Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.629
- Поени од реакции
- 59.539
a?Видал слабиот според Ио Соно Днопертиста
a?Видал слабиот според Ио Соно Днопертиста
Не акај, тоа е новиот брендиран хумор од мене и комрадот Марио. Тој почна да ме ребра мене за работи што стварно ги иам кажано, односно блампертизи, а јас го модификував со вметнување на рандом ликови во прашањата. Пример завчера ничим изазван Ацид го поткачив околу Пандев, а реално ниту има кажано дека е слаб ниту па имаме јас и он зборено за Гоче. Сеа малце појасно ти е?
Ако при ваква ситуација со лоши претходни резултати,истрошени/повредени/короносани играчи од репрезентациите,во лоша форма и еден тон притисок успееме да ја поминиме групата во ЛШ јас гол ќе шетамДури и Македонија игра подобро од овој Интер...
Без Брозович, повторно треба да има шанса за Ериксен од прва минута.
Гаљардини исто ке биде отсутен, а Сенси најверојатно ке почне од клупа.
Многу важен прериод ке биде после квалификациите. Мора да се вратиме во игра за титула, а во ЛШ немаме право на кикс ако не сакаме уште една сезона да бидеме само учесници.
Тоа у Битола да си го правишАко при ваква ситуација со лоши претходни резултати,истрошени/повредени/короносани играчи од репрезентациите,во лоша форма и еден тон притисок успееме да ја поминиме групата во ЛШ јас гол ќе шетам
Oва е супер вест за Интер.Kolarov pozitiven.