Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054
radja e umren fudbaler, se ponasa na teren ko da ima 50 godini, a ne 31 ili kolku i da se, go gleate li u kaljari sto igra ? Ili sto igrase kaj nas lani, so toa tempo na zivot on ne moze da e asalen sportist, ko i lani so nas, taka i godinava samo se povreduva, i toa e toa, na takvi ne im e mestoto u seriozen fudbalski klub kolku i da ne vi odgovara toa, vsusnost i samiot toa go kaza, nikogas ne bi go menuval toj negov stil na ziveenje .
Da bese onoj radja od pred 2-3 godini ke ve razberev, ama momentalno e padnat premnogu, vsusnost i lani bese mnogu slab so ogled na ocekuvanjata koi gi imavme od nego, nema sto da se zali za nego, ali treba da zalime radi procenkata na konte deka moze so ovie alternativ. E sea realno malce da gledame na rabotite, i premnogu e da ocekuvame deka za samo edno leto ke se zakrpat site dupki, narocito zasto letovo bevme prinudeni da pazarime nov napagac radi ikardi.

Januari ene kaj e, ostanuva da se nadevame deka ke zemat igrac od sredina sto e nesto sto Mora da se desi ali i da se nadevame deka ke bide nekoj ko sensi ili barela, a ne kolku da se rece deka kupile nekoj. Igraci za koi jas smetam deka moze da se realni opcii se luiz alberto od lazio, i de paul od udinese. SMS nema sansa da si ide od lazio vo januari, za luiz alberto moze i da postoi takva opcija. Na tret igrac ne mi teknuva najiskreno, a za ovie dvajca sto gi spomnav postojat golemi sansi so konte da bidat odlicni zasiluvanja za inter ko sto se i barela i sensi.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.225
Не очекував вака да не надиграат среде Милано да бидам искрен. Интер не загуби денес, туку беше и надигран тотално, во секој сегмент од фудбалската игра. Имаше период откако почна второто полувреме до кај 60-та минута, некои 15тина минути каде 2 паса не сврзавме, онака баш ништо не направивме. Имаше некој Јувенташ пишано у Серија А, да не го цитирам сега, дека Сари му акна фластер на Броз и скроз ни ја угуши играта, а зошто Конте не го направи тоа со Пјаниќ? Можеше Барела да му оди, и така е див како куче, барем ќе ги кочеше нивните акции. Им кажав и на дечкиве што гледавме заедно уште во прво, премногу лесно примаа топки во последните 30тина метри од теренот играчите на Јувентус, пред се Дибала, Роналдо и бековите.

Не уби повредата на Сенси, реално премногу зависиме од него во моментов, прав мотор на екипата ни е. Весино и не изигра до толку лошо, не знам што толку го ругате, ок во прво откако влезе беше лош, ама во второ изигра коректно, проигра добро неколку пати со Лаутаро и Лукаку, на крај имаше и една 100% шанса, јебига не влезе... Али факт е дека Весино е тотална спротивност на она што го игра Конте и не гледам дека има место за него во тимов. Голем проблем кај Интер се две работи, првата е немањето добра замена за тројцата везњаци од прв тим, втората работа се бековите. Ај Конте еби си мајката со Азамоа и Дамброзио/Кандрева, за куров ми ли го купи Лазаро и за куров ми ли Бираги до донесе? Па Бираги изигра супер утакмица со Лацио, не гледам еден сегмент кај што е полош од Азамоа, а да не спомнувам дека има 342432242342 пати подобар центаршут од него. Со Лазаро не знам што се случува, не можам да разберам зошто воопшто не добива шанса, макар и 15 минути.

Според мене Хандановиќ реагираше очајно за двата гола, нарочито за првиот, умрен да му ебам се у него идеше топката и можеше да ја одбрани. За вториот гол и Азамоа е крив, го стигна од позади Игуаин и не му уклиза, чиста ќе му ја избиеше пошо Игуаин не го гледаше и не знаеше дека е позади, ама реши братот да остане гледач повеќе, се да му ебам јас на него. А дојде битна утакмица Азамоа потфрла или е стандардно лош на терен, преку кур ми е најискрено.
Лукаку....................... Ај чао дечко, да ти ебам се што имаш идиотско. Како бе може онака лош прием да имаш?? КАКО? Ај ќе сфатам и шанса да утне и лошо да изигра, ама ова се основни работи, не ме дупи све ти ебам циганско јас на тебе. Многу погрешни одлуки носи, на крај место да ја смири и да шутира тој проба на Весино да ја даде, пред тоа исто згреши една слична, па ај куров ми не си дете од 15 години. Лаутаро изигра добро ама све, ама значи СВЕ да му ебам со таа себичноста мртва. Приметив 3 пати се деси тоа денес, у прво 2 пати и у второ еднаш, повлекуваме контра/полуконтра и сеа едниот од напаѓачите ја влече, другиот утрчува а на спротивната страна има АПЛА слободен играч и тој слободен играч не ја добива топката, која иде накај другиот напаѓач кој веќе е стигнат од одбраната. У второ Лаутаро чист пас на Дамбо не му даде, ќе имаше отворен шут/центаршут, а вака му ја изби Сандро. И со Барса 2-3 пати се изглупираа вака, дај бар нека им вика некој ако се ќорави, се да им ебам и на Лукаку и на Лаутаро.

Тоа е, не е ништо страшно, сеа ни следи малце како да кажам полабав период во серија А, имаме пар условно речено полесни текми, мора тоа све да се добие ако сакаме да останеме во трка за титулата. Секад боли пораз од гомнава али не е ништо изгубено, премногу е рано за некакви паники. И покрај тоа што игравме лошо можеше на наша страна да отиде утакмицата, Весино погоди статива у второ, имавме пар добри напади кои не ги завршувавме ради брзоплетост или неспретност на нашите играчи.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.659
Поени од реакции
4.513
Не очекував вака да не надиграат среде Милано да бидам искрен. Интер не загуби денес, туку беше и надигран тотално, во секој сегмент од фудбалската игра. Имаше период откако почна второто полувреме до кај 60-та минута, некои 15тина минути каде 2 паса не сврзавме, онака баш ништо не направивме. Имаше некој Јувенташ пишано у Серија А, да не го цитирам сега, дека Сари му акна фластер на Броз и скроз ни ја угуши играта, а зошто Конте не го направи тоа со Пјаниќ? Можеше Барела да му оди, и така е див како куче, барем ќе ги кочеше нивните акции. Им кажав и на дечкиве што гледавме заедно уште во прво, премногу лесно примаа топки во последните 30тина метри од теренот играчите на Јувентус, пред се Дибала, Роналдо и бековите.

Не уби повредата на Сенси, реално премногу зависиме од него во моментов, прав мотор на екипата ни е. Весино и не изигра до толку лошо, не знам што толку го ругате, ок во прво откако влезе беше лош, ама во второ изигра коректно, проигра добро неколку пати со Лаутаро и Лукаку, на крај имаше и една 100% шанса, јебига не влезе... Али факт е дека Весино е тотална спротивност на она што го игра Конте и не гледам дека има место за него во тимов. Голем проблем кај Интер се две работи, првата е немањето добра замена за тројцата везњаци од прв тим, втората работа се бековите. Ај Конте еби си мајката со Азамоа и Дамброзио/Кандрева, за куров ми ли го купи Лазаро и за куров ми ли Бираги до донесе? Па Бираги изигра супер утакмица со Лацио, не гледам еден сегмент кај што е полош од Азамоа, а да не спомнувам дека има 342432242342 пати подобар центаршут од него. Со Лазаро не знам што се случува, не можам да разберам зошто воопшто не добива шанса, макар и 15 минути.

