Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Коларов веројатно прв тим против Менхенгладбах #nasaeovaagodina

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Oд денешна перспектива испадна дека најголема грешка на кинезите откако се дојдени е што не го избркаа Конте летоска.
Се надевам после Интер наредна станица ќе му е некој просечен клуб и да бог да никад више титула да не освои!
Ако по некоја луда случајност заврши на крај позади милан,нека прекине кариера и сам во санаториум нека си се пријави!.Да им ги ебам жените и на него и на коларов и на дамбо !!!
Три дена поминаа од срамот и уште вријам коа ќе ми текне како дедо Ибра си играше кур со идиотиве спомнати погоре!
Срам и арам!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Големиот Џони, деклариран Интераш, зачленет Интераш, но според сам себе објективен пратач и кажувач на ситуациите во фудбалот, истотака вреди да се забележи и неговата исконска желба да му умри све на Јуве пошто ги мрази од дното на душата но ете некако неговата душа според некои само за него и никој друг објективни причини гласал дека Јуве мош досвои лш оваа година.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
ОК, Џони мене ме овласти да го застапувам во овој случај, и јас се повикувам на тоа дека беше miss click.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.153
Поени од реакции
10.087
Хакими позитивен... НЕ МОЖЕШЕ КОЛАРОВ ДА Е ПОЗИТИВЕН, ДА УМРЕ ОД ЛЕПРА ДА БОГ ДА.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Цццц мајката у пичка и корона.
Неможе бе толкав малер да не бие у пм.
Следно, Хакими повреден на 2 години.
Мртваците Дамбо и Гаља сигурно фрлаат некои клетви, немам друго објаснување.

Kajgana Shop

На врв Bottom