Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Ок е да го пофалиме Барела, изигра маестрално без грешка, но јас неможам а да не го пофалам и Брозовиќ, кој според мене беше исто толку битен на овој натпревар, изигра без грешка.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Ех, коа ќе ми текне дека Хакими ги оставаше на клупа, будала човек, овој не смее на клупа да биде макар и со скршена нога играл.
Колку ми е криво за Рома што не ги добивме, што е тука е, идеме у среда против Удинезе.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.924
Поени од реакции
17.911
Има на фудбал менаџер едно прашање кое може после секој меч да им го поставиш ан играчите, а тоа е "Зошто вака не го играте секој меч?". Алал им вера искинаа, Барела да не даде гол и асистенција, Бастони ке беше играчот на натпреварот.

Иначе видите го Брозо. :pos: :pos: :pos: (Ти ебам не можам сликичка да закачам).

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ок е да го пофалиме Барела, изигра маестрално без грешка, но јас неможам а да не го пофалам и Брозовиќ, кој според мене беше исто толку битен на овој натпревар, изигра без грешка.
Броз денеска издоминира, мислам дека на немаше момент кога направи некаква грешка. Једино ме нервира што плаче и ги шири рацете ко некој тинејџер во одредени моменти, но на страна тоа, голема фудбалска интелигенција поседува.

П.С. Абе, во еден момент при крај на утакмица кога Мората изгуби една топка, дали добивте впечаток дека од немоќ му дојде да заплаче? :D Триово позади го уништи сиротиот, ко мало дете беше цела утакмица, не знам Ањели што мислел кога решил да го врати овој несреќниов, тешка превара од играч.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Мајстор е Броз. Прави понекад некој глуп пас или не се враќа на време зошто е презафатен со мафтање со рацете, ама совршено си ја игра улогата.
Тактички многу созреа последниве неколку години, ја чита играта за разлика од порано и се гледа разлика во играта секогаш кога не е он на терен.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Оваа утакмица е на Конте..секоја чест за мистерот..се гледа дека ги прочита како буквар и Јувентус делуваа депримирачки и јалово....сите играчи изиграа со срце и мадиња против душманите и тоа сакам да го гледам од Интер..посебно кога играме против Милан и Јувентус...не смее да се изгуби од нив под никоја цена и овие се утакмиците шо ми го исполнунваат срцето...браво за сите до еден ама најмногу за Брозо и Барела..докторска партија...и за Видал исто...нека бакнува какви сака аблеми ама денес искина на средина..алал нека му е.

Штета што Хакими и Мартинез беа непрецизни за 3-0 да ги попаревме уште толку па после нека пишеа Тутоспорт што сакаат да му ебам све најмило....следни Милан. :uzi:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Еве го и Трибиани уно ди нои.
Сигурно на него како и на Конте денес му беше првата насмевка во последниве две години. Дајте видео ако најдете кога прсна Конте од смеење после бразилскиот танц на Гаљардини.

И да не забораиме...

:oleee: :oleee: :oleee: :oleee: :oleee: :oleee:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Што ти значи победа против Јувенус и @Syn почна кирилица да пишува :cuc:

Коска беа вчера сите, Броз како му ги кинеше топките на Роналдо, милина!

И не го величете сега Конте, пак е истата дупка ко што беше до вчера. Не знае кај тера и треба да си оди од тимов. Тоа што вчера изгазија им е до огнометот што фрштеше на почеток, какви Контиња какви бакрачи...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Што ти значи победа против Јувенус и @Syn почна кирилица да пишува :cuc:

Коска беа вчера сите, Броз како му ги кинеше топките на Роналдо, милина!

И не го величете сега Конте, пак е истата дупка ко што беше до вчера. Не знае кај тера и треба да си оди од тимов. Тоа што вчера изгазија им е до огнометот што фрштеше на почеток, какви Контиња какви бакрачи...
Let's give credit where it's due.
Конте перфектно си ја одработи работата вчера, конечно и во едно дерби да го видиме тоа.
Нормално, на следниот кикс пак ќе се вратиме на плукање.:kafence:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.129
Поени од реакции
6.565
Автоматски споено мислење:

Ne mi dozvoluva forumot da stavam screenshot pa morav cel link, vaka ne mi deluva loso novoto logo.

Kajgana Shop

На врв Bottom