Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
A sekako deka za Donaruma e golmaniste, utre sabajle. Donaruma e ubedlivo najdobar golman vo ligata. Inace deka e dobar golman Perin toa si stoi, ama jbg se povreduva mnogu.
Report: Marotta meets with Raiola as Inter consider €50m Donnarumma bid :eek:
извор

Стефан-Марота, Стефан-Аусилио, Стефан-Газидис, Стефан-Таре, и тако даље. :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.665
Поени од реакции
115.284
Juhuhuhuhunajted

Lukaku imal odreden digestiven problem poradi koj polesnk od normalen covek kacuval kilaza i toa 2 godini ne mozele da go voocat. Vo Inter za 2 dena go voocile problemot i zatoa go imame Lukaku vo ovogodinesoto izdanie, ZVER!

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Да не заборавиме статичниот Лукаку како на средина на терен го направи Ромањоли мајмун се сврте со грб и претрча 40 метри за да му ја намести на тацна на Весино. Има брзина Биг Ром...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.755
Поени од реакции
67.001
Juhuhuhuhunajted

Lukaku imal odreden digestiven problem poradi koj polesnk od normalen covek kacuval kilaza i toa 2 godini ne mozele da go voocat. Vo Inter za 2 dena go voocile problemot i zatoa go imame Lukaku vo ovogodinesoto izdanie, ZVER!
Лукаку немаше никаков проблем со килажа првата година. Втората, откако му се срони бисерот за да игра во Италија, почнаа проблемите со килажата и негово играње на крило. Види му статистика од прва сезона во Јунајтед, ке си го разбереш форсот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.665
Поени од реакции
115.284
Лукаку немаше никаков проблем со килажа првата година. Втората, откако му се срони бисерот за да игра во Италија, почнаа проблемите со килажата и негово играње на крило. Види му статистика од прва сезона во Јунајтед, ке си го разбереш форсот.
Problemite so Rasford isto taka ukazuvaat na toa deka lekarskata ekipa vi e dno taka da ne bi bil tolku ubeden na tvoe mesto. Plus, ja ne rekov deka Lukaku imal 30 kila visok, nego deka imal problem so digestivniot sistem koj ne mu go otkrile vo Mancester, a vo Inter za dva dena mu bil otkrien. Poso pratis fudbal dolgo vreme i sam znaes sto moze da znacat 2-3 kg visok za profesionalen sportista. Normalno ne e ovoj problem nekoj od epski razmeri od tipot imal skinati ligamenti pa ne videle, ama sepak ukazuva deka nesto ne stima vo UTD, a kapak na se e i problemot so Rasford.

• Тажно
Reactions: Syn

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Problemite so Rasford isto taka ukazuvaat na toa deka lekarskata ekipa vi e dno taka da ne bi bil tolku ubeden na tvoe mesto. Plus, ja ne rekov deka Lukaku imal 30 kila visok, nego deka imal problem so digestivniot sistem koj ne mu go otkrile vo Mancester, a vo Inter za dva dena mu bil otkrien. Poso pratis fudbal dolgo vreme i sam znaes sto moze da znacat 2-3 kg visok za profesionalen sportista. Normalno ne e ovoj problem nekoj od epski razmeri od tipot imal skinati ligamenti pa ne videle, ama sepak ukazuva deka nesto ne stima vo UTD, a kapak na se e i problemot so Rasford.
Дека лекарскиот тим е дно, дно е, нема расправа за тоа. Ама Лукаку немаше проблем со килажата првата сезона, втората сезона накачи мускулна маса а не body fat, има право Видук, тоа и јас ви го кажував летоска овде кога спамавте дека бил дебел. Каков е тој дигестивен проблем што се јавува среде лето и ти качува мускулна маса, нека кажат :D
Откриен, неоткриен проблем, Лукаку не може да биде полесен од 90 кг кога на 16 години имал 80.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.755
Поени од реакции
67.001
Не викам дека нашиот медицински тим е перфектен. Само ти укажувам дека Лукаку не бил 2 години со проблемот со дигестија. Работа со Рашфорд а и Погба ја посра тренерот, а не медицинскиот тим, зато што сакаше да им исполни желба на играчот да игра повреден и недозалечен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.665
Поени од реакции
115.284
Дека лекарскиот тим е дно, дно е, нема расправа за тоа. Ама Лукаку немаше проблем со килажата првата сезона, втората сезона накачи мускулна маса а не body fat, има право Видук, тоа и јас ви го кажував летоска овде кога спамавте дека бил дебел. Каков е тој дигестивен проблем што се јавува среде лето и ти качува мускулна маса, нека кажат :D
Откриен, неоткриен проблем, Лукаку не може да биде полесен од 90 кг кога на 16 години имал 80.
Vo red ali sepak nesto go macelo sto vo Inter e otkrieno smesta. Plus ja bev eden od retkite sto nikad nemam receno deka e debel. :D

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.574
Поени од реакции
2.456
Дечки имам проектна да правам за Интер. Ако сака некој да ми прати линкови за историја, сегашност, легендарни играчи и нешто такво. Фала

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Дечки имам проектна да правам за Интер. Ако сака некој да ми прати линкови за историја, сегашност, легендарни играчи и нешто такво. Фала
Легенди: Кузманович, Скелото, Грешко, Карагунис, Паломбо, Карја, Лавеци иако овој нема настап за Интер сепак е легенда на преодните рокови...

Kajgana Shop

На врв Bottom