Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.209
Брозовиќ стаил црна слика на инста, у тренд е нешто а у, али битно на Хуан му пишуваше у коментари grazzie Crni. Ти ебам тоа глупакот, иди играј пикадо у тоа глупиот пикадо клуб што го имаш и не замарај. И мрш од Интер, сеа за сеа док не ми пројде нервозата.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добро е што имаме полесен распоред на почетокот и можат да наредат неколку победи за да кренат самодоверба после спуштањето на земја од ривалите...и плус тоа веројатно сите играчи се спремни и нема повредени па ќе можат да ротираат...до Рома мора све да победат и нека не се заебават со глупи киксој...нема повеќе оправдување за Конте дека нема ростер или дека не биле спремни.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.209
Добро е што имаме полесен распоред на почетокот и можат да наредат неколку победи за да кренат самодоверба после спуштањето на земја од ривалите...и плус тоа веројатно сите играчи се спремни и нема повредени па ќе можат да ротираат...до Рома мора све да победат и нека не се заебават со глупи киксој...нема повеќе оправдување за Конте дека нема ростер или дека не биле спремни.
Сигурно ти го напиша ова? Пијан да не беше?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Овие аргентинците и шпанците се најголеми сељачишта како народ. Барса сака да го земе Лаутаро и ајде притисок од сите страни, од играчи од управа, од бивши играчи на Барса... а последното највеќе ме изнервира, селекторот на аргентина дава изјава како за Лаутаро и за репрезентацијата подобро би било да игра со Меси заедно во Барселона, кој гомнар, кое сељачиште, така ли се тоа кажува да му ебам слепацот, дечкото ако игра добро што те боли курот кај и со кого игра, ти ќе си го викаш за репрезентација и чао пријатно.. впрочем, што не кажа Меси да дојде во Интер, па да играат заедно, кој гомнолижач е на Меси значи, као Меси да е селектор. И овие Барса гнаси, истото со Фабрегас го правеа на времето играчите, му даваа дресови од Барселона. Имав еден дедо, за шпанците викаше дека се цигани и стварно е така, а аргентинците се шпанска колонија, исти курац само измелезени.

Али ако, нека го купат, само што е можно повеќе да ги одерете. Добар играч е, али никад нема да стане ни приближно како Луиз Суарез, далеку е зад неговите квалитети моментално, па и во иднина никад нема да ги достигне.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Toa kopileto od selektor i mene najvise me iznervira, mu ebam toa ligleto mrtvo da mu ebam, ne mu e prv pat istoto da go kaze, vo rok od mesec dena dva pati istata izjava ja dava sto ne mislam deka e slucajno.
Dobro bilo toa za argentina, e radi vakvi nubovi nesposobni prasanje e dali grupi ke pominat na golemo natprevaruvanje makar i se u istata so burkina faso, denstvenite ostrovi i ona sentinelese izoliranoto pleme.

Vo momentov neam nisto protiv lautaro, razbiram da ima zelba da igra so mesi u tim, ama ako se tocni informaciite deka nema nisto protiv i ostanuvanje ok, its fine with me, ko sto e i ok ako si ide za 111m evra ili cena priblizna na taa plus dobar igrac.

Ama ovoj perfiden i beden odnos za vrsenje pritisok e dnoto, ne dolikuva vakvo nesto na klub cie moto bese deka se '' povekje od klub '', u momentov jedino nesto sto gi pravi posebni e Mesi, zasto mozda e i najbolji u istorija na fudbalot, i apsolutno nisto drugo. I tacno deka ne im e prv pat, samo ne znam dali se svesni deka vakvata politika i totalnoto ignoriranje na nivnite biseri u idnina gi vodi kon propast. Trofejniot period im dojde so Pep i igracite od mladinskata koi izrasnaa vo super zvezdi, ne so 100 milionski transferi od strana za koi toj period so Laporta gi serea ( aludirajki na real ), utre mesi koga ke si otide ke im sledi pad ko na klivlend bez lebron, taka ide zborot, naednas mnogu ke zaostanuvaat zad real.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Овие аргентинците и шпанците се најголеми сељачишта како народ. Барса сака да го земе Лаутаро и ајде притисок од сите страни, од играчи од управа, од бивши играчи на Барса... а последното највеќе ме изнервира, селекторот на аргентина дава изјава како за Лаутаро и за репрезентацијата подобро би било да игра со Меси заедно во Барселона, кој гомнар, кое сељачиште, така ли се тоа кажува да му ебам слепацот, дечкото ако игра добро што те боли курот кај и со кого игра, ти ќе си го викаш за репрезентација и чао пријатно.. впрочем, што не кажа Меси да дојде во Интер, па да играат заедно, кој гомнолижач е на Меси значи, као Меси да е селектор. И овие Барса гнаси, истото со Фабрегас го правеа на времето играчите, му даваа дресови од Барселона. Имав еден дедо, за шпанците викаше дека се цигани и стварно е така, а аргентинците се шпанска колонија, исти курац само измелезени.

