Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Мислев паднат форумов, тоа од мобилен да ми прави проблем... Нејсе, глеам задоволен си, кој лузер си станал човече
Место фала да ми кажеш, само јас те барам да видам дал си жив или не... :pipi:

Не сум задоволен, од што да сум задоволен, испаднавме од група. Само не се потресувам многу околу тоа, ситуацијата е таа што е, немаме клупа, ни се повредија двајца играчи и одма паднавме 4 нивоа подолу. Единствено што ме секира сега е да го преживееме месецов и да не ја фатиме удолницата како секоја година ова време. Голема грешка според мене пуштањето на Најнголан, требаше да го имаме на клупа. Дефеза а тре го редуцира Шкринијар на 50% од можностите, што има и добра страна, помали се шансите некој да запне да го купува. Бекови и понатаму немаме, ни крилести ни обични.

Вистинско чудо е што сме први во Серие А, со оглед на тоа дека Божиќ за јувенташите е почнат во септември, секоја недела добиваат поклони. Да видиме сега ако може да се купи нешто во јануари. Трампа Политано Киеза некако би бил добар почеток. На подолг рок би го вратил и Заниоло и би имале средина за наредни 5-6 години, со Барела и Сенси, кога ќе созреат децата ќе доминираат низ Италија.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Да, Конте е крив што не влезе во игра место Валеро.
Баце тоа се играчите, имавме шанси, не погодивме.
Незнам како Конте е крив. На крај влезе и со 4 напаѓачи, џабе. Потребен ни е АМЦ и тоа е тоа.
Веќе неколку години се мачиме на таа позиција.
Па не ги ставив јас Дамросио и Бираги како офанзивни бекови против 3тиот тим на Барса а по секоја цена мораше да бркаме победа.
Понекогаш е потребно да се проммени нешто. Формамцијата не ги дава посакуваните резултати во ЛШ како во домашното првенство, особено кога имаме и толку повредени играчи кои се клучни за тој систетм.

Премногу беше важен натпреварот, добивме прилика која мораше лесно да се искористи со оглед против каква Барса игравме.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Можни противници за ждрепката во Понеделник:

APOEL, AZ Alkmaar, Bayer Leverkusen, CFR Cluj, Club Brugge, Copenhagen, Eintracht Frankfurt, Getafe, Ludogorets, Olympiacos, Rangers, Shakhtar Donetsk, Sporting CP, Wolfsburg, Wolves

Според мене само болдираниве би можеле да ни направат проблем.
Останатите би требало да ги поминеме без многу мачење.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Колку е суров фудбалот..Барселона некни на мајтап дојде со деца на натпревар што е ревијален за нив и победи 1-2, за сега на натпревар каде што одат на победа со фул прв состав да неможат да ги добијат Сосиедат што се ташак екипа во споредба со Интер...лесно е кога се игра без притисок.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Колку е суров фудбалот..Барселона некни на мајтап дојде со деца на натпревар што е ревијален за нив и победи 1-2, за сега на натпревар каде што одат на победа со фул прв состав да неможат да ги добијат Сосиедат што се ташак екипа во споредба со Интер...лесно е кога се игра без притисок.
Spored tvojo komentar izleguva deka INTER E NAJGOLEMIO TASAK od ekipa

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Spored tvojo komentar izleguva deka INTER E NAJGOLEMIO TASAK od ekipa
Не вервам дека ми ја разбра поентата но сеедно ме мрзи да ти објаснувам кога ионака не гледам некаква цел.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Конте мора да го извади Бастони, кај и да ќе попие црвен, се гледа дека судијата едвај чека на такво нешто.

Брозо мора да се пази, до крај на натпреварот.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сега со Џенова јас ќе влезам ќе играм на средина..уште Весино да се повреди и толку ќе биди..Борха one man show....не е можно од 6 играчи 5(4) да се повредат..оигледно догодина нека купат уште 5 back-up играчи на средина за секој случај.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Де вриј бегаше ко џаол од темјан во ситуација 2 на 1, абе скапи го тука, фаулирај ебате клошар ебате

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.456
Поени од реакции
7.761
Абе кој кур тој Полипитанот го пушта во игра дај нека оди у пизду матер. И ова одбранава наместо да го удвои играчот го оставија да истрча маратон ти ебам Дамбовците глупи.

Kajgana Shop

На врв Bottom