Според мене Хандановиќ реагираше очајно за двата гола, нарочито за првиот, умрен да му ебам се у него идеше топката и можеше да ја одбрани. За вториот гол и Азамоа е крив, го стигна од позади Игуаин и не му уклиза, чиста ќе му ја избиеше пошо Игуаин не го гледаше и не знаеше дека е позади, ама реши братот да остане гледач повеќе, се да му ебам јас на него. А дојде битна утакмица Азамоа потфрла или е стандардно лош на терен, преку кур ми е најискрено.
Лукаку....................... Ај чао дечко, да ти ебам се што имаш идиотско. Како бе може онака лош прием да имаш?? КАКО? Ај ќе сфатам и шанса да утне и лошо да изигра, ама ова се основни работи, не ме дупи све ти ебам циганско јас на тебе. Многу погрешни одлуки носи, на крај место да ја смири и да шутира тој проба на Весино да ја даде, пред тоа исто згреши една слична, па ај куров ми не си дете од 15 години. Лаутаро изигра добро ама све, ама значи СВЕ да му ебам со таа себичноста мртва. Приметив 3 пати се деси тоа денес, у прво 2 пати и у второ еднаш, повлекуваме контра/полуконтра и сеа едниот од напаѓачите ја влече, другиот утрчува а на спротивната страна има АПЛА слободен играч и тој слободен играч не ја добива топката, која иде накај другиот напаѓач кој веќе е стигнат од одбраната. У второ Лаутаро чист пас на Дамбо не му даде, ќе имаше отворен шут/центаршут, а вака му ја изби Сандро. И со Барса 2-3 пати се изглупираа вака, дај бар нека им вика некој ако се ќорави, се да им ебам и на Лукаку и на Лаутаро.

Тоа е, не е ништо страшно, сеа ни следи малце како да кажам полабав период во серија А, имаме пар условно речено полесни текми, мора тоа све да се добие ако сакаме да останеме во трка за титулата. Секад боли пораз од гомнава али не е ништо изгубено, премногу е рано за некакви паники. И покрај тоа што игравме лошо можеше на наша страна да отиде утакмицата, Весино погоди статива у второ, имавме пар добри напади кои не ги завршувавме ради брзоплетост или неспретност на нашите играчи.
Всушност искористени се сите глупости баш од твоја страна! Погледни го само постов!
Ти си човек што сега го ругаш баш Лукаку, а после следната утакмица му ги лижеш и го праваш играчиште.

Истите муабети за еден куп други наши фудбалери.
Што е поентава, треба да сфатиме дека си многу нервозен па во афект вака ругаш или што?
Крај краева секој фудбалер има лоши утакмици, резултатот се гледа на крајот од сезоната. Мадиња голи, не ја примил топката по ќеиф на Стеф(bachatero), леле леле...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.225
Всушност искористени се сите глупости баш од твоја страна! Погледни го само постов!
Ти си човек што сега го ругаш баш Лукаку, а после следната утакмица му ги лижеш и го праваш играчиште.