Али ако, нека го купат, само што е можно повеќе да ги одерете. Добар играч е, али никад нема да стане ни приближно како Луиз Суарез, далеку е зад неговите квалитети моментално, па и во иднина никад нема да ги достигне.
Брат, седи у Пуже и не смарај. :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Една поразителна статистика, мора да се купуваат и играчи од клупа, знаевме дека немаме замена напаѓач, ама само 1 гол од замени е многу лоша бројка. Бљамбљани имаше боље учинок од клупа.

Screenshot_20200605_154737_com.facebook.katana.jpg

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Другари што очекувате за наредна сезона,од играчки аспект?
Ја со Кавани,Тонали,Раџа,Палмиери ин,а Еспозито(позајмица), весино/валеро,кандрева и Бираги аут би бил и повише од задоволен.
Киеза на местото на Кандрева би било перверзија,мада тешко летово таа работа...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Киеза на местото на Кандрева би било перверзија,мада тешко летово таа работа...
Јас сакам да дојде Киеза само за кога ќе има лош ден, да уживам во постовите на Трибиани.

За другото е јасно, да се исчисти клубот од играчи кои не се на ниво на Интер и ќе биде многу подобро. Значи Марио, Перо, Бираги, Мираги, Весино, Месино, Гаљардини, Маљардини... се тоа да се даде за кило компири ако треба.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Јас сакам да дојде Киеза само за кога ќе има лош ден, да уживам во постовите на Трибиани.

За другото е јасно, да се исчисти клубот од играчи кои не се на ниво на Интер и ќе биде многу подобро. Значи Марио, Перо, Бираги, Мираги, Весино, Месино, Гаљардини, Маљардини... се тоа да се даде за кило компири ако треба.
Перо и Марио не ги ни рачунам како дел од тимот.

Туку,ме плаши евентуалната продажба на Лаутаро.Идеален партнер е за Лукаку и стварно незнам кој би го купиле на негово место.
Агуеро има 100 години,а и не мрда од сити.Сите други варијанти се мачка во вреќа.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Туку,ме плаши евентуалната продажба на Лаутаро.Идеален партнер е за Лукаку и стварно незнам кој би го купиле на негово место.
За 111 одма. И јас го сакам Лаутаро и навистина се одличен тандем, но Интер се уште е во фаза во која мора да продаде нешто за да се доизгради тимот. Имаме среќа што конечно имаме играчи кои можат да се продадат за добра цена. Имавме еден порано што имаше 110 милиони клаузула и на крај го продадовме скоро за пола цена, така да не си играат играчки, ако ги дава Барса парите сега е време да се заврши таа работа. Да се купи Тонали во средината и конечно да се средат крилните позиции, за жалење сме таму со години. Можеби нема да имаме убиствен тандем како оваа сезона но ќе имаме комплетен тим, ако се земат квалитетни играчи странично.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
За 111 одма. И јас го сакам Лаутаро и навистина се одличен тандем, но Интер се уште е во фаза во која мора да продаде нешто за да се доизгради тимот. Имаме среќа што конечно имаме играчи кои можат да се продадат за добра цена. Имавме еден порано што имаше 110 милиони клаузула и на крај го продадовме скоро за пола цена, така да не си играат играчки, ако ги дава Барса парите сега е време да се заврши таа работа. Да се купи Тонали во средината и конечно да се средат крилните позиции, за жалење сме таму со години. Можеби нема да имаме убиствен тандем како оваа сезона но ќе имаме комплетен тим, ако се земат квалитетни играчи странично.
Тешко дека тие 110 милиона ќе ги видиме од Барса.Ќе пробаат со 60тина и ќе ни уфалат некое барсино лајно(фирпо,мирпо,курсетресе).
Искрено дебаклот со менаџирањето на ситуацијата со Икарди мене многу ме плаши.
Ме плаши да не фејлнат и со Лаутаро слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom