Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.110
Поени од реакции
6.506
Perisic gomno smrdeno
Автоматски споено мислење:

Moze da sonuvat deka ke ja povtorat utakmicata od lani

Последно уредено:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Кога ќе примиме рано некој глуп гол ќе ни се стемни на сите. :pos:
Интер не е Интер ако не примат рано некој глуп гол и ако не се бркаат после цела утакмица.

Ете веројатно ќе дојди тој ден кај шо ќе изгубиме од Милан.....само кога ќе дочекаме да го добиеме ние Јувентус не знам.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Незнам уште колку голови треба да примиме по директна кривица на Коларов сезонава за да му текне на келавиот дека не е таа негова позиција и се додека игра таму ке се усеруе.

Малце срека да имавме ке беше 2-2 па и 3-2 ... мора по трпеливо и консолидирано во второ , ако дадат еден ја вртиме.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.114
Поени од реакции
9.064
Многу брзо го минуваат нашиот среден ред и реално Дамброзио и Коларов е можат ништо, не се агилни доволно и се лесно претрчани.

Треба малку повеќе да гризат во напад а е да враќаат топки назад и да создаваат непотребно дополнителен притисок на и онака лабилната одбрана.

Мора да се направи резултат со овие 11, пошто клупата ни е ептен саката.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.211
Поени од реакции
13.096
Средниов ред ни е помизерен дури и од комшискиов.
Одбраната тееешка мизерија.
Нападот ако не извади,другово не постои денес.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Кога имавме одбрана, немавме екипа. Сега кога имаме супер екипа, вишок добри играчи, напад за мерак... одбраната ни е очај.

Не може вака во Италија. Некои натпревари ќе ги свртиме, не можеме сите.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
То Коларов, Перишич, Брозович(чим почна да пафта со рачината тури му куро), сфе треба на голи оток да се прати, семката да му ја изнаебам.
Дај нека влеза децава за во одбрана и Ериксен и Санчез на местото од Брозович и Видал, и шо че биди нека биди...

Море онај грознион не можам да го гледам пиздалимулепа материна, шо кур се врати од Баерн, кај сиба мајката....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.099
Поени од реакции
46.005
Kolarov uzasno los.
Ama i brozovic i perisic za dvata gola isto kumuvaa so pasivnoto branenje, kalabrija i salemakers im izbegaa, dovolno e ova.
Eks ju igracive kriminal denes tezok, aj perisic samo radi asistenciajta vredi da se spomne ama nedovolno u sekoj slucaj so ogled deka u globala isto mnogu loso izigra. Moze da se izvadi bod od utakmicava, poise ne veruem osven kjaer ili kesi ako ne se izglupiraat da napraat crven pa da im se vleze all in na kraj.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Kolarov uzasno los.
Ama i brozovic i perisic za dvata gola isto kumuvaa so pasivnoto branenje, kalabrija i salemakers im izbegaa, dovolno e ova.
Eks ju igracive kriminal denes tezok, aj perisic samo radi asistenciajta vredi da se spomne ama nedovolno u sekoj slucaj so ogled deka u globala isto mnogu loso izigra. Moze da se izvadi bod od utakmicava, poise ne veruem osven kjaer ili kesi ako ne se izglupiraat da napraat crven pa da im se vleze all in na kraj.
Ако гледаш така, ради Перичич примивме два гола.
Првиот ја еба напред, контра ни напраеја, вторио тој и Брозович го остаеа сам Коларов. Па и ДеФреј кизнај кај беше. Дека е очаен Коларов, очаен е, ама пиздали му материна, го остава на милост и немилост.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.902
Поени од реакции
23.579
Многу го глуши судијава.
Што треба да свирне фаул?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.661
Поени од реакции
7.307
Ja Ne razbiram, od dobitna kombinacija 3-5-2, menjas u 3-4-1-2 koja znaes deka imas problemi i nemozes da dobies tekma, toa go vidovme predhodnata sezona.
3-5-2 bese podobro balansirana za u odbrana, dodusa ova godina nemame odbrana.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добри сме засега...две тешки утакмици , двете на бапка....штета што милион изговори ќе има Конте....умореност,исцрпеност,до крајот на август игравме,корона фатија битни играчи.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.211
Поени од реакции
13.096
Срам ми е коларов што го гледам во дрес на Интер.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
со играчи од 500к вкупно ќе освоиме титула.

Kajgana Shop

На врв Bottom