Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.154
Гугла што е тоа Додон.
Му излегува претседател на Молдавија.

Што е тоа Додон бе? :pos:
Отвори криминалци и криминални групи во Мк темата :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.801
Поени од реакции
115.783
Гугла што е тоа Додон.
Му излегува претседател на Молдавија.

Што е тоа Додон бе? :pos:
Тој еден мафијаш од Аеродром што беше натеран да пуши кур среде Софија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.417
Подобро ич да не прашував :pos:
Боље ...
Стекот цел ден на месенџер го аналзираше курот што тој го пушеше и дојде до заклучок дека бил лош кур, што значи за стекот имало и добри курови за пушење, се гледа дека е на мајка му патем хехехе.
Ова е апсолутно све што треба да знаете за стекот како личност.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.547
Боље ...
Стекот цел ден на месенџер го аналзираше курот што тој го пушеше и дојде до заклучок дека бил лош кур, што значи за стекот имало и добри курови за пушење, се гледа дека е на мајка му патем хехехе.
marota19.jpg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.801
Поени од реакции
115.783
Боље ...
Каков лажов мајко мила... Прв рече дека ОДМА си го гледал видеото чим излегло, а Марио гомното побара да го гледа. Мрш се да ви ебам педерско што имате. А реално стварно многу џгољав кур имаше тој бе хахахахаја па боље да ме испукаат у слепоочница него таков кур да пушам. СВЕ ТИ ЕБАМ УРКО НЕ ЗАМАРАЈ СЛАВАМ 19ТО СКУДЕТО. СИАМООООО НОИИИИИ

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.417
Каков лажов мајко мила... Прв рече дека ОДМА си го гледал видеото чим излегло, а Марио гомното побара да го гледа. Мрш се да ви ебам педерско што имате. А реално стварно многу џгољав кур имаше тој бе хахахахаја па боље да ме испукаат у слепоочница него таков кур да пушам. СВЕ ТИ ЕБАМ УРКО НЕ ЗАМАРАЈ СЛАВАМ 19ТО СКУДЕТО. СИАМООООО НОИИИИИ
Не негирам дека го гледав прв од групата, ама еднаш само, не трошев пола ден на анализи на кур и не извлекував заклучоци поврзани со истиот, а ко што гледам сеуште не си прекинал.
Но нејсе стек наши сме си ајде ништо страшно се дешава, слави си скудето, корона нов сој, колера, и со оглед дека делеше маса со марио, и шап и лигавка најверојатно. Поздрав и секое добро комраде мој интерашки.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.417
Јесте да носам педерски аватар од Шон Конери, али вие сте биле another level педери...

:kafence:
1.25 дека си удрил минимум еднаш чакија на видеото и потајно си го замислувал заев на местото на додон. Едноставно прекини.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.696
Поени од реакции
14.467
Глеам од еден другар лајв од вашата прослава. Глеам лик у црна маица, со маска на лакт, руке у вис стил старосват на свадба-после главна вечера. И си мислам ова ако не е Џонтра нема кој да е. Имам глеано неколку слики од собиранки и баш ми личеше на него. Па Џонтра, те познав ли? :ROFLMAO:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Глеам од еден другар лајв од вашата прослава. Глеам лик у црна маица, со маска на лакт, руке у вис стил старосват на свадба-после главна вечера. И си мислам ова ако не е Џонтра нема кој да е. Имам глеано неколку слики од собиранки и баш ми личеше на него. Па Џонтра, те познав ли? :ROFLMAO:
Не бе ме нема мене на видеата многу многу, у бел дрес Де Вриј сум иначе ама не верувам да ме видиш.
Никад маска не носам на лакт иначе, строго у џеб ми стои. :D

А и не сум ист ко на собиранките, лустер шишан сум сеа, да не речам ко Џејсон Статам или еве ајде Лоренцо Де Силвестри.

Kajgana Shop

На врв Bottom