Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.231
- Поени од реакции
- 13.157
Отвори криминалци и криминални групи во Мк тематаГугла што е тоа Додон.
Му излегува претседател на Молдавија.
Што е тоа Додон бе?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Отвори криминалци и криминални групи во Мк тематаГугла што е тоа Додон.
Што е тоа Додон бе?
Тој еден мафијаш од Аеродром што беше натеран да пуши кур среде Софија.Гугла што е тоа Додон.
Што е тоа Додон бе?
Подобро ич да не прашувавТој еден мафијаш од Аеродром што беше натеран да пуши кур среде Софија.
Боље ...Подобро ич да не прашував
Каков лажов мајко мила... Прв рече дека ОДМА си го гледал видеото чим излегло, а Марио гомното побара да го гледа. Мрш се да ви ебам педерско што имате. А реално стварно многу џгољав кур имаше тој бе хахахахаја па боље да ме испукаат у слепоочница него таков кур да пушам. СВЕ ТИ ЕБАМ УРКО НЕ ЗАМАРАЈ СЛАВАМ 19ТО СКУДЕТО. СИАМООООО НОИИИИИБоље ...
Стекот цел ден на месенџер го аналзираше курот што тој го пушеше и дојде до заклучок дека бил лош кур, што значи за стекот имало и добри курови за пушење, се гледа дека е на мајка му патем хехехе.
Ова е апсолутно све што треба да знаете за стекот како личност.
Не негирам дека го гледав прв од групата, ама еднаш само, не трошев пола ден на анализи на кур и не извлекував заклучоци поврзани со истиот, а ко што гледам сеуште не си прекинал.Каков лажов мајко мила... Прв рече дека ОДМА си го гледал видеото чим излегло, а Марио гомното побара да го гледа. Мрш се да ви ебам педерско што имате. А реално стварно многу џгољав кур имаше тој бе хахахахаја па боље да ме испукаат у слепоочница него таков кур да пушам. СВЕ ТИ ЕБАМ УРКО НЕ ЗАМАРАЈ СЛАВАМ 19ТО СКУДЕТО. СИАМООООО НОИИИИИ
1.25 дека си удрил минимум еднаш чакија на видеото и потајно си го замислувал заев на местото на додон. Едноставно прекини.Јесте да носам педерски аватар од Шон Конери, али вие сте биле another level педери...
Не го имам видено...видеото1.25 дека си удрил минимум еднаш чакија на видеото и потајно си го замислувал заев на местото на додон. Едноставно прекини.
Не бе ме нема мене на видеата многу многу, у бел дрес Де Вриј сум иначе ама не верувам да ме видиш.Глеам од еден другар лајв од вашата прослава. Глеам лик у црна маица, со маска на лакт, руке у вис стил старосват на свадба-после главна вечера. И си мислам ова ако не е Џонтра нема кој да е. Имам глеано неколку слики од собиранки и баш ми личеше на него. Па Џонтра, те познав ли?