Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Дресов како ќе му легне на оној Деруло или како се викаше што пее песнички и се облекува во Версаче хавајки.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
Кој друг ако не он...
Зверотина!!!
Ех колку плачки по икарди имав удрено и хејт за биков,ми иде сам на себе бокс да си лупнам!
дно од процена!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Не ми се допаѓа тоа што многу им даваме да играат со топката, никаков пресинг, некако како да се одмараат играчите и да чекаат на контра...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Не ми се допаѓа тоа што многу им даваме да играат со топката, никаков пресинг, некако како да се одмараат играчите и да чекаат на контра...
Toa konte sekogas go pravi, narocito vo prvoto poluvreme, taka si gi menadzira utakmicite i toa e toa, trebase do sea da sme/ste naviknati na ova, zatoa i u 90ta znaat da oraat na teren a protivnicite posle 60 minuti igra da izdisat. I so Parma i so Bolonja pomal posed imaa narocito zasto taa razlika bese pravena vo prvo ( I dvete ekipi u prvo togas imale 56% posed ).
Sea u vtoro ke ide poagresivno pretpostavuvam, ko i u sekoja utakmica. Ali i u vakva situacija dadoa gol i prilicno sum ubeden deka imase CIST penal koga nafrlase Barela, ne bese toa bas prirodna polozba na raka.
Ova moze da e dosta biten moment ako denes se izgubat bodovi, na 1-0 nedosuden penal, baska sto Lukaku do sega nema promaseno od belata tocka.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Тони простор оставаат позади овие. Мора топката побрзо да оди во отворениот простор позади дефанзивците. Особено оној Кирикеш изгледа како да е на раб на катастрофална грешка.
Им треба уште еден гол што побрзо да дадат, за да го олабават притисокот малку.
Барела втора утакмица по ред е доста лош. Еден куп на едноставни пасови во простор за Хакими, не ги гледа.
Веројатно е замор во прашање. Така да добро ќе му дојде една ипол недела одмор, до утакмицата со Наполи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.918
Поени од реакции
116.334
Би го оштетил од ќотек Алексис.

Интер слабите според Урко Трапатони. Лаутаро лошиот што немал завршница исто така спроед Урко Ѕоф.

19ка БАБАНИ МОИ ДРАГИ!!!

И Урко.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Да ти ебам и Хакими и Санчез...катастрофални на контри...овај едниот се плаши да шутни бидјеќи ќе му викаат ако промаши, овај другиот една топка асолна не знај да дај....мора да бидат поклинички на контри.

Иначе одење по теренот...очекувам иста утакмица и со Каљари каде ќе се обидат рутински да ја решат и да се одморат за со Наполи.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ужасна игра. Посебно второто беше сериозно лошо. Али, победата е битна. Ајде уште една со Каљари во недела и да заокружат одлична серија. Мада и Наполи играат прилично лошо, така да и нив може да ги добијат.
Битно е после Каљари да одморат малку, зошто се гледа дека се исцрпени.
Лукаку денес најдобар на терен, гол и асистенција. Плус, даде уште две топки на тацна на Хакими и Санчез.
Најлош, Хакими. Глупава грешка за голот што го примија, иако тука може да имаше и фаул над Јанг (мислам беше он) и многу комплицирање во напад. Треба да шутира кога има отворени позиции за шут, нема потреба да бара секогаш некој за повратен пас во 16ник.

Kajgana Shop

На врв Bottom