Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.655
Место фала да ми кажеш, само јас те барам да видам дал си жив или не...Мислев паднат форумов, тоа од мобилен да ми прави проблем... Нејсе, глеам задоволен си, кој лузер си станал човече
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Не сум задоволен, од што да сум задоволен, испаднавме од група. Само не се потресувам многу околу тоа, ситуацијата е таа што е, немаме клупа, ни се повредија двајца играчи и одма паднавме 4 нивоа подолу. Единствено што ме секира сега е да го преживееме месецов и да не ја фатиме удолницата како секоја година ова време. Голема грешка според мене пуштањето на Најнголан, требаше да го имаме на клупа. Дефеза а тре го редуцира Шкринијар на 50% од можностите, што има и добра страна, помали се шансите некој да запне да го купува. Бекови и понатаму немаме, ни крилести ни обични.
Вистинско чудо е што сме први во Серие А, со оглед на тоа дека Божиќ за јувенташите е почнат во септември, секоја недела добиваат поклони. Да видиме сега ако може да се купи нешто во јануари. Трампа Политано Киеза некако би бил добар почеток. На подолг рок би го вратил и Заниоло и би имале средина за наредни 5-6 години, со Барела и Сенси, кога ќе созреат децата ќе доминираат низ Италија.