Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тотална кулијана од ковид заболен пациент. Едноставно рние.

20201114_125553.jpg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.740
Не акај, тоа е новиот брендиран хумор од мене и комрадот Марио. Тој почна да ме ребра мене за работи што стварно ги иам кажано, односно блампертизи, а јас го модификував со вметнување на рандом ликови во прашањата. Пример завчера ничим изазван Ацид го поткачив околу Пандев, а реално ниту има кажано дека е слаб ниту па имаме јас и он зборено за Гоче. Сеа малце појасно ти е?

Иначе воглавно Урко е најспомнуваната рандом личност за ова "слабиот според тој и тој". Да му ебам се бај д веј.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Дури и Македонија игра подобро од овој Интер...

Без Брозович, повторно треба да има шанса за Ериксен од прва минута.
Гаљардини исто ке биде отсутен, а Сенси најверојатно ке почне од клупа.

Многу важен прериод ке биде после квалификациите. Мора да се вратиме во игра за титула, а во ЛШ немаме право на кикс ако не сакаме уште една сезона да бидеме само учесници.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Дури и Македонија игра подобро од овој Интер...

Без Брозович, повторно треба да има шанса за Ериксен од прва минута.
Гаљардини исто ке биде отсутен, а Сенси најверојатно ке почне од клупа.

Многу важен прериод ке биде после квалификациите. Мора да се вратиме во игра за титула, а во ЛШ немаме право на кикс ако не сакаме уште една сезона да бидеме само учесници.
Ако при ваква ситуација со лоши претходни резултати,истрошени/повредени/короносани играчи од репрезентациите,во лоша форма и еден тон притисок успееме да ја поминиме групата во ЛШ јас гол ќе шетам

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Ако при ваква ситуација со лоши претходни резултати,истрошени/повредени/короносани играчи од репрезентациите,во лоша форма и еден тон притисок успееме да ја поминиме групата во ЛШ јас гол ќе шетам
Тоа у Битола да си го правиш :icon_mrgr:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.124
Поени од реакции
6.557
Ti ebam mancini gomnoto smrdlivo na 3 natprevari go igra bastoni a mislam deka i barela na 2 natprevari.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Колку ги хејтав тие времиња синдикалецот Камбиасо и Занети за позицијата што ја играше кога ќе се сетам...најнекреативната и најкопачка средина имавме..а од денешна перспектива делуваат како доктори....што всушност објаснува колку носеа стабилност во одбраната и затоа играа редовно прва постава...напад ништо посебно,ама одбрана премногу придонесваа...додека Мајкон надохнадуваше во нападот....сосем случајно или факт е дека од кога замина Мајкон односно од кога го изгубивме prime Мајкон ние почнавме да тониме како екипа.

Да се надеваме дека барем Хакими ќе биди 50% од него....неповторлив бек беше Мајкон со џиновски импакт.

Kajgana Shop

На врв Bottom