- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.588
- Поени од реакции
- 2.617
Види ги бе неписмени. Па че го повреда Сенси.
Види ги бе неписмени. Па че го повреда Сенси.
Да не не?Уста те гаѓам Сампдорија.
Автоматски споено мислење:
Прекрасна илустрација.
Броз денеска издоминира, мислам дека на немаше момент кога направи некаква грешка. Једино ме нервира што плаче и ги шири рацете ко некој тинејџер во одредени моменти, но на страна тоа, голема фудбалска интелигенција поседува.Ок е да го пофалиме Барела, изигра маестрално без грешка, но јас неможам а да не го пофалам и Брозовиќ, кој според мене беше исто толку битен на овој натпревар, изигра без грешка.
Мајстор е Броз. Прави понекад некој глуп пас или не се враќа на време зошто е презафатен со мафтање со рацете, ама совршено си ја игра улогата.Ок е да го пофалиме Барела, изигра маестрално без грешка, но јас неможам а да не го пофалам и Брозовиќ, кој според мене беше исто толку битен на овој натпревар, изигра без грешка.
Let's give credit where it's due.Што ти значи победа против Јувенус и @Syn почна кирилица да пишува
Коска беа вчера сите, Броз како му ги кинеше топките на Роналдо, милина!
И не го величете сега Конте, пак е истата дупка ко што беше до вчера. Не знае кај тера и треба да си оди од тимов. Тоа што вчера изгазија им е до огнометот што фрштеше на почеток, какви Контиња какви бакрачи...