Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Резил е овој Лукаку понекогаш.

Има 5-6 натпревари не е во никаква форма, јас мислам дека малце одмор добро ќе му дојде да му ебам жената.

Следна да сум Конте ќе стартувам со Санчез и Мартинез.

Ова денеска мораше да се добие, но секако Интер и мора да се искомплицира работата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.904
Што мајка бара овој санчез у интер бе племе му ебам неспособно умрено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Е шо па он крив?
Денес Лукаку ја заеба. Две шанси имаше со голман 1 на 1.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Јес да се специа и јес да требаше да им бувнат уште 3 гола ама утакмицава иде на душа на ханданович. Исто ко на почеток на сезона брани .. пацерски голови се ова .. не може од еден шут шашав да прими таков гол. Едноставно не смее. Па уште кога ќе го видам у 85та ќе ја нагази и ги смирува пред него ми иде да му ја скршам ногата.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.388
Поени од реакции
11.856
Ej она од ЛУкаку да го направеше некој друг, нокаут веднаш. На носилки ке го вадеја
Автоматски споено мислење:

Јес да се специа и јес да требаше да им бувнат уште 3 гола ама утакмицава иде на душа на ханданович. Исто ко на почеток на сезона брани .. пацерски голови се ова .. не може од еден шут шашав да прими таков гол. Едноставно не смее. Па уште кога ќе го видам у 85та ќе ја нагази и ги смирува пред него ми иде да му ја скршам ногата.
Да бе ханд е крив, пошто игравме со свемирска одбрана па само еден гол ја одлучуваше утакмицава.
Абе 1-5 требаше да биде до 70та.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
1-1
прав суперлигашки резултат.

сфе ви ебам. Мртва специја 2 бода да не кошта.
Од готово вересија работава...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.918
Поени од реакции
116.334
Не знам дали приметувате ама Барела игра криминално последните 5-6 мечеви, а и Интер заедно со него. Денес у второ бевме добри али се изнаутињаа сите, особено Лукаку. Значи во ред другар, разбирам дека сакаш голови да даваш, дека си прв играч у тим, ама НЕ КУР ИМ СЕ ДЕРИ на сите околу тебе додека ти допираш дно. На што личеше шансана 1 на 1? М? Како умрен некој, па ај што се сплетка место да ја остави на Лаутаро тој зема да ја шутира.

Хандановиќ. Уште една заверка дека типов треба и едноставно мора да лета на крај на сезона. Или ако прифати да биде на клупа, и тоа ми е ок. Фала му за се, добар лик, мирен, просечен голман и тоа е тоа. Да умре.

Знам дека ќе освоиме титула ама ме нервира што замараат вака, место да заверат што поскоро они ми се тегават со вакви полупрофесионални екипи.

Ако не ја уништат Верона ќе им ебам матер на сите до еден, гомна.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
1-1

Druze, 3 kiksa i po ova kolo ni se dozvoleni, a igraat so verona, sampdoria doma, i krotone gosti, sledni 3.
Daleku e muabetov od gotovo veresija, ali ako se kiksne so verona sto ne smeat da si go dozvolat, togas moze da se zapali nekoj alarm, krotone ubeden sum deka ubedlivo ke gi dobijat, a i sampdoria e lesna doma, vsusnost so sampdoria ke bide najverojatno mec za zaverka na titulata, skoro sigurno tuka ke bide prvata mec topka za titula.
Milan napravija usluga so kiksot, juve e na minus 11, atalanta ako tepa utre na -9 so toa sto inter ima podobar megjuseben. Sepak pregolema e prednosta vo momentov i prelesni se slednite 3 za inter.

Mislam deka i so brejnfartot treba da zavrsat, zadnji 2 se osakativme sami, golman si dae gol u Neapol, se utnaa nekolku jaki sansi, denes pak golmanot ja usra i primivme gol od eden sut kolku sto imaa spezia cel natprevar, a napred Lukaku se izblamira za site pari. Tolku e valjda od haosov koj sami si go prireduvaa, Verona treba da se osakati i posle sledni 2 da si zaverat titula.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Страшен кикс на Хандановиќ, Интер губи 1-0, израмнува и има 70 минути против ФАКИНГ Специја да постигне уште 1 гол, во натпревар каде што има 0 притисок и ова нерешено иде на душа на Хандановиќ?

Друже да оди на душа на Хандановиќ тогаш голот ќе требаше да падне накај 85 за Интер да нема време да изреагира. Ова денес беше блам од епски размери на Брозо, Барела, Лаутаро и Лукаку, плус Конте ги утна двете измени... Перо беше солиден го извади непотребно за Јанг кој не придонесе со ништо, Ериксен беше најстабилен и барем не дигаше раце ко Брозо, ако некој требаше да вади од средина тоа беше Брозо, Перо да остане и да го убаци и Сенси со Санчез...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
1-1

Izglea prethodnite godini ne primetuvavte juve sto pravese... bukvalno igranje kurtasak posledni kola.. 10 boda imate prednost od 2riot a do kraj 18 ostanuvaat, pritoa sve derbinja imaat ovie sto "ve brkaat" za titula.. juve i milan, milan i atalanta, milan lazio, itn itn.. uste 2-3 boda vi trebaat za da ja osvoite titulta.. ocekuvam do kraj igranje kurtasak na inter, da se izbegnuva na jaka uplata, i da se proba na sitno prelaz 1/2 - 2/1 ...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Лузеришта глупави. Лукаку пизда првокласна, секогаш кога има притисок се посерува глупакот. Се влече по терен цела утакмица, пресинг не игра, да треба во гол со топка да влезе, ќе се сопне од нејзе. На два гола предност, секој знае да изгледа како топ 5 напаѓач. Лигле.
Али, сите заслуги за ова одат на смрдлето Конте и неговите "прагматични" идеи. Да и се повлечеш на Специја и да и ја оставиш топката од старт. Глупак. Не се замарал со убав фудбал господинот.
Кога сме кај лузери, да го спомнеме и Ханданович. Прими гол од единствениот удар кон гол и топката му помина под раце. Минатата сам си даде гол со Наполи. Како да го саботира тимот. Има менталитет на играч за мал клуб. Не му се случува прв пат, како се покачува притисокот, така него му се полнат гаќите.

