈ СЛАВАМ 19ТО СКУДЕТО. СИАМООООО НОИИИИИБоље ...
Стекот цел ден на месенџер го аналзираше курот што тој го пушеше и дојде до заклучок дека бил лош кур, што значи за стекот имало и добри курови за пушење, се гледа дека е на мајка му патем хехехе.
Ова е апсолутно све што треба да знаете за стекот како личност.
Не негирам дека го гледав прв од групата, ама еднаш само, не трошев пола ден на анализи на кур и не извлекував заклучоци поврзани со истиот, а ко што гледам сеуште не си прекинал.Каков лажов мајко мила... Прв рече дека ОДМА си го гледал видеото чим излегло, а Марио гомното побара да го гледа. Мрш се да ви ебам педерско што имате. А реално стварно многу џгољав кур имаше тој бе хахахахаја па боље да ме испукаат у слепоочница него таков кур да пушам. СВЕ ТИ ЕБАМ УРКО НЕ ЗАМАРАЈ СЛАВАМ 19ТО СКУДЕТО. СИАМООООО НОИИИИИ
1.25 дека си удрил минимум еднаш чакија на видеото и потајно си го замислувал заев на местото на додон. Едноставно прекини.Јесте да носам педерски аватар од Шон Конери, али вие сте биле another level педери...
![]()
Не го имам видено...видеото1.25 дека си удрил минимум еднаш чакија на видеото и потајно си го замислувал заев на местото на додон. Едноставно прекини.
Не бе ме нема мене на видеата многу многу, у бел дрес Де Вриј сум иначе ама не верувам да ме видиш.Глеам од еден другар лајв од вашата прослава. Глеам лик у црна маица, со маска на лакт, руке у вис стил старосват на свадба-после главна вечера. И си мислам ова ако не е Џонтра нема кој да е. Имам глеано неколку слики од собиранки и баш ми личеше на него. Па Џонтра, те познав ли?![]()