Истите муабети за еден куп други наши фудбалери.
Што е поентава, треба да сфатиме дека си многу нервозен па во афект вака ругаш или што?
Крај краева секој фудбалер има лоши утакмици, резултатот се гледа на крајот од сезоната. Мадиња голи, не ја примил топката по ќеиф на Стеф(bachatero), леле леле...
Е така де убаво си напишал, ме изнервираа и ги пцујам, сосема нормално за еден пуст навивач од Македонија. Та преку кур ако сум го запцул Лукаку, да не ни има донесено 3 ЛШ и 10 Скудета па да треба да го фалам и кога ќе изигра вака очајно? Што не го пцујам Барела, што не ги пцујам Шкриниар, Ханда, Лаутаро, Весино, Дамбо? Ќе ги пцујам тие што изиграле лошо и кур не ми чуе, еве уште еднаш, СЕ ДА ИМ ЕБАМ. Ова што го изигра Лукаку денес е тежок криминал, криминал од рангот на Бакајоко кога си подаваше со рекламите и публиката во Челзи.
Што да се каже за тебе ебате, од сите на светот БАСТОНИ ти бил крив и играл на нивото на ХЕсус :pos:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.659
Поени од реакции
4.513
Е така де убаво си напишал, ме изнервираа и ги пцујам, сосема нормално за еден пуст навивач од Македонија. Та преку кур ако сум го запцул Лукаку, да не ни има донесено 3 ЛШ и 10 Скудета па да треба да го фалам и кога ќе изигра вака очајно? Што не го пцујам Барела, што не ги пцујам Шкриниар, Ханда, Лаутаро, Весино, Дамбо? Ќе ги пцујам тие што изиграле лошо и кур не ми чуе, еве уште еднаш, СЕ ДА ИМ ЕБАМ. Ова што го изигра Лукаку денес е тежок криминал, криминал од рангот на Бакајоко кога си подаваше со рекламите и публиката во Челзи.
Што да се каже за тебе ебате, од сите на светот БАСТОНИ ти бил крив и играл на нивото на ХЕсус :pos:
Годин и останатите се на другата страна од дискусијата.
А вториот гол поради Бастони брате, deal with it!
Накратко тоа е...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.225
Годин и останатите се на другата страна од дискусијата.
А вториот гол поради Бастони брате, deal with it!
Накратко тоа е...
Немам што да дилам кога дечкото не е крив за голот, не е крив што цела средина мајмуни испаднаа и што Јуве врза 24 додавања пред Игуаин да го даде голот. Добро изигра Бастони, ниту еден пас не згреши и доби неколку дуели.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.659
Поени од реакции
4.513
Screenshot_2019-10-07-11-33-25.png
Добро изигра Бастони, само што по вториот гол буквално му ја подари топката на дебелиот!
А трагедијата да биди поголема - Игуаин не направи нити чекор, овој сам се одлепи од него фор ноу факин ризн. Али штом велите дека бил беспрекорен тогаш во ок.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054
ali reakcijata na asamoa otkako ja primi, eden klizac da napravese mozese da go destabilizira ili da blokira, makar na kraj napravi i penal, golem kur.
ovde kumuvase cela odbrana zasto mnogu staticno se branea, istata akcija u prvo im ja napravija samo imase mal ofsajd i imaa sreka, isto i so barsa vtoriot gol, ne moze bastoni da se krivi a gledaj go toj sto asistira vo kakva situacija e vo zona kade ne smee da ima tolkav prostor da bira kade da podava ili sutira, pretpostavuvam i zamorot si go napravi svoeto, cela akcija ja izgledav od golot, prestaticno branea, eden ne startuvase i ne se obide da odzeme topka.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.327
Поени од реакции
11.734
Цела уткмица бренеа така. Премногу се спори дефанзивците за да бранат појак и побрз напад. Роналдо кога ја погоди пречката изгледаше како брз воз покрај нив. Ме изненади што со Барса успеавме да се браниме добро, очекував да не искинат како што играат брзо и имаат брзи играчи.

Стефан, не претерувај со Ханда молимте. Ајде за првиот може и да го хејташ и да има некоја вина, низ раце му помина, ама за вториот? Не биди будала брат, знаеш колку е тешко да се одбрани ниска топка при 1 вс 1 ситуација, каде што напаѓачот го има цело време на светот да и одбере каде и како ќе шутира?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.225
Ne go hejtam, samo kazav deka mozese podobro da reagira. Prviot gol e cist negov, morase da ja odbrani taa, za vtoriot jebiga, i Azamoa i cela ekipa e kriva sto dozvolija da ni se prosetaat niz teren.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.110
Поени од реакции
6.506
Nesto interesno sto procitav.

Spalletti who still has a contract with Inter, has agreed to become AC Milan coach but first Milan must reach an economic agreement with Inter regarding his contract. The Italian would sign a three-year contract. (Di Marzio)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Инфо за Сенси?

Дај нека земат некои младинци нека уиграат, ете таму Агоуаме џабе ли го купија, има некоја техника нека го вклучат во средина ако е млад, исто со Еспосито усраа имаше добри припреми, дај нека почне купот нека играат малку децава мислам можат добро да се покажат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Според мене Хандановиќ реагираше очајно за двата гола, нарочито за првиот, умрен да му ебам се у него идеше топката и можеше да ја одбрани.
Што не го пцујам Барела, што не ги пцујам Шкриниар, ХАНДА, Лаутаро, Весино, Дамбо?
Умрен еден :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.225
Умрен еден :D
Ne be toa e proceduralno, ama rekov posle Empoli ne go vregjam i ne go rugam. Prva losa intervencija mu e sezonava, baska ne e nekoj wiwowowow kiks ili ne znam sto pa da se frla so drva i kamenja po nego. U prviot post site gi nabrojav kako izigrale pa morav da go potkacam i nego. Abe se da mu ebam sepak. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom