Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.665
Поени од реакции
115.278
Па така е бе брат, нема потреба од правење слепи.
При едниот гол се лизна одбранбениот, при вториот голманот ја згреши. Во ред, беше контар ама му влезе нна невозможен начинн. 1-2 ако не се лажам бевме на полувремето, а тие покрај голот имаа и уште 1на или 2 убави шанси.
Ama igravme dobro toa e muabetot, na strana golovite sto gi dadovme.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
И така сунинг не знаеле што праат, арапите знаеле, имале они начин, само требал да се копира.

BREAKING: UEFA announce Manchester City have been banned from the Champions League for two seasons and fined €30 million

:tvg::tvg::tvg:
Стакленко, дај друго дете на лето...
овој од главен играч, до играч со знак прашалник дали вреди да се инвестира у него : ))), така иде зборот, мала е сумата, 20м, треба да ја платат, ама не значи и дека ќе сметаат на него и во иднина, можно е ко политано да го дадат, овој може да се искористи и за смс од лацио.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Се повеќе се збори за Лаутаро во Барса. Ако се случи ова нека се утепаат. Врвен напаѓач со 22-23 години не се наоѓа лесно. Интер е сосема различна екипа со и без Лаутаро.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.111
Поени од реакции
6.506
овој од главен играч, до играч со знак прашалник дали вреди да се инвестира у него : ))), така иде зборот, мала е сумата, 20м, треба да ја платат, ама не значи и дека ќе сметаат на него и во иднина, можно е ко политано да го дадат, овој може да се искористи и за смс од лацио.
Kako be 20M , na letto se zboruvase deka sumata za odkup iznesuva 30 do 35M

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Се повеќе се збори за Лаутаро во Барса. Ако се случи ова нека се утепаат. Врвен напаѓач со 22-23 години не се наоѓа лесно. Интер е сосема различна екипа со и без Лаутаро.
klauzulata na lautaro e 111m evra, ako ja platat, a on saka da ide, ne se prasuva tuka inter nisto.
Ako mu produzat dogovor jos bolje, uste poveke bi kjarile inter, i 111 kesh ne e loso ama so ogled kolku dadoa za koutinjo i invalidot dembele, moze i poveke da im se bara.

Ja ako se prasuem, pre bi lukaku da go dadat otkolku lautaro : )))), mene profil na igraci ko lautaro mi se omileni, i kakov profil na napagac ei kakov mentalitet ima, vrijaza od igrac ko suarez, temperamenten, od segde saka gol da dava, ubistven instikt ima ednostavno retki se vakvite igraci na pazarot, baska sto predobro funkcionira so lukaku.

Se nadevam barem na nov dogovor, i veke ako odi, da inkasiraat i nad tie 111m evra iako toa bi bil super finansiski bust za klubov u situacija koga ke zemat pari i od drugi igrac ( mario, perisic, ikardi i valjda nekoi drugi sto ke si idat ). Na krajot od denot i lautaro moze da odbie i da prifati finansiski mn pojak dogovor kaj nas, dogovor koj sigurno ke mu bide ponuden periodov, a so novite zakoni u italija za danoci, mnogu poveke ke mu odgovara italija ko sredina otkolku spanija, finansiski gledano. Realni da bideme, premala plata zima, eriksen sea dojde 3-4 pati poise od nego zima, godin isto, lukaku isto, a ovoj ni e zaedno so lukaku i de vrij ubedlivo najbolji igrac u timot.
Автоматски споено мислење:

Kako be 20M , na letto se zboruvase deka sumata za odkup iznesuva 30 do 35M
25m e otkupot, seedno, treba da go zemat bez ogled na problemive sto gi ima, nit e prv nit posleden sto imal vakva sezona u koja imal problemi so povredi. U najloso scenario, moze da go ponudat na drug klub za jak igrac ( kieza, sms ), 25m se nisto na denesen transfer pazar. So eriksen u tim sekako nema da ima ovoj prvotimski status a za rotacija e izmislen, bolji tesko da najdat i onaka.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.495
Поени од реакции
6.921
25m e otkupot, seedno, treba da go zemat bez ogled na problemive sto gi ima, nit e prv nit posleden sto imal vakva sezona u koja imal problemi so povredi. U najloso scenario, moze da go ponudat na drug klub za jak igrac ( kieza, sms ), 25m se nisto na denesen transfer pazar. So eriksen u tim sekako nema da ima ovoj prvotimski status a za rotacija e izmislen, bolji tesko da najdat i onaka.
На Наполи да им го дадеме. Они 25 ќе дадат само зашто е миџет, нема да мора поголеми шорцеви да му купуваат.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
А да не им го даваме на никој? 24 години има ебате, тек сега му почнува кариера.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
И така сунинг не знаеле што праат, арапите знаеле, имале они начин, само требал да се копира.

BREAKING: UEFA announce Manchester City have been banned from the Champions League for two seasons and fined €30 million

:tvg::tvg::tvg:
мехехехехехеххехехехех оризарите дојдоа маркетинг да си прават, сите го заобиколуваат само Интер глуми лудило, само треба да трошат а парите сами ќе се вратат, измислено од оризарите само да не трошат, да беше Морати он знаеше како треба. Прво Милан, сега Сити ..... Специјален поздрав до севселенските експерти Ацо91, Берзеркер, Гуарин на чело со трансфер гуруто, фудбалскиот савант, менаџерски маг, ФФП експерт, mr. Moneyball himself Бенеамата. хуехуехеухеуехуехеухеуе
И да, ќе им ја повлечат казната.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ова кога ќе го подмачкаат Арапите ќе оди од: „30 милиони казна, две години бан од ЛШ, парична казна од ФА, исфрлање од лига... до: „добро ама друг пат да не ви се повтори“.

Kajgana Shop

На врв Bottom