Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Пак комбиниран состав, дај нека се оправат сите да видиме прв тим во акција.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Дајте линк со квалитетни стримови. Фала и Форца Интер.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.582
Jas ne se sekavam inter da se imale tolko italjanci vo timot celokupno. Ako sum greska neka me popravi nekoj.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.828
napeta utakmica ke e, takva nekoja tenzija ima taka da broz sve mi ide na toa deka ke lapa vtor zut, bi trebalo da go menja konte u vtoro.

Nego ranokija vidi go be :pos: :pos: :pos: :pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Грам мозок да се немало :pos:

Се надевам дека кондициски ќе ги добиеме, зошто вријат копилињата сосе публика. Ќе биде опасно до крај.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Ne znam prasaj go Ikardi toa. Kazi mi ti zosto eden seriozen klub kako Inter ZA DZABE, OD NIGDE NIKADE, bi mu odzemal lenta na kapitenot? Zosto aj eve ti objasni mi.
Па во право си, можда најдобро е Икарди да го прашаме. :)
Од логички аспект ми е несвојствено за еден капитен ТАЈНО да преговара со конкурентот фор ноу факин ризн...
Пази... "фор ноу факин ризн", а доколку постои причина поради тоа, можам само да претпоставам поради која би го направил истото, пошо никој од нас тоа точно не го знаеме. Јас сметам дека коренот на целата драма беше платата, тоа ми е најлогично. И тоа би ти го навел како причина за одземање на лентата. Т.е курвата изеде гомна јавно за тоа дека не отстапуваат од платата која ја бараат и некои критики за соиграчите чинам имаше во изјавата. Што после тоа се случи не знам, али она што го видовме беше одземањето на лентата. Е ОВДЕ СТАВАМЕ ТОЧКА! И сеа следи...

Дали требаше оваа мерка? Колку и на кого му донесе добро? Дали можеше подобро од ова? И дали конкретно тој фудбалер имал стекнато некаков кредит во клубот за дотогаш направеното?

Ова се прашањата на кои треба да одговориме.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Колку лошо играат упичку матер..Асамоа да ти е најдобар играч на теренот значи нешто не е во ред..сите губат топка кога ќе ја примат..ајде Весино разбирам дека е неписмен и толку му е знањето ама Сенси и Брозович ништо не играат..овај Наинголан до коска е мотивиран да се докажи и е солиден ама џабе кога соиграчите негови се со две леви..Лукаку се труди,трча ама топка нема добиено како шо треба..Мартинез класика ништо не игра..а кога ги гледам Кандрева,Ди Амброзио и Ранокија кога проигруваат ми се повраќа.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Стариот добар бескорисен Кандрева. Дај нека го стави Лазе, да видиме што играч е. Кандрева и во напад и во одбрана е срање.
Лаутаро мора малку во пас играта да се подобри, многу акции завршуваат заради негов слаб или непрецизен пас. Иначе го има инстинктот. :)
Да се чува подалеку од Ванда во иднина, ќе замолам.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.708
Што игра Асамоа? Им избега 2-3 пати и од идеална позиција нафрлувањата му беа очобол. Весино е слабата алка, тука ни треба играч кој знае со топка. Добро е што дадовме гол, може ќе им текне на Каљари да се отворат во второ. Иначе тешко оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom