Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ако замине Конте нека го вратат Сралети, и онака не е ни заминат сеуште го плаќаме. Од Алегри секако дека е подобар, имаме и далеку подобар тим од оној кој го имаше.
Неѓа веќе да гледаме 3ка во одбрана и Ериксен нема да грее клупа на Гаљардини.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Никој не спомна за ова ама статистички кога ќе види чоек сме имале одлична сезона само без трофеј :(

Во сезоната 2006-2007 кога изгазивме се живо во лигата со 18 победи со ред и 16 бода повеќе од Рома сме постигнале 80 гола...додека сега имаме 81 :D

Реално квантен скок направи Конте сакаме да признаеме или не....работата е тоа што вриеме за скудето и гневни сме на смешните киксови со помалите екипи па затоа сме делумно незадоволни, ама ако го избркаат Конте ќе се вратиме чекор наназад....мора да го продолжат патот и да го изградат тимот ..не смеат да се вратат на времињата каде што менуваа тренери секоја година.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.466
Поени од реакции
7.792
Не знам кои се барањата на Конте, ама колку што разбрав Конте се буни зашто клубот не го поддржал за распоредот, зашто не застанал зад него кога имало напади бла бла...

Фактички Конте бара од клубот да збори тоа што го зборат навивачите у стил, види како го местат распоредот, види на Интер како помалку одмор му даваат, глејте какви одлуки смешни се донесуваат итн итн.

Некој други тоа го нарекуваат плачипичкарење и го поврзуваат со тоа ако сака Интер да стане шампион лагано ќе си ги изгази сите со по 4-5 гола разлика...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
46.996
Ако замине Конте нека го вратат Сралети, и онака не е ни заминат сеуште го плаќаме. Од Алегри секако дека е подобар, имаме и далеку подобар тим од оној кој го имаше.
dude ...
za kur ni e sranjeti.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.501
Друже...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ако не биде Гвардиола :icon_lol:, тогаш ол ин на Алегри, нема мн размислување

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
И на Конте платата ако ја плаќаме - на здравје нека ни е!

Од една страна добро е што нема да ја гледам таа мизерна 352 во која везе гаљардини пред Ериксен ама пичка му матерна,пак ли од поново?
Пак составувај тим за нов тренер и пак нулта година у која 100% титула не гледаме.

А највише ме плаши моментот дека и Марота ќе ги поздрави оризариве.
Ако летне и он,Вардар не нЕ пере.

Пак темни облаци над Милано,никако да тргне работава...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
46.996
Pa mozno e konte i da saka marota da letne :)), ne e nezadovolen od pretsedatelot, od drugi luge e, vsusnost i pratil pismo pred nekolku nedeli ama i toa nekako doslo do mediumite.
Ausilio e 10000% edna od pricinite vo toa ja neam sumja, vsusnost ovoj poslednive meseci apsolutno nikade go nema, nit izjavi da dava nit na utakmici go gleam, problem momentalno dopolnitelen e sto zhang ne moze vo italija so meseci da bide radi zabranata so letovi. Ke vidime sto ke ispadne od ova, konte ako si otide namesto cekor napred, cekori nazad ke otideme, u najbolji slucaj sledna sezona na isto ke sme od ovaa, sto cisto sumjam, ete nema da e 352 ama kakva ke e koga timov e graden za toj format i nemame niedno krilo :). U edno leto da ne mislite 4 krila ke se kupat, toa nema sansa da se desi, ke go ostaime perisic, lordot pak ke se iznaigra desno, i ke se zemat nekoi 2 radi reda igraci. Najlosoto mozno scenario e konte da si ide taka da se nadevam deka ova nema da se sluci, mora da go ispostuvaat i da gi sredat problemite, na kraj kraeva bara uslovi za da im dostavi titula i po sekoja cena mora da mu gi ispolnat, makar otpustat pola direktori.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
4312
нов бек де вриј шкринар/бастони хакими
барела брозо/тонали нов везњак
ериксен/сенси
Лукаку Мартинез/Санчез