Си прават самите мини криза, во периодот кога треба да ја закуцаат титулата. Не дека предноста е мала, ама сега се во ситуација следната со Верона да мораат да ја победат. Зошто да се доведат во таква ситуација? Цела лига, буквално, им ја дава титулата во раце, не дека којзнае колку се измачија. Помислија изгледа дека освоија титула кога Милан изгуби денес. Нека не ја прават интерашката на крај.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.237
Поени од реакции
10.299
Не знам дали приметувате ама Барела игра криминално последните 5-6 мечеви, а и Интер заедно со него. Денес у второ бевме добри али се изнаутињаа сите, особено Лукаку. Значи во ред другар, разбирам дека сакаш голови да даваш, дека си прв играч у тим, ама НЕ КУР ИМ СЕ ДЕРИ на сите околу тебе додека ти допираш дно. На што личеше шансана 1 на 1? М? Како умрен некој, па ај што се сплетка место да ја остави на Лаутаро тој зема да ја шутира.

Хандановиќ. Уште една заверка дека типов треба и едноставно мора да лета на крај на сезона. Или ако прифати да биде на клупа, и тоа ми е ок. Фала му за се, добар лик, мирен, просечен голман и тоа е тоа. Да умре.

Знам дека ќе освоиме титула ама ме нервира што замараат вака, место да заверат што поскоро они ми се тегават со вакви полупрофесионални екипи.

Ако не ја уништат Верона ќе им ебам матер на сите до еден, гомна.
Престана со твоите 50-0 прогнози, и ти си крив.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Ej она од ЛУкаку да го направеше некој друг, нокаут веднаш. На носилки ке го вадеја
Автоматски споено мислење:

Да бе ханд е крив, пошто игравме со свемирска одбрана па само еден гол ја одлучуваше утакмицава.
Абе 1-5 требаше да биде до 70та.
Страшен кикс на Хандановиќ, Интер губи 1-0, израмнува и има 70 минути против ФАКИНГ Специја да постигне уште 1 гол, во натпревар каде што има 0 притисок и ова нерешено иде на душа на Хандановиќ?

Друже да оди на душа на Хандановиќ тогаш голот ќе требаше да падне накај 85 за Интер да нема време да изреагира. Ова денес беше блам од епски размери на Брозо, Барела, Лаутаро и Лукаку, плус Конте ги утна двете измени... Перо беше солиден го извади непотребно за Јанг кој не придонесе со ништо, Ериксен беше најстабилен и барем не дигаше раце ко Брозо, ако некој требаше да вади од средина тоа беше Брозо, Перо да остане и да го убаци и Сенси со Санчез...
Или .... ханданович го фаќа единствениот патетичен шут кон неговиот гол и ете ти 3 бода.

Ако Ханда не е крив ај ќе го поштедиме него ама ќе плукаме по Лукаку и Санчез со 7мин игра. Лукаку се р'ва цела сезона со пола одбрана и игра по 90мин секоја утакмица ама он е крив. А Ханда што стои на гол 90 мин не е воопшто крив, нека прима пацерски голови секоја утакмица

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Zadnji 2 utakmici, 1 sut imalo direkten kon gol na inter, denesniot, a inter primi 2 gola. Zatoa me plasese faktot deka mozat da izgubat titula otkako ja imaa onaa '' komotna '' prednost od 6 bodovi ili nad 6 bea nebitno, radi ovie crni dupki u koi znae timovi da vleze i od edna strana da mu se desava ova so primanjevo golovi, od druga napred da igraat amaterski i smesno.

E sea toa sto e dobro so Konte, retko koga vrzale 3 vakvi naptrevari, obicno posle vakvi mecevi se vrakale so pobeda i pocnuvale nova serija, a i mislam deka too much e ovoj trend da se tera 3 meca po red, skoro i neizvodlivo e paket 2 u edno da gleame i od odbranata i od napadot, aludiram na del od individualcite ko Handanovic ili Lukaku.

Apsolutno nisto strasno ne se desava sea za sea, i po ova kolo ko i po ona od vikendov, status quo e situacijata sto i ocekuvavme deka ke e slucaj bidejki milan navodno lesna imaa doma so sasuolo, ama so verona ako kiksnat se pali mini alarm, sto iskreno poucen od interov na konte, ne veruvam deka ke se desi, i ocekuvam lesen i ubedliv triumf.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ни се потребни само 6 бода, сега после ова.
Ако се добиеше ова денеска, ви гарантирам дека со победа против Верона се ќе беше јасно за титулата.

Утре ако победи Аталанта, а ние го изгубиме мечот против Верона, ќе има трески до крај...

Kajgana Shop

На врв Bottom