Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.626
- Поени од реакции
- 59.485
Минимум 6 натпревари во месец дена треба да се играат, од Рома до Аталанта... на крајот само Брозгара ќе стои на нозе
Намали малце со сарказмов, алооооо, некој че си речи глуп си!хехехе ало мало олади, Јувехехехее, Интер ќе излезе од сите купови и нема да биде во борба за титулата, кој кур мислите вие што тим имате Барселона и Реал во едно? хехехе Јуветарда
Ај не биди! Важи? ... добро бе Џони... аман... до кога?... че се научиш еднаш?Ќе испоцкраат играчите тој период ако стигнаат да играат во ЛЕ..прв пат ќе бидам во ситуација по 100 години да навивам против Интер кога ќе играат со Наполи во купот...нека испаднат нека си ебат мајката да ти ебам корона вирусот....уште таму да поминиме и од периодот 13-05 до 27-05 ќе треба двапати со Јувентус да играме,измеѓу со Наполи и по три дена пак со Аталанта.....оди изиграјги после овие натпревари
се зафилмав со цитативе.... не ми текнува шо че ти викавМинимум 6 натпревари во месец дена треба да се играат, од Рома до Аталанта... на крајот само Брозгара ќе стои на нозе
inter gi tuzat za toa i prvata tuzba pomina, najverojatno ke go menuva imeto u idnina.Да т'ибам и Дејвид Бекам, Интер Мајами го крстил тимот, сега кога скролам на твитер секој трет твит ми е Интер Мајами...
za imeto mislam deka bese, logoto manje bitno.Јас мислев за логото ги тужеле само... не знам дали и за името.
Мајами е град на многу националности. Internazionale е баш прикладен збор за клубот. Е сега, кој има право на користење е друга ствар.Ама многу глупо име му дал на клубот, Интер Мајами, тоа ти е ко кај нас некој да крсти тим Јувентус Серава...oh wait...
Сите градови што се во внатрешна Америка, со исклучок на државите Тексас и Невада. Другар работеше во Агенција за недвижности, па збореше баш за ова.Кој град во САД не е град на многу националности?
Интер го патентирале брендот во САД во 2004-та. Паметно одиграно.
И имаш: - Нека бие, нека бие.... најсилниот Наполиииии.Во меѓувреме, Конте ги подготвува играчите за натпревар со Наполи, Јувентус и Сасуоло и чека да види што ќе му се падне.