Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
Ова кога ќе го подмачкаат Арапите ќе оди од: „30 милиони казна, две години бан од ЛШ, парична казна од ФА, исфрлање од лига... до: „добро ама друг пат да не ви се повтори“.
Не верувам зашто голем раскол ќе се деси и може истиот да биде од многу големи размери, зборам за она на крај што си го пишал, јавна тајна иначе е дека се корумпирани они, доволно е да се изгугла како го добија светското у катар и тоа е тоа, aли се слагам дека ќе им се намали најверојатно казната на година дена.
Мене желба ми е ова да ја отвори пандорината кутија и да има кинење на све што у задњи неколку години ги заобиколувало овие финансиски регулативи, у тој контекст треба да реагираат и федерациите на земјите од каде доаѓаат тие тимови, зашто испаѓа у конкретниов случај сити осовјувале титули а притоа работеле нерегуларно.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
klauzulata na lautaro e 111m evra, ako ja platat, a on saka da ide, ne se prasuva tuka inter nisto.
Ako mu produzat dogovor jos bolje, uste poveke bi kjarile inter, i 111 kesh ne e loso ama so ogled kolku dadoa za koutinjo i invalidot dembele, moze i poveke da im se bara.

Ja ako se prasuem, pre bi lukaku da go dadat otkolku lautaro : )))), mene profil na igraci ko lautaro mi se omileni, i kakov profil na napagac ei kakov mentalitet ima, vrijaza od igrac ko suarez, temperamenten, od segde saka gol da dava, ubistven instikt ima ednostavno retki se vakvite igraci na pazarot, baska sto predobro funkcionira so lukaku.

Se nadevam barem na nov dogovor, i veke ako odi, da inkasiraat i nad tie 111m evra iako toa bi bil super finansiski bust za klubov u situacija koga ke zemat pari i od drugi igrac ( mario, perisic, ikardi i valjda nekoi drugi sto ke si idat ). Na krajot od denot i lautaro moze da odbie i da prifati finansiski mn pojak dogovor kaj nas, dogovor koj sigurno ke mu bide ponuden periodov, a so novite zakoni u italija za danoci, mnogu poveke ke mu odgovara italija ko sredina otkolku spanija, finansiski gledano. Realni da bideme, premala plata zima, eriksen sea dojde 3-4 pati poise od nego zima, godin isto, lukaku isto, a ovoj ni e zaedno so lukaku i de vrij ubedlivo najbolji igrac u timot.
Автоматски споено мислење:

25m e otkupot, seedno, treba da go zemat bez ogled na problemive sto gi ima, nit e prv nit posleden sto imal vakva sezona u koja imal problemi so povredi. U najloso scenario, moze da go ponudat na drug klub za jak igrac ( kieza, sms ), 25m se nisto na denesen transfer pazar. So eriksen u tim sekako nema da ima ovoj prvotimski status a za rotacija e izmislen, bolji tesko da najdat i onaka.
Можат уште сега да му дадат нов договор со иста плата ко Барса и во најмала рака да ја стаат клаузулата на мин 150м или уште боље да ја тргнат скроз. Клаузулата важи само од 1ви до 15ти јули така да може скроз да ја елиминираат нашиве ако сакаат со нов договор.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Можат уште сега да му дадат нов договор со иста плата ко Барса и во најмала рака да ја стаат клаузулата на мин 150м или уште боље да ја тргнат скроз. Клаузулата важи само од 1ви до 15ти јули така да може скроз да ја елиминираат нашиве ако сакаат со нов договор.
Тешко дека ќе го убедат да остане ако добие повик од Меси :D се зафркнале со клаузулата, веројатно ни тие самите не очекуваа Лаутаро да прерасне во ваков играч, мада не е мала сумата што ќе ја добие Интер, така да нема да е кражба во никој случај. Кражба во корист на Интер само може да биде ако пропадне во Барса. Познавајќи ја нашава управа, ќе пробаат да вметнат минимум еден играч во зделката со цел да се намали сумата. Нешто како Видал и 90 милиони. Конте го сака Видал, е сега дали вашите ќе се согласат не знам, во спротивно ќе ја платат клаузулата.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
Neka dadat 200 milioni i neka go nosat.
A, ovie pa ubedeni, gotovo od leto tamu ide, cekajte be se menuva situacijata za 5 min.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Neka dadat 200 milioni i neka go nosat.
A, ovie pa ubedeni, gotovo od leto tamu ide, cekajte be se menuva situacijata za 5 min.
Кој дел од ИМА КЛАУЗУЛА ОД 111 МИЛИОНИ не ти е јасен? 200,500, лицитација синкир е.
Иначе дискутираме нормално, никој не вика готово доаѓа во Барса.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
Кој дел од ИМА КЛАУЗУЛА ОД 111 МИЛИОНИ не ти е јасен? 200,500, лицитација синкир е.
A ti koj Del od dosaden sto si po temi ne go razbiras?
DOSADEN?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.111
Поени од реакции
6.506
Ako se spremni da dadat 111M voedno i toj saka da si zamine togas neka mu e so sreka, pogolem problem za edna ekipa od nezadovolen igrac nema.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
Член од
14 април 2012
Мислења
32.755
Поени од реакции
66.999
Ако има клаузула, Интер ништо не се прашува, ке си преговараат со играчот дирекно.

Не можеш да го кривиш тој што ја пишал, ни во сон не претпоставувал дека ваква сезона ке има играчот.

За мене, со оглед на недостигот на напаѓачи, и неговите години, ова е локум трансфер за Барса, доколку се случи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.660
Поени од реакции
115.265
Kaj ova so klauzulite zaebana e zelbata na igracot, zaso ako saka da odi toa e toa. Da nemase klauzula podrugo ke bese, ako niso drugo ke mozea nasive da molzat sto e mozno povekje od Barsa, dali igraci dali kes seedno.

Marota e poznat po toa deka nikogo ne drzi so sila taka da ako saka Lautaro da odi ke go pusti 1000%.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
697
Поени од реакции
2.455
По најавите, пак Ериксен на клупа, пак Весино прв тим, пак Кандрева прв тим. Сигурен пораз. Очекувам игра нешто као прво полувреме со Милан, само сеа цела утакмица. Играат супер фудбал Лацио и нема да не спасат истрчаните по 15км на нашиот технички мртов среден ред и тактиката рогни ја напред накај Лукаку.

Kajgana Shop

На врв Bottom