Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Хакими лош ден, Лаутаро и Лукаку лоша година. Обично второ полувреме излегуваме со некој жар, денес едвај одевме. Очигледно лошо играме кога врне :D

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Каква тага од игра еј, како потона играта така експресно брзо после победа над најголем ривал е голема мистерија. Она копилено Мартинез премногу почна да ми оди на живци, му ебам тоа зицерашот себичен. Значи НЕ МОЖАМ да сфатам што сака Конте да постигне кога во игра го става Перишиќ... алооо доволно сме мртви, не треба богот на мртвилото да го ставаш во игра. Значи буквално влезе во игра за да прими топка и да ја врати до Сенси/Бастони. Па пичкати матер, ја тоа можам да го праам и тоа за беспари ќе го праам... елелеле дај бе нека се изгуби од тимов овој умрен играч.

Исто голема мистерија е зошто Хакими не беше заменет со Дармијан. И како е можно еден играч така да се претвори во Сантон... не Сантон за денешново издание на Хакими беше Маикон.

Стварно, нека земат нека се убијат што не ги победија овие мртвациве. 0 од игра, чиста 0.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Ништо од утакмица, ништо со ваков спор глуп пичкарски пристап на Конте, титула вака ни у наредни 100 години нема да освојат ...
Цела недела имаа да се спремаат за денес, у меѓувреме удинезе игра тешка дома со аталанта, физички инфериорни тоа се виде и во второто полувреме, и ти играш ваков ништо од фудбал, со една шанса за гол после грешка на одбрната на удинезе, а притоа ко тим 0 шанси за гол си создал, чат пат некои полуприлики незабележителни ради хорор утакмицата на хакими кој скрати минимум 1 гол денес ради лоши одлуки и пасови, еднаш со мизерниот пас до лукаку кој беше у зицер прилика, и потоа кога се реши конечно да шутира со повратна до сенси чиста шанса за гол ќе имаа Интер ...
Ама не сакам на индивидуалци да се осврнам од терен, ова пред утакмица е промашено и тоа беше повеќе од евидентно, мизерен конте денес, премизерен, еве му слика и прилика зашто фудбалов негов не е за големи работи у модернава ера на овој спорт, срамота од утакмица беше ова мачење, ништо повеќе.

2 бода на задњи 3 гостувања, cool story конте.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Не заслужија победа,,,,,, Лукаку , Лаутаро и Хакими далеку под очекувањата денес. Поготово Хакими со неодлучноста и погрешните додавања .Мада ни еден не се издвои од тие што изгазија против јуве, нит барела нит броз , нит измените сменија нешто.
Уште не ми е јасен Лукаку со тие урлања за топка со 4ца поред него, не се виде денес ни па се виде против јуве.
Удинезе изигра одлично во одбрана и освен поклон 100% шанса за Лаутаро реално немавме сериозни шанси.

Еве ги Милан ги испосраа на домашен терен, штета не го искористивме до макс.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Менталитетот е проблемот во тимов пошто се виде како може да играме кога немаме што да изгубиме. Сега кога требаше да го превземеме водствотона табелата изгоревме во желбата да дадеме гол.

Секоја чест за Удинезе кои комплетно го неутрализираа Лукаку а со тоа му пропадна единствениот план за напад на Конте.

Имал план Б. Хахаха смешки.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Лукаку не може да се спои со топка веќе 3 натпревари по ред.
И при крај имаше изгледна шанса, место да му асистира на Брозо он се врти и шутира. Исто и Лаутаро на првата шанса место да го проигра Лукаку он шутира. Лаутаро треба да си грее клупа следна партија за да не си мисли дека е незаменлив.
Хакими пет пати имаше шанса да шутира, го направи тоа кога најмалку требаше.
Перишиќ....офффф, за него би пишувал три страни. Убедливо најлош поединец во тимот.
Не знам само Конте што очекува со неговото внесување!? Човекот последен пат добар фудбал за нас играл годината кога ги добивме Јуве со оние жутине штуцни. Од тогаш за кур не го бива.
Живците пак си ги искинав, секогаш кога највеќе се очекува од нас победа, ние како балон издишуваме.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Уште не знам зашто го земаа Пињамонти.
Сакаат да му ја уништат кариерата или на светов да му дадат уште еден Самуел Лонго?

Па дај му шанса бе, нека потрча детето, гледаш дека нападот ти е за никаде...

И зашто побогу Перишич го зема да седи на клупа? Пушти го таму нека чисти тоалети бе. Боље Коларов да го стаеше, бар центаршут има. Или Санчез лево а пињамонти место лаутаро на крај краева... Па и Дармиан и Хакими играат од двете страни.
Боље физиотерапефтот да го стаеше подобро ќе изограше од факимг перишич бе...

Ако не земат Лев бек нит сезонава ќе видиме титула нот следната...
Да не можат на Удинезе гол да му дадат бе....
Дно од игра, дно од тренер.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
И да бе, што е со оној пристап, значи некаде од 50-та до измените околу 70-та, едноставно не напаѓавме, се тактизираше и се оставаше топката кај Удинезе. Кој кур е ова и зошто не играат како да губат во вакви ситуации? Значи на кого му играш претпазливо, на мртвиот Удинезе? Абе гризи бе, земи врши пресинг ко да нема утре, дај им до знаење дека денеска нема да можат да се надигруваат со тебе. И ова го имам приметено на многу утакмици против мртви противници сезонава. Абе Конте бе, све да ти изнаебам и тебе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
da, ne znam ni ja zasto kolarov ne se proba levo ednas barem, baska sto e EDINSTVEN lev bek u ekipava sto ustvari e levak, site drugi desnaci beskorisni.
Abe dzabe razglabame koj kako izigral, iskreno ni kriminalnoto izdanie na hakimi ne mi smetase, mi smetase inter ko ekipa denes, izlegoa nespremni da pobedat, tolku, odnosno, bez ideja kako do pobeda, na cela ebana nedela spremanje za denesniov mec oni ova ni go dostavija taka da problemot konkretno za ova lezi kaj samiot trener.
Baska sto kockite im se naredija, gi pobedija juve, milan izgubi doma, udineze igraa u sreda, izmoreni bea, sto poise od ova sakaat ? Tuka pobeduvas rutinski i prais nekoj stejtment deka si seriozna ekipa za titula, sea za sea nisto od ova, 0 serioznost pokazaa u zadnji 3 gostuvanja deka se kadarni da dostavat titula, toa e realnosta dzabe ke se lazeme, ednostavno razocaraa debelo.
Автоматски споено мислење:

Нападот е тотално вон форма, неможат да дадат гол, тоа е лошото.
Pa da ne go citiram onoj od menhengladbah prvata, koga kaza na sto se zasnova igrata na inter napred, ne mozes protiv site ekipi uslovno receno CENTARSKI da igras preku lukaku ebate, ima ekipi sto znaat kako toa da go branat, a toa ako ni go ugusi eden tim Inter u globala e vakov kakov sto bese denes. Ko kapak za zal ni dojde premizernata partija na hakimi, ubeden sum deka 1 gol denes skrati, odnosno sansa bolja od penal, dali sensi ili ona so lukaku seedno, edno od ovie gol ke bese ako ovoj izreagirase popametno.
Ali kako i dae PREMALCE bese ova sve za ekipa so sampionski ambicii, zatoa ne sakam da frlam kal sea za odredeni igraci koi denes razocaraa.

Kajgana Shop

На врв Bottom