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
46.996
4312
нов бек де вриј шкринар/бастони хакими
барела брозо/тонали нов везњак
ериксен/сенси
Лукаку Мартинез/Санчез
sve e toa ok ama da ne se praime naudreni, cekori nazad ideme so smena na konte, kakov saka neka e donese napredok bar za serija a, isto bodovi ko sezonata triplete koga osvoija, bez protekcii bez neregularnosti i sudenje koe poveke na steta ni odese otkolku sprotivnoto, maksimumot go izvadi sezonava i treba da se prodolzi tamu kade sto zastanaa.
Koj i da dojde pak istoto, vreme potrebno ova potrebno, a ne bese toa poentata. Znae konte kako do titula i sto tocno treba, ne deka ne drzi voda toa za koe se buni, bara sampionski model, mora da mu go dostavat, vsusnost zatoa i bese doveden a i znaea sto nosat na kraj kraeva. Ke si pukaat u koleno ako ne uspead da go zadrzat pa koj saka neka dojde, bar od nabrojanite, a ja konte bi go nogiral samo za dvajca treneri, klop i gvardiola ( sci fi opcii u momentov ), i nieden drug.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
sve e toa ok ama da ne se praime naudreni, cekori nazad ideme so smena na konte, kakov saka neka e donese napredok bar za serija a, isto bodovi ko sezonata triplete koga osvoija, bez protekcii bez neregularnosti i sudenje koe poveke na steta ni odese otkolku sprotivnoto, maksimumot go izvadi sezonava i treba da se prodolzi tamu kade sto zastanaa.
Koj i da dojde pak istoto, vreme potrebno ova potrebno, a ne bese toa poentata. Znae konte kako do titula i sto tocno treba, ne deka ne drzi voda toa za koe se buni, bara sampionski model, mora da mu go dostavat, vsusnost zatoa i bese doveden a i znaea sto nosat na kraj kraeva. Ke si pukaat u koleno ako ne uspead da go zadrzat pa koj saka neka dojde, bar od nabrojanite, a ja konte bi go nogiral samo za dvajca treneri, klop i gvardiola ( sci fi opcii u momentov ), i nieden drug.
Па истото и јас го спомнав погоре.
Во моментов најдобра варијанта е конте да остане.Толку години фрливме во вода и ништо да не направи не е толку страшно.
Сите новинари за жал го тврдат спротивното,Конте е пред отказ.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
46.996
Па истото и јас го спомнав погоре.
Во моментов најдобра варијанта е конте да остане.Толку години фрливме во вода и ништо да не направи не е толку страшно.
Сите новинари за жал го тврдат спротивното,Конте е пред отказ.
novinarite teraat so agenda od start, vidi sto pisuvaat za inter cela godina, krizi, mizi, losi bile :), na 10 vesti za inter imas po edna sramezliva za losite napoli, milan ili roma, pa i juve koi sezonava potfrlaat u poveke aspekti.
sea kazuva deka nema protekcii i od mediumite, oni odma udrija all in na nego, nacekaa prilika, toa e veke praeno muabet na temava samo ke se povtoruvame.
Sve mislam ke se odluci koga ke ima sostanok so zhang, mislam deka denes i so marota ke se sretnel, kao i da e situacijava voopsto ne e dobra kako i da ja vrtime. I ja davam prilicno golemi sansi da si ide. Alegri ne znam kolku e u situacija so nas da atakuva na titula, u milan koga otide inter go izgubija murinjo, orijali si otide, benitez haos napravi a od druga strana alegri go dobi ibra koj bese u svojot prajm, vo juve naceka gotov tim od konte i veke sampionska generacija so 3 skudeta po red, taka da prasanje e kolku e on kadaren vo edna vakva situacija da dostavuva uspeh.
Za Poketino kolku i da imam dobro mislenje, narocito sto ima sistem od koj proizleguvaat dosta mladi talenti, ke go pregorat ovoj u Italija uste nedojden, ne ni znae kako e da osvojuvas golemi tituli, ednostavno u momentov ne sme za vakov tip na trener.

Kao i da ja vrtime sjebani sme ako si ide, se krstam samo u kinezov deka bi mozel nekako da ja naredi so konte i da mu veti bolje utre, ama i ova u momentov nekako mi izglea ko tesko izvodlivo scenario.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Незнам што ве чудат муабетите за Конте, такви проблеми си носи со себе, во Јуве доби се што посака и не беше задоволен па си замина сред лето со глуп изговор, мислам дека сеуште не е јасно што точно бараше, ама мислам дека плачеше како немал поддршка од управата за некои прашања.
Прашања, неповрзани со тимот и теренот.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
A da zastanat site zad Konte i da gi bojkotirat ovie sranje od mediumi italjanski nema li da bide najdobro za site.

Kajgana Shop

На врв Bottom